Jump to content

Κεραμική επίστρωση και πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα για το Osom OV1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ομάδα ανάπτυξης που κρύβεται πίσω από την δημιουργία του Essential PH-1, τώρα εργάζεται πάνω σε μια νέα συσκευή από την επωνυμία Osom που ονομάζεται OV1. Είναι ένα smartphone με επίκεντρο το απόρρητο που θα λέει στον χρήστη ποιες εφαρμογές ανά πάσα στιγμή έχουν πρόσβαση σε προσωπικές σας πληροφορίες. Τον Δεκέμβριο, αναδημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του ακυκλοφόρητου smartphone και είχε ειπωθεί πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Κατά τη διάρκεια του MWC, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Jason Keats έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο OV1. Αρχικά, η εταιρεία αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του τηλεφώνου για κάποια στιγμή στο τέταρτο τρίμηνο. Με βάση το χρονοδιάγραμμα αυτής της κυκλοφορίας, εικάζεται ότι το smartphone θα μπορούσε να τροφοδοτείται από τον διάδοχο του Snapdragon 8 Gen 1.

Ένα από τα selling points του OV1 θα είναι η προστασία των δεδομένων σας, η οποία θα ενσωματωθεί στο καλώδιο USB-C που συνοδεύει το τηλέφωνο. Μια φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Tech Crunch και δείχνει ότι το βύσμα USB-C έχει έναν φυσικό διακόπτη που θα επέτρεπε στον χρήστη να αποφασίσει εάν το καλώδιο θα πρέπει να επιτρέπει τη διέλευση δεδομένων ή μόνο την τροφοδοσία. Η Osom σκοπεύει να πουλήσει αυτό το καλώδιο ξεχωριστά.

Ως προς την χρήση υλικών για την κατασκευή του τηλεφώνου, το OV1 θα έχει πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα με οθόνη που προστατεύεται από Gorilla Glass Victus. Επιπλέον, το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα διαθέτει κεραμικό πίσω κάλυμμα. Το τηλέφωνο θα φτάσει σε λευκό, μαύρο ματ και σε έναν “διασκεδαστικό” χρώμα. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης φυσικά μεγαλύτερο από το Essential PH-1, αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία που θα πρέπει να διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα!

Η ρύθμιση διπλής κάμερας θα αποτελείται από αισθητήρες της Sony, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας κάμερας 48MP και μιας δευτερεύουσας κάμερας 12MP. Το μπροστινό μέρος θα φέρει selfie κάμερα 16MP.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία δεν θέλει να συνδεθεί με καμία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, όπως ήταν η Essential με τη Sprint, οπότε το OV1 θα υποστηρίζει φυσικές κάρτες SIM. Θα υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα Ultra-wideband και λέγεται ότι κοστίζει “πολύ κάτω από τα 1.000 $”.

Αναρωτιόμαστε αν η Osom θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει τον διάδοχο του Snapdragon 8 Gen 1, καθώς το κόστος χρήσης των νεότερων chipsets της Qualcomm (ειδικά τον τελευταίο καιρό) συνήθως οδηγεί το κόστος οποιασδήποτε συσκευής πιο κοντά στην τιμή των 1000$ και άνω.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...