takissam Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Βασικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβεις οτι ειναι αυτο το τευχος μια και ειναι σε χαρτινη συσκευασια (σαν ενα μεγαλο κουτι). Γενικα ειναι αρκετα μεγαλο και χτυπαει στο ματι. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ξέρω πως ίσως προτρέχω λίγο (ακόμα δεν τις πήραμε) αλλά μόνο το What's Up γράφει καταληκτική ημερομηνία ενεργοποίησης, Vodafone και ΤΙΜ δεν έχουν πρόβλημα; Θα υπάρξει λέτε καμιά προσφορά για νέες ενεργοποιήσεις που να μας συμφέρει να τα ενεργοποιήσουμε τότε; 'Η επειδή δεν είναι αγορασμένα τα SIMάκια, δεν θα ισχύουν πάνω τους οι προσφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει νον στοπ 500 στη σιμ της τιμ? Ολα οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 i kartes einai sto teyxos septembrioy etsi?giati se dyo periptera poy piga eixe akoma toy aygoystoy... κ γω το επαθα αυτο. Μα καλα εδω τελειωνει ο σεπτεμβρης κ δεν εχουν μαζεψει ακομα του Αυγουστου??..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ίσως να μην τα μαζέψαν εσκεμένα ώστε κάποιοι να πέσουν στην παγίδα να αγοράσουν το προηγούμενο τεύχος. Έχω την εντύπωση πως δεν θα έχουν υπολογίσει την ζήτηση και πως θα εξαντληθεί το τεύχος Σεπτεμβρίου. Τι πρόβλημα να έχει ρε Nrg το stop-500, κανονικά θα δουλεύει αρκεί να του βάλεις χρόνο ομιλίας. Εγώ πάντως δεν έχω ενεργοποιήσει κανένα, όπως προείπα περιμένω καμιά προσφορά για νέες ενεργοποιήσεις. ;) Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν το 1Ευρώ/μήνα που δίνει το a la carte θα πιστώνεται ακόμη και αν δεν γίνει κατά τη διάρκεια κάθε προηγούμενου μήνα οποιαδήποτε χρεώσιμη κλήση ή ανανέωση χρόνου ομιλίας; Και κάτι ακόμα: το 1Ευρώ κάθε μήνα θα συνεχίσει να πιστώνεται σε περίπτωση που το a la Carte μπει στο Talk & Save ή μετατραπεί σε CU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Όντως παιδιά ,το τεύχος του Αυγούστου μπόρεσα να βρώ σε 2 περίπτερα και μαγαζιά με περιοδικά.. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε το καινούργιο τεύχος στην Θεσσαλονίκη ; Εδώ τελειώνει ο μήνας και ακόμα κυκλοφορεί το παλιό ή απλώς γενικότερα το περιοδικό έχει χαμηλή ζήτηση ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Οι περιπτεράδες τι σου είπαν; Το πήραν στα χέρια τους ή δεν έφτασε ακόμα στην Β.Ελλάδα; Πάντως οι παραλαβές είναι σχεδόν αμετάβλητες οπότε αν δεν έχει εξαντληθεί, τότε στα ίδια περίπτερα που βρήκες το τεύχος Αυγούστου θα βρεις και το καινούριο τεύχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 se ena periptero poy rotisa m eipan oti tha prepei prota na eksantlithei to palio i allios na toys pane piso ta palia gia na toys feroyn ta kainoyrgia.. kai den kseroyn pote tha ginei ayto!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firegarden1 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ρε παιδια σχετικα με το θεμα ενεργοποιησης των καρτων σιμ,υπαρχει καποιος περιορισμος;Δηλαδη,μπορω εγω να το παρω τωρα και να ενεργοποιησω οποια καρτα θελω πχ. το Γεναρη του 2006; Παράθεση Σκεφτεσαι να παρεις νεο Ford Fiesta?Δες εδω πριν κανεις το λαθος!!! Ψαχνεις για καλο dvdrw? Aν ναι,τοτε δες εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Μόνο το πακετάκι της CosmOTE αναγράφει ημερομηνία. Εμένα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 20/05/2008, αρκετά καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω εψαξα 3-5 περιπτερα και ολοι ειχαν του αυγουστου και ειπαν σε μια βδομαδα θα φερουν του σεπτεμβριου! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_fe Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 epiteloys na to paroyme kai emeis!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Οι περιπτεράδες τι σου είπαν; Το πήραν στα χέρια τους ή δεν έφτασε ακόμα στην Β.