Jump to content

Νέες πληροφορίες για το Xiaomi 12 Ultra


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Προσεχώς ξέρουμε ότι θα δούμε το Xiaomi 12 Ultra να ανακοινώνεται και ταυτόχρονα να κυκλοφορεί εμπορικά στην παρτίδα του, στην Κίνα. Τώρα, υπάρχουν πιο έγκυρες πληροφορίες που ξεκαθαρίζουν ότι ήδη έχει καθοριστεί το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα αυτή συσκευή και όλα τα στοιχεία καταλήγουν πως το ντεμπούτο θα γίνει τον Μάιο! Η PriceBaba έμαθε τις πληροφορίες από τον tipster Mukul Sharma (γνωστός και ως stufflistings). Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone δεν είναι ακόμη γνωστή.

Το Xiaomi 12 Ultra θα φτάσει ως ο διάδοχος του Mi 11 Ultra που έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Η συσκευή θα είναι μια κορυφαία ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 12 που αποτελείται ήδη από την απλή έκδοση vanilla και τα Pro/X.

Πολλές κάμερες και πολλές νέες τεχνολογίες

Έτσι για την ιστορία και μόνο να υπενθυμίσουμε πως το Xiaomi 12 Ultra κάνει τον γύρο των φημών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ μάλιστα υπήρξαν και πολλά renders του smartphone και αποκάλυψαν μια μεγάλη κυκλική μονάδα πίσω κάμερας με τέσσερις αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας μονάδας, ενός αισθητήρα εξαιρετικά ευρείας γωνίας και δύο φακών περισκοπίου. Οι αναφορές δείχνουν επίσης ότι η Xiaomi έχει συνεργαστεί με την κατασκευάστρια εταιρεία Leica για την ανάπτυξη του συστήματος κάμερας στην επερχόμενη ναυαρχίδα.

Σύμφωνα με τον tipster Digital Chat Station, το Xiaomi 12 Ultra αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Το smartphone φέρεται να υποστηρίζεται από μονάδα μπαταρίας 4.900 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120 W. Οι φήμες δείχνουν επίσης ότι το Xiaomi 12 Ultra μπορεί να τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1+.

Η Xiaomi αποκάλυψε τη σειρά Xiaomi 12 παγκοσμίως σχεδόν τρεις μήνες μετά το ντεμπούτο της στην Κίνα. Ως εκ τούτου, το Xiaomi 12 Ultra μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του διεθνώς αργότερα από το αναμενόμενο.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Xiaomi 12 Ultra να εμφανίζονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...