Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!

Recommended Posts

9 ώρες πριν, nikosdoc said:

Και ξαφνικά.... το κινητό πέθανε...

Έβγαλα μια φωτογραφία, έκανε λίγο παραπάνω για να τη σώσει, τρεμοπαιξε η οθόνη, εμφανισε διαφορα pixel για 1-2 δευτ. και κολλησε για 5-10. Έσβησε και δεν ξανανοιξε έκτοτε.

Φυσικά εγινε σε εξαιρετικά άβολη στιγμή, ήμουν στο εξωτερικό, 3 ημέρες φωτογραφιών προφανώς χαθηκαν όπως και 1-2 σημαντικά αρχεία που δεν ειχα κάνει backup κανενα μήνα. Έμεινα χωρίς τηλεφωνο για 5 μερες κ ευτυχως που της συζύγου είναι ένα δικαρτο S25 κ εξυπηρετηθηκαμε. Πήγα σε τοπικό εξουσιοδοτημένο σέρβις όπου δεν το ανέλαβαν λέγοντάς μου ότι τέτοιο μπρικάρισμα έχει ξανασυμβεί σε S22u, και να απευθυνθώ σε σερβις της χωρας μου, για λόγους εγγύησης. Μίλησα τηλεφωνικά με το σερβις εδω, και από Δευτέρα θα το πάω, αν και έχει περάσει η διετία της εγγύησης, γιατί όπως είπαν επειδή έχει παρουσιαστεί σε κάποιες συσκευές, ίσως μπορέσουν και το περάσουν στην εγγύηση. Τα αρχεία και τις φωτο όμως που έχασα δεν...

Συμπέρασμα: ΚΑΝΤΕ BACKUP ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

Πώώώςςς κάνετε το back up???? Ποιοοοο είναι το ποιο σίγουρο??? μεσω τηλ ή μέσω computer??? Υπάρχει εφαρμογη να της δώσουμε εντολή και κάθε βράδυ π. χ. Να κάνει μόνη της back up???? 

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εκεί είναι που χρειάζεται το cloud να ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες, αν και για μένα προτιμούσα να έχει κάρτα μνήμης, όσο είχα κάρτα μνήμης στα τηλέφωνα μου ποτέ δεν έχασα φωτογραφίες. Άραγε αυτό το μπρικαρισμα αφορά όλα τα s22u; Για το Snapdragon  δεν έχω διαβάσει κάτι. 

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Εγω κανω back up μια στο τοσο σε ενα usb flash memory...

Αυτό το μια στο τόσο είναι που με δυσκολευει αυτη τη στιγμή. Γιατι το τελευταιο μια στο τοσο ηταν πριν 1,5 μηνα...

Στο νεο θα ενεργοποιησω το αυτοματο backup στο cloud των φωτο κ των αρχειων και οταν πλησιαζει να γεμισει εκει τοτε σε σκληρο. Εγω σε 2, ωστε να εχω διπλή ασφαλεια.

5 ώρες πριν, alex61 said:

Πώώώςςς κάνετε το back up???? Ποιοοοο είναι το ποιο σίγουρο??? μεσω τηλ ή μέσω computer??? Υπάρχει εφαρμογη να της δώσουμε εντολή και κάθε βράδυ π. χ. Να κάνει μόνη της back up???? 

Από το μενου του τηλεφωνου εχει επιλογή για αντιγραφο ασφαλειας οταν ειναι σε wifi κ φορτιζει. Δηλαδή καθε βραδυ.

Τα usb ειναι ιδιαιτερως αναξιόπιστα για μακροχρόνια αποθήκευση. 

4 ώρες πριν, chios said:

Εκεί είναι που χρειάζεται το cloud να ανεβαίνουν απευθείας οι φωτογραφίες, αν και για μένα προτιμούσα να έχει κάρτα μνήμης, όσο είχα κάρτα μνήμης στα τηλέφωνα μου ποτέ δεν έχασα φωτογραφίες. Άραγε αυτό το μπρικαρισμα αφορά όλα τα s22u; Για το Snapdragon  δεν έχω διαβάσει κάτι. 

Και στο εξωτερικό και εδω μου είπαν ότι είναι κατι που εχει ξανασυμβεί, σε ορισμένες σειρές του S22u. Εμένα ειχε exynos. Ίσως ο άλλος επεξεργαστής να είναι πιο ανθεκτικός.