Ελλάδα; Πάντως οι παραλαβές είναι σχεδόν αμετάβλητες οπότε αν δεν έχει εξαντληθεί, τότε στα ίδια περίπτερα που βρήκες το τεύχος Αυγούστου θα βρεις και το καινούριο τεύχος. Ένας περιπτεράς μου είπε ότι πρώτα κυκλοφορεί Αθήνα , βλέπουν πως τα πάει και μετά ανεβαίνει..Δεν κατάλαβα τη λογική , τέλος πάντων.. Το ψάχνω παντού! Αν το εντοπίσει κανείς στην Θεσσαλονίκη , post it ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 i logiki einai oti periseuei apo athina moirazete meta pano etsi oste na min kanoun askopa megalo tiraz choris na poulithei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω εψαξα 3-5 περιπτερα και ολοι ειχαν του αυγουστου και ειπαν σε μια βδομαδα θα φερουν του σεπτεμβριου! Και σε εμενα το ιδιο ετυχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εγω βρηκα ενα στο ραφι[ειχε μονο ενα ;) ] του ενθετου εφημεριδοπωλειου μεσα στα καρφουρ,ρωτησα αν ειχε αλλα.....τσεκαρε ειχε και πηρα 3 :!: :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Το μεγαλο το γελιο σε αυτο το τευχος ειναι με τα δωρα απο καποιες εταιριες.Συμπληρωνεις μια φορμα και την στελνεις ταχυδρωμικα και μπαινεις σε κληρωση.Τωρα που ειναι το γελιο θα μου πειτε.Για οσους δεν το εχουν παρει η Alpha Copy δινει πεντε 5510!Τοσο ξεφτιλα δεν το περιμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Πού είδες πως κληρώνει 5 ΝΟΚΙΑ-5510??? Εγώ μόνο τα 2 Sony Ericsson W800i είδα να γράφει στο ενδιάμεσο των σελίδων 18-19. Επίσης δεν υπάρχει μόνιμα το banner στην αρχική σελίδα και πρέπει να ψάχνεις να το βρεις... http://www.myphone.gr/forum/survey/maw2005.php Και οι όροι του διαγωνισμού δεν μου εμφανίζονται! Πες μου σελίδα αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Πού είδες πως κληρώνει 5 ΝΟΚΙΑ-5510??? Εγώ μόνο τα 2 Sony Ericsson W800i είδα να γράφει στο ενδιάμεσο των σελίδων 18-19. Επίσης δεν υπάρχει μόνιμα το banner στην αρχική σελίδα και πρέπει να ψάχνεις να το βρεις... http://www.myphone.gr/forum/survey/maw2005.php Και οι όροι του διαγωνισμού δεν μου εμφανίζονται! Πες μου σελίδα αν μπορείς. Το επιβεβαιώνω. 5 5510 δίνει. Αν ήθελε να δυσφημήσει τον εαυτό της το κατάφερε. :p Κρίμα που ο χρόνος που δίνει το σι-γιου είναι ανά μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Στο site του εκδοτικού ομίλου http://www.smartpress.gr/ άλλαξαν το link http://www.smartpress.gr/kt/index.htm με το link για το ίδιο το περιοδικό, μάλλον τώρα έφτιαξαν το site... http://www.kiniti.gr/ Βέβαια και αυτό δείχνει τα περιεχόμενα του τεύχους 99 :lol: Τους όρους του διαγωνισμού τους έχετε βρει πουθενά; Το site http://www.myphone.gr/forum/survey/maw2005.php δεν οδηγεί στους όρους του Διαγωνισμού :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Δεινουν και τις 3 μαζι! πραγματικα αξιζει! ο grave εχει δικιο... edit : sorry τωρα ειδα το banner... :O Σε μένα είχε μόνο Tim & Cosmote.. Είχε κανένας άλλος το ίδιο? Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Έχω ψάξει όλο το Γουδί, Αμπελοκήπους, Κηφισίας και δεν τον βρήκα πουθενά. :( Εξαντλήθηκε από τώρα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 Σε μένα είχε μόνο Tim & Cosmote.. Είχε κανένας άλλος το ίδιο? Πολύ περίεργο. Σε εμένα είχε και τις τρεις. Δυστυχώς να το περιοδικό δεν ήταν παραβιασμένο δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα... Έχω ψάξει όλο το Γουδί, Αμπελοκήπους, Κηφισίας και δεν τον βρήκα πουθενά. Εξαντλήθηκε από τώρα; Εγώ χτες το είδα σε ένα ή δυο περίπτερα στο κέντρο. Απίθανο να μην έχουν προβλέψει την υψηλή ζήτηση. Λογικά θα υπάρξει κάποια επανέκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Στην Πάτρα δεν έχω βρει ακόμα το νέο τεύχος. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Σε μένα είχε μόνο Tim & Cosmote.. Είχε κανένας άλλος το ίδιο? Πάρε ένα τηλέφωνο στην εκδοτική εταιρεία, παλιά είχα πάρει ένα περιοδικό που είχε μόνη τη θήκη από το CD, μου είπαν να τους ταχυδρομήσω απλά την αδειανή θήκη και μου ταχυδρόμησαν το CD μετά από λίγες ημέρες. Ανθρώπινα είναι τα λάθη και γίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts