Jump to content

Χωρίς φορτιστή στο κουτί όλα τα μοντέλα των σειρών Samsung Α και Μ


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

13 minutes ago, elteo said:

Πολύς ενημερωμένος κόσμος όχι ο Μήτσος και η Κούλα από το Παγκράτι έχουν φύγει ή θα φύγουν από Xiaomi. Ανάμεσα τους κι εγώ. 

Δεν το γράφω το παραπάνω για να αρχισει να πετάγεται κόσμος και να λέει ''η τάδε εταιρεία είναι καλύτερη'',''δεν ξανααγοράζω τίποτα από αυτούς'' κλπ αλλά για να δείξω για άλλη μια φορά στην πράξη(και όχι στα λόγια),ότι όλες τους είναι τα ίδια χάλια.

Και την Redmi την αναφέρω γιατί πέρα από αγαπημένη εταιρεία στην Ελλάδα, ήταν παλιότερα η έννοια του vfm. Η Samsung πάλι εδώ και πόσα χρόνια,ανέκαθεν ζητούσε παραπάνω για αυτά που έδινε.

Το παραπάνω όμως περιστατικό,πηγαίνει πολύ εύστοχα στο δημοφιλέστερο σχόλιο της εδώ είδησης που παρομοιάζει την Samsung με την Apple λόγω του φορτιστή, χωρίς να κατανοεί ότι και οι άλλες εταιρείες που δίνουν τον φορτιστή έχουν ανεβάσει τιμές και στην ουσία στον χρεώνουν κανονικά, και άρα δεν στον παρέχουν ''δωρεαν''.

Το είχαμε γράψει κάποιοι παλιότερα ότι σε αυτές τις τακτικές(φορτιστές,ακουστικά,θύρες, άνοδος τιμών κλπ)θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες,και παρόλα αυτά από ορισμένους παθιασμένους λαμβάνουμε dislikes και ειρωνίες,λές και εμείς φταίμε για αυτό ή λες και είμαστε υπερ του να ανεβάζουν όλοι τις τιμές και να προσφέρουν κάθε χρόνο και λιγότερα.

Edited by Fulgore1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...