Jump to content

Το νέο iPhone SE 3ης γενιάς 5G & το νέο iPad Air 5ης γενιάς διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το νέο οικονομικό iPhone SE 3ης γενιάς 5G και το νέο iPad Air 5ης γενιάς ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Κατασκευασμένα με premium υλικά και πανίσχυρους επεξεργαστές, τα νέα μοντέλα της Apple είναι γρήγορα και αποδοτικά, με αναβαθμισμένες λειτουργίες και ισχυρές επιδόσεις και μπορούν να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ. Είναι πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE 5Gτο μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα[1] με πάνω από 60% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη[2], για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες και τις δυνατότητες του δικτύου 5ης γενιάς. Και οι δύο συσκευές υποστηρίζουν, επίσης, την τεχνολογία eSIM που έφερε πρώτη στην Ελλάδα η COSMOTE.

iPhone SE 3ης γενιάς 5G: Αξιόπιστο, γρήγορο και οικονομικό

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής A15 Bionic που εξασφαλίζει ακόμα ταχύτερη απόδοση και η δυνατότητα δικτύου 5G κάνουν το iPhone SE 3ης γενιάς 5G να ξεχωρίζει. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη Retina HD 4,7’’, προηγμένο σύστημα κύριας κάμερας 12MP με ευρυγώνιο φακό, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 7 MP με “Smart HDR” για εντυπωσιακές λήψεις. Διακρίνεται για τη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας, είναι πολύ ανθεκτικό, με το πιο σκληρό γυαλί σε smartphone, αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, ενώ διαθέτει και Home Button με Touch ID για ασφαλή έλεγχο ταυτότητας. Διατίθεται από 539€[3] (ή από 14,97€/ μήνα σε έως 36 άτοκες δόσεις[4]) ή φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAXσε μαύρο, άσπρο και κόκκινο[5] και σε χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB.

Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν, επίσης, και τη νέα εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση στα iPhone 13, 13 mini, 13 Pro και 13 Pro Max. Τα iPhone 13|13 Pro διαθέτουν πανίσχυρο επεξεργαστή Α15 Bionic, το πιο βελτιωμένο σύστημα καμερών, αλλά και την καλύτερη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας που έχει υπάρξει σε iPhone. Επιπλέον, τα iPhone 13|13 mini μπορεί κανείς να τα αποκτήσει με όφελος 70€, μέχρι τις 30/04.

iPad Air 5ης γενιάς: Πανίσχυρο, με ταχύτερη απόδοση

Το νέο iPad Air 5ης γενιάς διαθέτει οθόνη Liquid Retina 10.9” και μπροστινή κάμερα 12MP, με υπερευρυγώνιο φακό και λειτουργία Επίκεντρο. Ο καινοτόμος επεξεργαστής Apple M1 προσφέρει ακόμα γρηγορότερη απόδοση, επιτρέποντας στον χρήστη να εργάζεται ταυτόχρονα σε πολλαπλές εφαρμογές, να σερφάρει στο διαδίκτυο, να παίζει games, με μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα. Επιπλέον, το νέο iPad Air διαθέτει Touch ID για ασφαλή έλεγχο ταυτότητας, θύρα USB-C για φόρτιση και σύνδεση αξεσουάρ και στερεφωνικό ήχο οριζόντιων ηχείων. Η τιμή του νέου iPad Air ξεκινά από 749€ (ή από 20,81€/μήνα σε έως 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα COSMOTE GIGAMAX (έκδοση 5G). Κυκλοφορεί σε 5 χρώματα (γκρι, μπλε, ροζ, μωβ, μπεζ), σε δύο εκδόσεις: WiFi & 5G και σε χωρητικότητες 64GB και 256GB.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...