Jump to content

Το Netflix αυξάνει τις τιμές σε Ιρλανδία και Ην. Βασίλειο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναπόφευκτη θεωρείται η αύξηση τιμών στις συνδρομές χρηστών του Netflix σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Ο λόγος που αναγκάζεται η εταιρεία να αυξήσει τα προγράμματα συνδρομής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως. Το μόνο που ανέφερε η υπεύθυνη ομάδα του Neftlix είναι πως με την νέα άνοδο θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν να επενδύουν σε καλύτερες παραγωγές και να υπάρχει ποικιλία και ποιότητα σε όλα.

Ακολουθούν οι νέες τιμές για τα πακέτα Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία:
Τυπικό πακέτο
  • Αυξάνεται κατά 1 £ (1,31 $) σε 10,99 £ (14,46 $) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Αύξηση κατά 2 € (2,20 $) σε 14,99 € (16,54 $) στην Ιρλανδία.

Βασικό πακέτο

  • Αυξάνεται κατά 1 £ (1,31 $) σε 6,99 £ (9,19 $) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Αυξάνεται κατά 1 € (1,10 $) σε 8,99 € (9,92 $) στην Ιρλανδία.

Premium πακέτο

  • Αυξάνεται κατά 2 £ (2,63 $) στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Αυξάνεται κατά 2 € (2,20 $) στην Ιρλανδία.

Όλα τα νέα μέλη του Netflix θα ολοκληρώσουν τις πληρωμές τους με τον νέο τιμοκατάλογο και τα υπάρχοντα μέλη, θα λάβουν ειδοποίηση 30 ημερών πριν τεθεί σε ισχύ η νέα χρέωση.

Εκτός από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο μεγαλύτερος κόμβος παραγωγής του Netflix. Η υπηρεσία streaming video έχει προϋπολογισμό περιεχομένου 1 δισεκατομμύριο δολάρια για το 2020 και δημιούργησε περισσότερες από 10.000 θέσεις εργασίας για το καστ και το συνεργείο. Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Grow Creative, το Netflix θα επενδύσει επίσης 1,2 εκατομμύρια λίρες (1,58 εκατομμύρια δολάρια) σε παραγωγές για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία περιλαμβάνει πλέον δημοφιλείς εκπομπές όπως  The Crown,  Bridgerton,  Emily In Paris, The Hand Of God και  The Power Of The Dog.

Υπερασπιζόμενοι την αύξηση τιμών, οι άνθρωποι του Netflix έπεισαν τα μέλη ότι δεν θα υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις ή κρυφά κόστη. Μόλις πληρώσετε τα τέλη συνδρομής, θα έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Το Netflix έχει μερικές νέες δυνατότητες, όπως το “Play Something”, το “Fast Laughs” και άλλα που κάνουν την υπηρεσία καλύτερη.

Ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε σε μια δήλωση του: “Πάντα επικεντρωνόμασταν στο να παρέχουμε στα μέλη μας ποιότητα και σαφή αξία για τη συμμετοχή τους”,…”Οι ενημερωμένες τιμές μας αντικατοπτρίζουν την επένδυση που κάναμε στην υπηρεσία και τον κατάλογό μας και θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε να κάνουμε τις σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τις ταινίες για τα μέλη μας πολύ αγαπητά και επενδύουμε στο ταλέντο και στη δημιουργική βιομηχανία. Προσφέρουμε μια σειρά από διάφορα πακέτα, ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν την τιμή που τους ταιριάζει καλύτερα.”

[via]

 

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το Netflix μπαινει μεσα εδω και χρονια χρωσταει αρκετα δις. Η μονη λυση η ανοδος τιμης καθε τοσο ωστε να μην φαινεται στους συνδρομητες. Σε καμια δεκαετια ισως γινει κερδοφορο αν και με τοσες εταιριες που μπηκαν στο παιχνιδι θα γινει χοντρο παιχνιδι τα επομενα χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...