Jump to content

Ορισμένα τηλέφωνα Google Pixel δεν πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές μετά την ενημέρωση Μαρτίου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνήθως, η ενημέρωση λογισμικού διορθώνει σειρά ενοχλητικών προβλημάτων, όμως μετά την εγκατάσταση του Android 12L March Feature Drop και της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας, ορισμένες συσκευές Pixel δεν έχουν πιστοποιηθεί και δεν μπορούν πλέον να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές (NFC) με το Google Pay.

Αυτό το ζήτημα φαίνεται να συμβαίνει τυχαία μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης Pixel τη Δευτέρα, αν και το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται αμέσως και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να προκύψει. Μόλις συμβεί, προβάλλεται μια ειδοποίηση που λέει “Το τηλέφωνό σας δεν πληροί τα πρότυπα λογισμικού”.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν αναφορές από κατόχους συσκευών Pixel 4a, 4a 5G και 5 που τρέχουν την επίσημη έκδοση Μαρτίου χωρίς καμία τροποποίηση συσκευής (π.χ. ξεκλείδωτος bootloader). Το ζήτημα είναι ξεκάθαρα στο τέλος της Google και στο SafetyNet, το οποίο συνήθως αποτελεί πρόβλημα μόνο κατά τις πρώτες φάσεις των προεπισκοπήσεων προγραμματιστών.

Μεταβείτε στο Play Store > πατήστε το avatar του λογαριασμού σας στην επάνω δεξιά γωνία > ανοίξτε τις Ρυθμίσεις > κάντε κλικ στο “Σχετικά με” για να δείτε ποια είναι η κατάσταση “Πιστοποίηση Προστασίας Play”.

Φαίνεται ότι επηρεάζονται κυρίως χρήστες που δεν έχουν την έκδοση beta. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα Android Beta μπορεί να είναι μια άμεση λύση, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε ενεργοποιημένος έως ότου κυκλοφορήσει το Android 12 QPR3 τον Ιούνιο.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...