Jump to content

Σπεύδει να λύσει η OnePlus το ενοχλητικό πάγωμα της εφαρμογής Gallery


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αντιμετωπίζετε ένα επίμονο σφάλμα που ο κατασκευαστής του τηλεφώνου σας αφήνει αδιόρθωτο. Είναι πολλές οι φορές που ενώ έχετε εγκαταστήσει μια νέα ενημέρωση και ελπίζετε σε μια θετική αλλαγή, αντιθέτως όλα παραμένουν ίδια. Για μήνες, οι χρήστες της OnePlus παραπονιούνται για το πάγωμα της εφαρμογής Gallery κατά την κοινή χρήση φωτογραφιών και επιτέλους, η εταιρεία κάνει κάτι για αυτό.

Μια επίσημη ανάρτηση στην κοινότητα της OnePlus υποδηλώνει ότι η ομάδα προγραμματιστών της εταιρείας επιχείρησε νωρίτερα να επιλύσει το πρόβλημα ήδη από την στιγμή που διάβασαν τις πρώτες αναφορές, αλλά ο αριθμός των εφαρμογών που εμπλέκονται το έκανε δύσκολο. Η OnePlus σημειώνει ότι το πρόβλημα παγώματος σχετίζεται στην πραγματικότητα με τα Messages της Google και όχι με την ίδια την εφαρμογή Galley, εξ ου και η μικρή καθυστέρηση στην εύρεση της λύσης. Ανεξάρτητα από αυτό, η εταιρεία τώρα παραδέχεται ότι γνωρίζει το πρόβλημα και θα φέρει την πολυπόθητη λύση σε περίπου μία εβδομάδα.

Στο μεταξύ, υπάρχει μια προτεινόμενη προσωρινή επιδιόρθωση για τους χρήστες. Εάν η συσκευή σας επηρεάζεται, μεταβείτε στο Google Play Store και απεγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις στην εφαρμογή Messages.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στην όλη είδηση είναι ότι ένας χρήστης ανέφερε ότι είχε λάβει την υποσχεμένη λύση μέσω μιας ενημέρωσης OTA μόνο 24 ώρες μετά την ανακοίνωση της OnePlus. Το νέο λογισμικό φέρει την κωδική ονομασία DN2101_11_A.18 και έχει μέγεθος περίπου 170 MB.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...