Jump to content

[MWC 2022] Νέα in-ear και over-head ακουστικά από τη Nokia στη Βαρκελώνη


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
Στο πλαίσιο του MWC 2022 της Βαρκελώνης, η Nokia (HMD Global) παρουσίασε, εκτός από τα νέα της C series smartphones, δύο νέα μοντέλα ακουστικών αλλά και μίλησε για αλλαγές στις υπηρεσίες συνδρομών της.

Για να μην υπάρχουν κενά, η HMD παρουσίασε και τα νέα της αξεσουάρ ήχου και ειδικότερα πρόκειται για τα Nokia Go Earbuds2+, τα οποία διαθέτουν ακύρωση περιβαλλοντικού θορύβου, αντοχή στον ιδρώτα και σε σταγόνες νερού  και έως και 24 ώρες αναπαραγωγής. 

Τα Nokia Go Earbuds2 + διατίθενται σε μαύρο και άσπρο χρώμα και είναι τώρα διαθέσιμα σε επιλεγμένες παγκόσμιες αγορές στα 39 €.

Υπάρχουν επίσης νέα ακουστικά Nokia over-ear, τόσο σε ενσύρματη όσο και σε ασύρματη έκδοση:

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται επίσης σε μαύρο και άσπρο χρώμα. Τα ενσύρματα ακουστικά είναι διαθέσιμα τώρα σε επιλεγμένες παγκόσμιες αγορές στα 30 €, ενώ τα ασύρματα ακουστικά είναι διαθέσιμα τώρα σε επιλεγμένες παγκόσμιες αγορές στα 49 €.

Νέο τμήμα υπηρεσιών

Οι 1 εκατομμύριο συνδρομές υπηρεσιών της HMD κατανέμονται επί του παρόντος σε τρία κύρια προϊόντα: Connect Pro (συνδέσεις IoT), Enable Pro (διαχείριση εταιρικής κινητικότητας) και Softlock (άδειες κλειδώματος συσκευής). Αυτά θα υπάγονται τώρα σε ένα νέο τμήμα επιχειρήσεων της HMD. “Μετά τη δημιουργία του νέου τμήματος, πιστεύουμε ότι θα οργανωθούμε καλύτερα για να αναπτύξουμε περαιτέρω την προσφορά μας σε περισσότερες βιομηχανίες, να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους υπάρχοντες πελάτες μας και να φέρουμε νέες υπηρεσίες στην αγορά”, δήλωσε η Janne Lehtosalo, αντιπρόεδρος υπηρεσιών της HMD Global.

[via]

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...