Στο παρόν thread δεν βρήκα κατι.. Ήμουν ο πρώτος ατυχος????

Αν είσαι εκτός εγγύησης δύσκολο να στο επισκευασουν μες στην εγγύηση.  Πήγαινε το στο Χαϊδάρι που έχουν ακουστεί πολλές θετικές απόψεις κ αν είναι για λίγο εκτός εγγύησης μπας κ κάνουν τα στραβά μάτια.  

Για τα ποσοστα που μου δινει το abattery μια χαρα τα παω σε αυτονομια ακομα...

Βεβαια το firat usage date δεν ισχυει καθως το κινητο το εχω απο τον Ιουνη του 22.

2 minutes ago, GMF80 said:

Screenshot_20250816_165747_aBattery.jpg

Edited by GMF80

• 2 weeks later...

Επανέρχομαι μιας και παρέλαβα το κινητο αρχες της εβδομαδας.

Θελω να ευχαριστησω το εξουσιοδοτημένο σέρβις Μ. Αβραμιδης στην Εγνατία για τον επαγγελματισμό και την γενικότερη συμπεριφορά τους. Το κινητό επισκευάστηκε κατ'εξαίρεση εντός εγγύησης καθώς ενεπιπτε σε οδηγια της samsung λογω παλαιοτερου bug σε ΟΤΑ update. Αν καταλαβα καλα, κατι χαλουσε και εμπαινε σε bootloop. Το ευτυχές ειναι οτι κατάφεραν να σωσουν και τα δεδομένα, ακομα και από τον secure folder, τα οποια προσωπικά τα ειχα ξεγράψει, και το επισκευασμένο κινητό να έρθει με τα δεδομενα που ειχε την ημερα που χάλασε.

Μια που ηταν ανοικτό, ζήτησα και αλλαγή μπαταρίας, με κόστος 66€. Τωρα καθομαι και ξαναπερναω κωδικούς και ενεργοποιω εφαρμογές και συνειδητοποιώ γιατί εδω και 3 χρονια δεν τολμουσα να μπω στην χρονοβόρα διαδικασία να κανω reset...

Μπορεις να γραψεις μετα απο καποια χρηση αν βλεπεις καποια διαφορα στην αυτονομια με καινουργια μπαταρια?

Γιατι πιστευω κατι τα χρονακια της συσκευης και οι απαιτησεις των εφαρμογων, κατι η ημερομηνια κατασκευης της μπαταριας δεν θα κανουν τεραστια διαφορα με την παλια...

Εχω κλεισει 38 μηνες και 800 κυκλους φορτισης και ακομα η μπαταρια ειναι σε αξιοπρεπη αυτονομια. Θα σκεφτομουν μια αλλαγη μονο οταν θα υπηρχε εμφανης διαφορα με μια καινουργια.

Edited by GMF80

On 16/8/2025 at 4:59 ΜΜ, GMF80 said:

Για τα ποσοστα που μου δινει το abattery μια χαρα τα παω σε αυτονομια ακομα...

Βεβαια το firat usage date δεν ισχυει καθως το κινητο το εχω απο τον Ιουνη του 22.

Screenshot_20250816_165747_aBattery.jpg

Πώς γίνεται εσύ με 700 φορτίσεις να έχεις 75% υγείας μπαταρίας και εγώ να έχω αυτό;

Screenshot_20250905_005653_aBattery.thumb.jpg.859559fc6e93d644544842199a32c2c4.jpg

S22 Plus είναι το δικό μου και το έχω 2-3 φορές φόρτιση τη μέρα 

Εγώ είμαι εδώ, κρατάει ακόμα.

Screenshot_20250905_070854_aBattery.jpg

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

6 ώρες πριν, ParafronGR said:

Πώς γίνεται εσύ με 700 φορτίσεις να έχεις 75% υγείας μπαταρίας και εγώ να έχω αυτό;

Screenshot_20250905_005653_aBattery.thumb.jpg.859559fc6e93d644544842199a32c2c4.jpg

S22 Plus είναι το δικό μου και το έχω 2-3 φορές φόρτιση τη μέρα 

Είναι άραγε έγκυρο αυτό που έχετε κατεβάσει; αλλιώς θα παίζει ρόλο εικάζω και ο τρόπος φόρτισης.  Όπως  πχ αν το βάζεις γρήγορη φόρτιση ή φόρτιση 100 % κ πάει λέγοντας.  

