Jump to content

Unboxing και hands-on με το Huawei Sound Joy!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τα bluetooth ακουστικά και ηχεία διαρκώς βελτιώνονται, εξελίσσονται και μας… εκπλήσσουν με το πόσο ισχυρά και αποδοτικά είναι πλέον! Απόδειξη το νέο HUAWEI Sound Joy που ήρθε στα χέρια μας δοκιμή και δεν χάσαμε την ευκαιρία να σας το παρουσιάσουμε… enJOY!

Το Sound Joy ήρθε στα χέρια μας σε μαύρο, διακριτικό χρώμα, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι σίγουρα το πράσινο χρώμα του, που θα βρείτε επίσης στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση δείχνει οτι είναι ποιοτικό από το πρώτο άγγιγμα, όντας σχετικά βαρύ (680gr) αλλά και με ωραίο, υφασμάτινο πλέγμα να καλύπτει τα ηχεία, όπως και ποιοτικό σασί, όπου είναι ακάλυπτο. Το ηχείο είναι σχεδιασμένο να τοποθετείται οριζόντια ή κατακόρυφα, με την “πάνω” πλευρά του στην κατακόρυφη διάταξη να έχει και ένα φωτιζόμενο LED ring. Αυτό μπορεί να δείξει το επίπεδο της έντασης, την στάθμη της μπαταρίας και γενικά να προσφέρει ωραία εφέ, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο app της Huawei (ΑΙ Life) στο κινητό σας. Τα δύο τεράστια πλήκτρα για την ένταση είναι φυσικά (+ και -) ενώ φυσικά είναι και τα πέντε πλήκτρα στο “κάτω” μέρος του, για τη συνδεσιμότητα, το playback κ.λπ. Εκεί θα βρείτε και την USB Type-C θύρα φόρτισης, ενώ να τονίσουμε οτι το Sound Joy είναι πλήρως αδιάβροχο (IP67).

Στα 2 passive radiators που ενισχύουν συγκεκριμένες συχνότητες, στις δύο πλευρές, είναι εμφανές το λογότυπο της Devialet, η οποία έχει βάλει το “χεράκι” της στη δημιουργία αυτού του high-end bluetooth speaker. Τα radiators πάλλωνται εντυπωσιακά όταν το full-range ηχείο των 20W (50x75mm) και το tweeter των 10W (19mm) αποδίδουν σε υψηλές εντάσεις, πάντα με πολύ καλή καθαρότητα και ηχητική πιστότητα. Η ισχύς είναι υπεραρκετή να γεμίσει ένα τυπικό δωμάτιο αλλά και για εξωτερικούς χώρους, αν το θέλετε.

Το pairing γίνεται πανεύκολα μέσω NFC ή του κλασικού τρόπου Bluetooth σύνδεσης, με υποστήριξη του BT 5.2 πρωτοκόλλου. Μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια είναι οτι το Sound Joy διαθέτει ενσωματωμένο γυροσκόπιο, άρα ξέρει πότε είναι “οριζόντια” και πότε “κάθετα”. Έτσι, διατηρεί ενεργά είτε τα δύο πλαϊνά του μικρόφωνα, είτε το 3ο, κεντρικό, ώστε να σας “ακούει” από όπου κι αν του “μιλάτε”, για λόγους hands-free συνομιλιών ή για να δώσετε εντολές στον ψηφιακό σας βοηθό. Επίσης να σημειώσουμε οτι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με άλλες συσκευές, με την ίδια ευκολία που θα το κάνετε με το smartphone σας. Ακόμα και με το HUAWEI smartwatch σας, χωρίς να έχετε το κινητό μαζί, αφού υποστηρίζεται αναπαραγωγή και έλεγχος μέσω του ρολογιού! Μπορείτε ακόμα και να συνδυάσετε δύο Sound Joy για ισχυρό, stereo ήχο, απλώς… ταρακουνώντας τα ενώ βρίσκονται δίπλα-δίπλα και αυτά θα γίνουν pair αυτόματα μεταξύ τους!

Το μόνο που θα μπορούσε να λείπει από ένα ολοκληρωμένο ηχείο σαν αυτό θα ήταν η αυτονομία. Ευτυχώς, η μεγάλη μπαταρία των 8.800mAh προσφέρει έως και 26 ώρες αναπαραγωγής, επίδοση εξαιρετική για την κατηγορία του. Το καλύτερο; Υποστηρίζει φόρτιση έως και στα 40W (με τον αντίστοιχο φορτιστή, εννοείται), οπότε με 10′ φόρτισης κερδίζετε 1 ώρα playback!

Το HUAWEI Sound Joy δείχνει απλό, αλλά είναι πραγματικά ένα πολύ υψηλής ποιότητας και απόδοσης Bluetooth speaker. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στην τιμή του στα ελληνικά καταστήματα (€149) αλλά αν το χρησιμοποιείτε συχνά σε καθημερινή βάση, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε τις αρετές του και αξίζει τα λεφτά του!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...