Jump to content

Ανατρεπτικός ο σχεδιασμός των νέων ακουστικών Sony LinkBuds


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν το μαγνήτη θα τραβάνε επάνω τους τα βλέμματα τα νέα ακουστικά LinkBuds TWS της Sony, καθώς φέρουν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εμφάνιση! Η λύση του ανοιχτού δαχτυλιδιού κάτω από κάθε bud, υπόσχεται να σας αφήσει να τα φοράτε όλη μέρα. Επιπλέον, διεκδικούν μια κορυφαία εμπειρία ήχου, πολλές έξυπνες δυνατότητες και μια αξιοπρεπή τιμή.

Τα ακουστικά προσφέρουν επίσης βελτιωμένο έλεγχο στο Spotify όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε την αγαπημένη τους μουσική χωρίς να αγγίζετε το smartphone σας.

Αναβάθμιση εμπειρίας…!

Η νέα εμπειρία χρήσης της Sony ονομάζεται “Never Off” και αυτό σημαίνει ότι τα buds είναι εξαιρετικά ελαφριά, ενώ η μονάδα οδήγησης δακτυλίου σας επιτρέπει να επικοινωνείτε αβίαστα με τους γύρω σας ενώ παίζετε, εργάζεστε από το σπίτι ή απλά ακούτε μουσική. “Σκαλώνουν” και δεν πέφτουν εύκολα από το αυτί σας!

Τα LinkBuds εξακολουθούν να προσφέρουν ακύρωση θορύβου κατά την κλήση για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων πάνω τους με ελάχιστους περισπασμούς.

Στις αλλαγές που έκανε η Sony συμπεριλαμβάνεται και η τοποθέτηση ενός εσωτερικού ολοκληρωμένου επεξεργαστή V1, ενώ το πρόγραμμα οδήγησης δακτυλίου 12 mm θα πρέπει να παρέχει πλούσιο και καλά ισορροπημένο ήχο. Υπάρχει επίσης Adaptive Volume Control, βελτιστοποιώντας την ένταση με βάση το περιβάλλον.

Μια λειτουργία που ονομάζεται Wide Area Tap υπόσχεται να ενεργοποιήσει απευθείας τις νέες χειρονομίες. Το Speak-to-Chat θα διακόψει αυτόματα τη μουσική μόλις το LinkBuds εντοπίσει ότι μιλάτε με κάποιον και μόλις ολοκληρωθεί η συνομιλία, η μουσική θα αρχίσει να αναπαράγεται αυτόματα. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το Google Assistant και την Alexa.

Α και κάτι σημαντικό, επειδή η Sony νοιάζεται για το περιβάλλον,  τα LinkBuds κατασκευάστηκαν με γνώμονα την φύση και γι’ αυτό τα Buds και η θήκη φόρτισης κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά και η συσκευασία δεν έχει καθόλου πλαστικό.

Υπάρχει υποστήριξη IPX4 και διάρκεια μπαταρίας 5,5 ωρών ανά φόρτιση, με την ίδια τη θήκη να κρατά 12 επιπλέον ώρες φόρτισης. Η γρήγορη φόρτιση προσφέρει 90 λεπτά παιχνιδιού με μόλις 10 λεπτά στο καλώδιο.

Από τον επόμενο κιόλας μήνα η Sony θα ξεκινήσει να πουλά τα LinkBuds σε ασπρόμαυρο χρώμα με τιμή που ορίζεται στα 180€, ένα κόστος σχετικά αναμενόμενο εάν αναλογιστούμε και τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς από μεγάλους κατασκευαστές.

[via]

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...