Jump to content

Εάν έχετε ελλαττωματικό καλώδιο USB, θα το διαγνώσει η εφαρμογή Android Auto της Google


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Εξυπνότερο γίνεται το Android Auto με την έννοια πως μέσω της νέας του ενημέρωσης απέκτησε μια διαγνωστική λειτουργία που ελέγχει εάν το καλώδιο USB ή η θύρα σας δεν λειτουργεί όπως αναμένεται και αυτό το επιβεβαίωσε ο πρώην αρχισυντάκτης του XDA Developers Mishaal Rahman στο Twitter. Εάν το τηλέφωνό σας δεν συνδέεται με το αυτοκίνητό σας, το διαγνωστικό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε εάν το πρόβλημα βρίσκεται στη σύνδεση USB.

Στις εικόνες που εμφανίζονται από τον Rahman, το εργαλείο, που φαινομενικά ονομάζεται “USB Startup Diagnostics”, θα ελέγξει εάν συνδέεται ένα καλώδιο USB και θα ελέγχει την ποιότητα του καλωδίου. Σε μια σελίδα υποστήριξης, η Google συνιστά τη σύνδεση στο αυτοκίνητό σας με το καλώδιο που συνοδεύει το τηλέφωνό σας ή ένα καλώδιο που έχει σχετικά μικρό μήκος και δεν “χρησιμοποιεί διανομείς USB ή επεκτάσεις καλωδίων”.

Τα καλώδια USB μπορεί να είναι πολύ διαφορετικής ποιότητας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποια έχουν τις σωστές προδιαγραφές για την υποστήριξη του Android Auto. Άρα ενδέχεται ένα καλώδιο να μην  λειτουργεί με το Android Auto, καθώς τα περισσότερα νεότερα τηλέφωνα διαθέτουν καλώδια USB-C, αλλά δεν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που διαθέτουν θύρες USB-C. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το διαγνωστικό εργαλείο καθιστά ευκολότερο να γνωρίζετε εάν χρειάζεται να πάρετε ένα διαφορετικό καλώδιο.

Ο Rahman λέει ότι το εργαλείο είναι διαθέσιμο στο Android Auto 7.5.121104 και για να το βρείτε, μπείτε στις ρυθμίσεις του Android Auto > Βοήθεια σύνδεσης > Διαγνωστικά εκκίνησης USB.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...