Jump to content

Διατίθεται στην Ευρώπη το Vivo V23 5G


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Εύκολα θα μπορούσε ο καθένας να υποθέσει πως η Vivo τελευταία δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την αγορά της Ευρώπης και αυτό το “προδίδει” η νέα της πολιτική να εισάγει κάθε χρόνο όλο και περισσότερα τηλέφωνα. Τώρα φτάνει στην εδώ Ήπειρο το μοντέλο vivo V23 5G με αρχή γενομένης την Ισπανία από την 1η Απριλίου με τιμή στα 500 € (για την έκδοση των 256 GB), στη Γερμανία κυκλοφορεί από σήμερα 30.3.22 στα 550 €. Το Τσεχικό Δελτίο Τύπου ορίζει την τιμή στις 12.000 CZK, με ένα δωρεάν ζευγάρι vivo TWS 2e (αξίας 1.500 CZK) εάν οι υποψήφιου αγοραστές πραγματοποιήσουν την αγορά τους έως τις 18 Απριλίου.

Το τηλέφωνο θα έρθει επίσης σύντομα στην Αυστρία, τη Λευκορωσία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία.

Φωτογραφίες με υψηλή πιστότητα!

Σε reviews που έχουν δημοσιευτεί, όλοι καταλήγουν πως είναι μια κορυφαία πρόταση για λήψεις selfies με κύρια κάμερα 50 MP (με αυτόματη εστίαση) και κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 MP (105°) στο μπροστινό μέρος, καθώς και ένα ζευγάρι διπλού-LED για καλύτερο φωτισμό τη νύχτα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χρώματος.

Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 64 MP για την κύρια μονάδα και 8 MP για την εξαιρετικά ευρεία, υπάρχει επίσης μια κάμερα macro 2 MP. Η οθόνη AMOLED 6,44 ιντσών του τηλεφώνου (με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz) είναι πιστοποιημένη HDR10+, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποίηση ήχου υψηλής ανάλυσης (αλλά όχι υποδοχή 3,5 mm).

Το vivo V23 5G τροφοδοτείται από Dimensity 920 με 12 GB RAM και τρέχει Funtouch OS 12 (βασισμένο στο Android 12), το οποίο προσφέρει 4 GB εικονικής μνήμης RAM. Το λεπτό σώμα 7,55 mm του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, η οθόνη προστατεύεται από γυαλί Schott Xensation Up.

Συγκρίνοντας το V23 5G με το παλαιότερο V21 5G (που είναι περίπου 350 € στο Amazon DE), θα βρείτε ένα πιο γρήγορο chipset (Dimensity 920 έναντι 800U), πιο γρήγορη φόρτιση μπαταρίας (από 33W) και μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα στο μπροστινό μέρος (το V21 έχει μια ενιαία κάμερα 44 MP στο μπροστινό μέρος με σύστημα OIS).

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...