Jump to content

Το Xiaomi Smart Band 7 θα έχει Always On Display, GPS, έξυπνο ξυπνητήρι και πολλά άλλα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τέλη Μαρτίου του 2021 πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση του Xiaomi Mi Smart Band 6 και διέθετε αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης και ευκρινέστερης οθόνης, ενώ προστέθηκε η λειτουργία παρακολούθησης SpO2. Είναι πάλι Μάρτιος και μια λεπτομερής διαρροή αποκαλύπτει τι να περιμένουμε από το νέο μοντέλο. Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες προήλθαν από ένα πρώιμο firmware που προορίζεται για το νέο band (που βρέθηκε στην εφαρμογή Zepp) και το τελικό προϊόν μπορεί να είναι διαφορετικό.

Η έκδοση 6ης γενιάς έχει οθόνη σε σχήμα χαπιού με διαστάσεις 1,56 ιντσών και ανάλυση 152 x 486 px (δηλαδή πυκνότητα pixel 326 ppi). Το νέο μοντέλο, το Xiaomi Smart Band 7 θα έχει ανάλυση 192 ​​x 490 px. Στην ουσία η κατακόρυφη ανάλυση είναι η ίδια, αλλά η οριζόντια είναι μεγαλύτερη και αυτό υποδηλώνει μια ευρύτερη οθόνη. Αναμένουμε ότι η πυκνότητα των pixels θα παραμείνει ίδια.

Επίσης, ορισμένα watchfaces έχουν μια έκδοση τύπου Always On που δείχνει την ώρα. Το AOD είναι ένα από τα πλεονεκτήματα των έξυπνων ρολογιών της Xiaomi σε σχέση με τα bands. Μια άλλη πιθανότητα είναι να ενσωματωθεί μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά όχι αρκετή για να αντισταθμίσει την υπερβολική κατανάλωση με ενεργή την λειτουργία AOD. Ωστόσο, είναι υπέροχο να έχετε αυτή την επιλογή, άλλοι θα το δουν θετικά και άλλοι αρνητικά.

Mάλλον θα υπάρχει και δέκτης GPS

Το GPS είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που λείπει από τα band της Xiaomi και τα τρέχοντα μοντέλα βασίζονται στο smartphone σας για τη λήψη δεδομένων θέσης. Το Smart Band 7 μπορεί να υποστηρίζει GPS, GLONASS, Galileo και BeiDou. Εάν η έκδοση 7 έχει όντως εντοπισμό θέσης, θα προσφέρει πολλές επιπρόσθετες λειτουργίες.

Επιστρέφοντας στην μπαταρία, θα υπάρχουν μερικές λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες θα απενεργοποιήσουν ορισμένες λειτουργίες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στη διαρροή είναι το Smart Alarm που θα σας ξυπνά λίγο πιο “ομαλά”.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το NFC, η Xiaomi το προσφέρει συνήθως σε μια ξεχωριστή έκδοση.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...