Jump to content

H νέα Gravity Edition του nubia Z40 Pro πρωτοπορεί με νέο σύστημα μαγνητικής φόρτισης


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με δύο ιδιαίτερες “αρετές” ανακοινώθηκε στην Κίνα το νέο nubia Z40 Pro. Φέρνει έναν νέο αισθητήρα Sony IMX787 64MP με αντίστοιχο φακό 35mm, ενώ η περιορισμένη έκδοση Gravity είναι το πρώτο smartphone Android με μαγνητική ασύρματη φόρτιση.

Στην εμπρόσθια όψη της συσκευής ξεχωρίζει το πάνελ τεχνολογίας AMOLED 6,67 ιντσών με ανάλυση Full HD+, ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και 100% κάλυψη χρωματικής γκάμα DCI-P3. Η nubia λέει ότι η φωτεινότητα του Z40 Pro θα μπορούσε να φτάσει τα 1.000 nits.

Το nubia Z40 Pro τρέχει με το τελευταίο και καλύτερο chipset Snapdragon 8 Gen 1 της Qualcomm και διατίθεται σε τρεις χωρητικότητες RAM: 8 GB, 12 GB, 16 GB. Οι επιλογές αποθήκευσης είναι τέσσερις: 128GB, 256GB, 512GB και 1TB.

Υπάρχουν τρεις κάμερες στο πίσω μέρος. Η nubia είναι απίστευτα περήφανη για τον νέο αισθητήρα 1/1,3″ 64″ ως επιλογή κύριου αισθητήρα λήψης και φακό f/1.6 7P με OIS. Ο αισθητήρας τραβάει εικόνες 16MP με σύζευξη 4-προς-1 από προεπιλογή.

Υπάρχει επίσης μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 50 MP και ένας τηλεφακός περισκοπίου 8 MP με οπτικό ζουμ 5x. Η selfie κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16MP.

Φόρτιση που απλά ξεχωρίζει!

Η μαγνητική φόρτιση εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στις σελίδες προώθησης του nubia Z40 Pro, αλλά στην πραγματικότητα, δεν θα την έχουν όλα τα τηλέφωνα. Υπάρχει μια περιορισμένη “Έκδοση Gravity”, η οποία έρχεται με μια ελαφρώς μικρότερη μπαταρία 4.600 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 66 W μέσω καλωδίου. Είναι και λίγο πιο ακριβό.

Οι άλλες εκδόσεις του Z40 Pro διαθέτουν μπαταρία 5.000 mAh, ενσύρματη υποστήριξη φόρτισης 80 W και κανέναν μαγνήτη στο πίσω μέρος.

Οι τιμές του ZTE nubia Z40 Pro ξεκινούν από 3.399 CNY για την μαύρη ή ασημί απόχρωση με μνήμη 8/128 GB. Η φθηνότερη έκδοση Gravity είναι 4.299 CNY και έχει 12 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία εάν το τηλέφωνο θα περάσει τα σύνορα της Κίνας και με ποιο όνομα.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...