Jump to content

Μην αγνοείτε κανένα email του Facebook σχετικά με την ενεργοποίηση του Facebook Protect


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα εισερχόμενα emails σας μπορεί να λάβατε τελευταία ένα μήνυμα που ως αποστολέας εμφανίζεται το Facebook και σας ζητά να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε το Facebook Protect. Για να είμαστε ειλικρινείς μοιάζει με ανεπιθύμητο ή κάποιου είδους email ηλεκτρονικού “ψαρέματος”, οπότε δεν θα σας κατηγορήσει κανείς εάν εξαρχής πιστέψατε πως είναι απλά ένα ηλεκτρονικό μήνυμα απάτης.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ένα νόμιμο email και ένα μήνυμα που σίγουρα δεν πρέπει να αγνοήσετε και η ομάδα του Facebook ανέφερε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Facebook Protect που λαμβάνουν ορισμένοι χρήστες είναι 100% νόμιμα, οπότε αν έχετε λάβει ένα τέτοιο μήνυμα, μην το αγνοήσετε, καλύτερα διαβάστε το ξανά. Στο περιεχόμενο αυτού του μηνύματος υπάρχει και μια ημερομηνία λήξης για να ενεργοποιήσετε το Facebook Protect και μόλις παρέλθει αυτή η ημερομηνία και δεν έχετε κάνει τίποτα, θα κλειδωθεί ο λογαριασμό σας.

Τώρα τι είναι το Facebook Protect;

Μια δυνατότητα που κυκλοφόρησε πριν από αρκετά χρόνια και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην προστασία των λογαριασμών των πολιτικών υποψηφίων, αλλά έκτοτε έχει επεκταθεί για να περιλαμβάνει κι άλλους χρήστες. Δεν θα λαμβάνουν όλοι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή σύμφωνα με το Facebook, στοχεύουν χρήστες που πιστεύουν ότι έχουν μεγαλύτερη απήχηση από το μέσο όρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως διάφορες διασημότητες και ούτω καθεξής.

Δεν θα χάσετε οριστικά το προφίλ του λογαριασμό σας στο Facebook αν δεν ενεργοποιήσετε την σχετική λειτουργία, αλλά θα κλειδωθείτε μέχρι να το κάνετε μόλις παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...