Jump to content

Τρισδιάστατα renders του Meta Band δείχνουν έναν μη συμβατικό σχεδιασμό


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο καλλιτέχνης Sarang Sheth είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την ανάρτηση νέων τρισδιάστατων renders που δείχνουν στο πλήρες μεγαλείο του το νέο ρολόι της Meta. Για την δημιουργία αυτών των εικόνων ο συγκεκριμένος χρήστες βασίστηκε αποκλειστικά σε σκίτσα της Meta που συνοδεύουν ένα σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Αν και δεν αναφέρεται επίσημα, δεν θα ήταν επισφαλές να υποθέσουμε ότι το gadget θα φέρει ένα όνομα όπως το Meta Band όταν γίνει επίσημο. Τα renders που δημιούργησε ο Sarang Sheth και αναρτήθηκαν στο Yanko Design δείχνουν το ρολόι με πολύ αντισυμβατικό σχέδιο, με κορδόνια αντί για λουράκι. Αυτά θα του επιτρέπουν να φοριέται άνετα για μεγαλύτερες περιόδους. Η οθόνη φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, με μια εγκοπή στην κορυφή που φιλοξενεί μια κάμερα selfie.

Ένας συνδυασμός καμερών και Facebook/Meta θα σήκωνε κόκκινες σημαίες για πολλούς, δεδομένου του ιστορικού της εταιρείας, αλλά τουλάχιστον η πίσω κάμερα κρύβεται όταν η οθόνη τοποθετείται ξανά στο πλαίσιο της. Η μπροστινή κάμερα, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για απρόσκοπτη συνομιλία μέσω βίντεο και βιντεοσκόπηση όταν συνδυάζεται με την οθόνη.

Μέτριες κάμερες!

Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να τοποθετήσετε έναν αξιοπρεπή αισθητήρα κάμερας σε κάτι τόσο μικροσκοπικό όσο μια τρύπα σε μια οθόνη smartwatch, οπότε θα ήταν λογικό η Meta να προσθέσει μια άλλη μονάδα καλύτερης ποιότητας στο πίσω μέρος.

Το νέο αυτό gadget της Meta πιθανότατα θα φέρει ενσωματωμένες τις εφαρμογές του Facebook και του Instagram, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέπουν γρήγορα τις λήψεις στις οποίες γίνεται κλικ μέσω του Meta Band σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα χρησιμεύσει επίσης ως ένας πολύ καλός τρόπος για να μετατοπίσετε τις προτιμήσεις των χρηστών από τις κάμερες των smartphone στις κάμερες ρολογιών.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το Meta Band θα μπορούσε να λειτουργήσει ως άλλη μια πύλη προς το φιλόδοξο Metaverse, όπως ακριβώς και η οθόνη AR που βρίσκεται υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...