Jump to content

Η Caviar παρουσιάζει σχέδια περιορισμένης έκδοσης για το Galaxy S22 Ultra


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταχτερές νέες εκδόσεις ετοίμασε η ρωσικής προελεύσεως εταιρεία Caviar για την σειρά Galaxy S22 και για πολλοστή φορά βλέπουμε μοντέλα με στοιχεία ιδιαίτερης πολυτέλειας επάνω τους!

Η νέα σειρά περιλαμβάνει έξι διαφορετικά σχέδια με διάφορα καλαίσθητα και ακριβά υλικά, όπως χρυσό 24 καρατίων, ελαφρύ τιτάνιο και ανθρακονήματα.

Τα ονόματα των σχεδίων είναι Bird of Prey με επένδυση από δέρμα κροκόδειλου. Η αμέσως επόμενη έκδοση είναι η Ocelot, εμπνευσμένη από την εποχή του Art Deco με επίχρυσο ένθετο από χάλυβα. Υπάρχει παραλλαγή με ανθρακονήματα και ενισχυμένο πλαίσιο τιτανίου. Στην συνέχεια διατίθεται η έκδοση Great Gatsby με τρισδιάστατο γεωμετρικό σχέδιο σε επιχρυσωμένο κράμα, εμπνευσμένο από το δημοφιλές μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald. Ακόμη, έχουμε την έκδοση με μαύρο δέρμα από  κροκόδειλο και τιτάνιο PVD και τιτάνιο με μαύρο άνθρακα.

Η Caviar είναι έτοιμη να κατασκευάσει όχι περισσότερα από 99 τηλέφωνα από κάθε έκδοση για να διατηρήσουν την αποκλειστικότητά τους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Galaxy S22 ή το Galaxy S22+ που είναι λίγο φθηνότερα, αλλά θα απουσιάζει το S-Pen και η κάμερα περισκοπίου του Galaxy S22 Ultra.

Μιλώντας για τιμές, η φθηνότερη προσαρμόσιμη επιλογή κοστίζει 6.000 $, ενώ η πιο ακριβή παραλλαγή είναι το Samsung Galaxy S22 Ultra Great Gatsby 512 GB για 7.680 $. Η Caviar είπε ότι οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στις 11 Μαρτίου.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...