Jump to content

Αλλόκοτη σχεδίαση για το επερχόμενο OnePlus Nord 2T


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο κεντρικό πόρταλ πολλών ξένων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων βρίσκουμε συχνά ειδήσεις που αφορούν το OnePlus Nord 2T. Πέρα από τις προδιαγραφές και οι λεπτομέρειες κυκλοφορίας του τηλεφώνου, διέρρευσαν και μερικά renders που εξασφάλισαν και μοιράστηκαν δημοσίως τα παιδιά του 91Mobiles.

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα τηλέφωνο με την υπογραφή της OnePlus και μια αρκετά περίεργη εμφάνιση. Διαθέτει πλάτη που χρησιμοποιεί το υλικό sandstone και μας θυμίζει το OnePlus One. Μια ογκώδης μονάδα κάμερας διασπά την ολόμαυρη εμφάνιση του πίσω πλαισίου με ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα. Το ίδιο το περίβλημα της κάμερας είναι και αυτό λίγο περίεργο. Δύο κυκλικές εγκοπές χωρίζουν τη ρύθμιση της τριπλής κάμερας του τηλεφώνου. Είναι σίγουρα ένα σχέδιο που δεν έχουμε δει σε κανένα τηλέφωνο OnePlus πριν ή σε οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο ανεξαρτήτως κατασκευαστή.  

Τι περιλαμβάνει η συσκευή σε θέμα προδιαγραφών;

Λοιπόν, το OnePlus Nord 2T θα μπορούσε να διαθέτει το οκταπύρηνο Mediatek Dimensity 1300 SoC, τον διάδοχο του Dimensity 1200 που χρησιμοποιείται στο Nord 2. Η άλλη αξιοσημείωτη αναβάθμιση στο Nord 2T θα μπορούσε να είναι η υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης στα 80W. Εν τω μεταξύ, η χωρητικότητα της μπαταρίας θα μπορούσε να παραμείνει στα 4.500 mAh.

Μην περιμένετε σημαντική αναβάθμιση στο τμήμα κάμερας. Όπως το OnePlus Nord 2, το Nord 2T αναμένεται να διαθέτει κύριο αισθητήρα 50MP, υπερ-ευρυγώνιο αισθητήρα 8MP και μονόχρωμο αισθητήρα των 2MP. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μια selfie κάμερα των 32 MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...