Jump to content

Μέχρι τέλη του έτους η Poly (πρώην Plantronics) μεταβιβάζεται στην HP


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αναγνωρισμένο brand της Plantronics φτάνει στο τέλος του, καθώς το Reuters αναφέρει ότι η HP εξαγοράζει την Poly (πρώην Plantronics) σε μια συμφωνία με μετρητά αξίας 3,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους. Η HP είπε ότι η αγορά θα ενισχύσει τις προσφορές της “υβριδικής εργασίας”, όπως ακουστικά και υλικό τηλεδιάσκεψης. Ο γίγαντας των υπολογιστών δεν είπε εάν η Poly θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ξεχωριστή επωνυμία ή θα διατηρήσει τον CEO της, αλλά η συμφωνία αναμένεται να κλείσει μέχρι το τέλος του 2022.

Μην περιμένετε ότι αυτό θα οδηγήσει σε διάθεση νέων ακουστικών με την επωνυμία HP. Όταν η Plantronics μετονομάστηκε σε Poly, η εταιρεία είχε ήδη κάνει μετάβαση από τον προσωπικό ήχο σε προϊόντα προσανατολισμένα στην εργασία, όπως ηχεία αιθουσών συσκέψεων και κάμερες τηλεδιάσκεψης. Μόνο μια χούφτα αντικειμένων (όπως η σειρά ακουστικών Voyager) έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την οικιακή χρήση τουλάχιστον εν μέρει. Ως έχει λοιπόν θα συνεχίσει η HP να στοχεύει στους καθημερινούς χρήστες με την επωνυμία προϊόντων της HyperX που εστιάζει στο gaming.

Από νωρίς η Plantronics θεωρήθηκε ως ένα δημοφιλές brand για την αγορά bluetooth/handsfree, όμως αργότερα οι προσπάθειές της να ανταγωνιστεί τους καταναλωτές όπως η Apple, η Bose και η Sony, δεν απέδωσαν ποτέ . Ενώ η Plantronics δημιούργησε καλοφτιαγμένα ακουστικά και ακουστικά που μερικές φορές υπονόμευαν τον ανταγωνισμό στην τιμή, δεν έφτασε ποτέ το επίπεδο διαφημιστικής εκστρατείας που βοήθησε τους αντιπάλους της να πετύχουν. Η εξαγορά της Polycom το 2018 και το μετέπειτα rebrand της Poly ήταν κατά μία έννοια μια αναγνώριση ότι η δύναμη της Plantronics αρχίζει να περιορίζεται κατά πολύ!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...