Jump to content

Keysfan - Ειδική ημέρα: Βρείτε λόγους να αποκτήσετε το Microsoft Office 2021 σε προσφορά στα 30€


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μπορεί να μην έχετε εγκαταστήσει games ή software ταινιών στον υπολογιστή σας, αλλά θα έχετε σίγουρα προϊόντα της Microsoft και το λειτουργικό σύστημα είναι απαραίτητο ως βάση για τη λειτουργία του υπολογιστή. Το λογισμικό Microsoft Office είναι πάντα δημοφιλές, τόσο για εργασία όσο και για προσωπική χρήση. Και πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως χρησιμοποιούν τώρα κάποια μορφή προϊόντος του Office (περίπου το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού). Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας σχεδόν οπουδήποτε και θα εμφανιστεί το γνωστό λογότυπο.

Σύμφωνα με την Microsoft, η πιο σημαντική καινοτομία του Office 2021 είναι η δυνατότητα εργασίας σε έγγραφα, με τις αλλαγές να είναι άμεσα ορατές σε όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό λειτουργεί όχι μόνο στο Word, αλλά και στο Excel και το PowerPoint. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αρχείο να είναι αποθηκευμένο στο Onedrive και όλοι οι χρήστες να είναι συνδεδεμένοι με λογαριασμό Microsoft.

Νέα στοιχεία στο Excel 2021 είναι η λειτουργία Xlookup, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε σχετικές τιμές για ένα πεδίο σε έναν δεύτερο πίνακα. Το PowerPoint 2021 έχει μια δυνατότητα εγγραφής παρουσίασης. Αποθηκεύει ποιες διαφάνειες έχετε δείξει για πόσο καιρό και με ποια σειρά και αν θέλετε μπορεί επίσης να καταγράψει τα σχόλιά σας.

Το Outlook λαμβάνει on-the-fly μεταφράσεις, πιο γρήγορες αναζητήσεις, freehand inking και πολλά άλλα. Για πρώτη φορά, το Office κυκλοφορεί με το Microsoft Teams, την απάντηση της Microsoft στο Slack. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η μεταφορά των εφαρμογών στο σχεδιασμό των Windows 11 με γραφικά.

Τώρα που το Special Deal του Keysfan ξεκίνησε, αποκτήστε τα Windows 10 σε τιμή μόλις 7,25€! Το Microsoft Office 2021 κοστίζει μόλις 30,25€. Περισσότερο software της Microsoft διατίθεται στη χαμηλότερη τιμή (Windows 11, Office 2019, Office 2016 κτλ.) Κάντε σύγκριση με την επίσημη τιμή και θα γλιτώσετε πολλά χρήματα! Θα έχετε έκπτωση έως και 62% σε Windows OS και MS Office μέσα από την παρακάτω προσφορά.

Microsoft Office και Windows OS, όλες οι καυτές προσφορές στις χαμηλότερες τιμές.
Αν φτιάχνετε ένα νέο υπολογιστή και δεν έχετε άδεια για το Office, τότε δεν θα μετανιώσετε το να ξεκινήσετε με την έκδοση του 2021. tion.

Πακέτο έκπτωσης 62% σε Windows OS και MS Office (Κωδικός κουπονιού στο Checkout: SKF62)

Ανακαλύψτε περισσότερα πακέτα >>

50% έκπτωση στα Windows – ΝΑΙ, στη μισή τιμή! (Κωδικός κουπονιού στο Checkout: SKF50)

Ανακαλύψτε περισσότερα Windows >>

Η καλύτερη τιμή για τον χώρο εργασίας και το σπίτι! (Κωδικός κουπονιού: SKF62)

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Office >>

Η χρήση αδειών χρήσης ή πειρατικού λογισμικού ενέχει κινδύνους. Εκτός από τον κίνδυνο σοβαρής κύρωσης, υπάρχουν κι άλλοι κίνδυνοι όμως: δυσλειτουργία μετά από λίγες ημέρες, επαναλαμβανόμενα μη συμβατά χαρακτηριστικά, κατεστραμμένα αρχεία, trojans με ιούς ή κακόβουλο λογισμικό κ.ο.κ. . Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει στην Keysfan, η οποία πουλάει προϊόντα που είναι κανονικά και νόμιμα. Το Keysfan σας δίνει μόνιμα ψηφιακά κλειδιά ενεργοποίησης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, γεγονός που τους επιτρέπει να τα προσφέρουν στο site σε ασυναγώνιστες τιμές. Κανένας μεσάζων, καμία φυσική υποστήριξη μέσων και το χαμηλότερο κόστος της αγοράς τους επιτρέπουν να προσφέρουν προϊόντα χαμηλού κόστους και εγγυημένης ποιότητας.

Στο Keysfan, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα κλειδί ενεργοποίησης και θα σας σταλεί μέσω email μαζί με το τιμολόγιό σας. Θα παρέχεται ένας οδηγός για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε το λογισμικό ή το λειτουργικό σας σύστημα και να το εγκαταστήσετε. Εάν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών με ένα κλικ και θα σας λύσουν αμέσως οποιοδήποτε πρόβλημα.Επικοινωνήστε με το Keysfan: Support@Keysfan.com

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...