Jump to content

Τα επόμενα τρία έξυπνα ρολόγια Fitbit δεν θα τρέχουν το Wear OS


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
Απίθανο θεωρείται πλέον να εκτελείται από τα επόμενα τρία ρολόγια της Fitbit η πλατφόρμα Wear OS όπως ανακάλυψε η ομάδα του 9to5Google κατά την εξέταση του κώδικα της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής Fitbit. Τέτοια αποσπάσματα κώδικα είναι συχνά πρόδρομοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Αν και η Fitbit ξεκίνησε ως ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, δεν είναι πουθενά τόσο δημοφιλής όσο η αδιαμφισβήτητη Apple και η Samsung, η οποία έχει πετύχει σημαντική πρόοδο και σε αυτή την αγορά. Μέρος της απήχησης των τελευταίων έξυπνων ρολογιών της Samsung είναι η νέα πλατφόρμα Wear OS που έχει αναπτυχθεί από κοινού από την Google και τη Samsung και παρόλο που η Fitbit είχε υποσχεθεί να κατασκευάσει ρολόγια premium με βάση αυτό το λειτουργικό σύστημα, φαίνεται ότι θα περιμένουμε πολύ καιρό.
Δύο παραλλαγές Versa και ένα μοντέλο της σειράς Sense!
Προφανώς, η εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει τρία ρολόγια: δύο νέα μοντέλα Versa και ένα μοντέλο Sense με ανάλυση οθόνης 336×336 που φέρουν κωδικές ονομασίες “Hera” και “Rhea”και μια έκδοση premium Luxe με ανάλυση 124×208 εσωτερικά γνωστή ως “Nyota”.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Fitbit ανανεώνει τις σειρές της κάθε χρόνο, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι μπορεί να υπάρχουν νέα μοντέλα στον ορίζοντα, αλλά αυτό που δεν αναμενόταν είναι το Fitbit OS. Η Google είναι πλέον ο ιδιοκτήτης της Fitbit και φαινόταν βέβαιο ότι τα ρολόγια της εταιρείας για το 2022 θα λειτουργούσαν με Wear OS, αλλά προφανώς υπάρχουν άλλα σχέδια.
[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...