Ελα ντε.. Αλλα εκανα και εναν αλλο τροπο πιο πολυπλοκο που ανοιγεις με txt και εδινε το ιδιο ποσοστο.

Και ο τροπος φορτισης μου ειναι προσεκτικος.

1η χρονια αργη φορτιση 20 με 85

2η χρονια το ιδιο 20 με.90 περιπου

Φετος πλεον το εχω στη γρηγορη 20 με 95

Βγαζω ανετα τη μερα παντως και δεν εχει καμια σχεδον διαφορα η αυτονομια απο την 1η χρονια. Η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι οτι εριξα την αναλυση σε FHD+ αφου δεν βλεπω ετσι και αλλιως διαφορα.

Edited by GMF80

7 ώρες πριν, GMF80 said:

Ελα ντε.. Αλλα εκανα και εναν αλλο τροπο πιο πολυπλοκο που ανοιγεις με txt και εδινε το ιδιο ποσοστο.

Και ο τροπος φορτισης μου ειναι προσεκτικος.

1η χρονια αργη φορτιση 20 με 85

2η χρονια το ιδιο 20 με.90 περιπου

Φετος πλεον το εχω στη γρηγορη 20 με 95

Βγαζω ανετα τη μερα παντως και δεν εχει καμια σχεδον διαφορα η αυτονομια απο την 1η χρονια. Η μονη αλλαγη που εχω κανει ειναι οτι εριξα την αναλυση σε FHD+ αφου δεν βλεπω ετσι και αλλιως διαφορα.

Με το ποσοστό υγείας και τον τρόπο φόρτισης που ακολουθούσες, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

Υπάρχει η αυταπάτη οτι αν κάνεις το 20-80 η μπαταρια παραμένει αθάνατη.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

7 minutes ago, OverClocker said:

Με το ποσοστό υγείας και τον τρόπο φόρτισης που ακολουθούσες, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

Παντως οπως ειπα σαν αυτονομια στεκει μια χαρα... Αντε να εχω χασει κανενα μισαωρο οθονης απο το 22.

18 ώρες πριν, OverClocker said:

Αθάνατη δεν παραμένει, αλλά σίγουρα ζει πολύ περισσότερο. 

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εγω περιμενα να δω ενα ποσοστο γυρω στο 80 με 85%... Δεν με επηρεαζει παντως. Ελεγα να αλλαξω μπαταρια στην 4ετια δλδ καλοκαιρι του 26 ετσι και αλλιως.

Πάντως 4 σχεδόν χρόνων μπαταρία είναι η υγεία της στο 95% (αλλά συνήθως το βράδυ φόρτιση ασύρματα) 

4 ώρες πριν, alex61 said:

Πάντως 4 σχεδόν χρόνων μπαταρία είναι η υγεία της στο 95% (αλλά συνήθως το βράδυ φόρτιση ασύρματα) 

Έτσι. Είχα ένα λάπτοπ που με προσεκτικές φορτίσεις, η μπαταρία του μετά από 8 χρόνια ήταν στο 88%. Φόρτιση έως 80-85% , ποτέ κάτω από 10-15% και πάντα φόρτιση σβηστό.  Αυτά μετράνε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

On 31/8/2025 at 5:11 ΜΜ, GMF80 said:

Μπορεις να γραψεις μετα απο καποια χρηση αν βλεπεις καποια διαφορα στην αυτονομια με καινουργια μπαταρια?

Γιατι πιστευω κατι τα χρονακια της συσκευης και οι απαιτησεις των εφαρμογων, κατι η ημερομηνια κατασκευης της μπαταριας δεν θα κανουν τεραστια διαφορα με την παλια...

Εχω κλεισει 38 μηνες και 800 κυκλους φορτισης και ακομα η μπαταρια ειναι σε αξιοπρεπη αυτονομια. Θα σκεφτομουν μια αλλαγη μονο οταν θα υπηρχε εμφανης διαφορα με μια καινουργια.

Πριν την αλλαγή η μπαταρία μου ήταν γύρω στο 85% σύμφωνα με το accubattery. Τώρα με την καινούρια μου βγαίνει αποτελεσμα στο 99% (προφανώς) και η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι και διαφορά στη χρήση, ίσως και περισσοτερη από το ονομαστικό 15%. 

Δεν σκοπευα να την αλλάξω πριν πέσει στο 80%, αλλά μιά που ήταν ανοικτό στο σέρβις, το εκανα. Και καλά έκανα, γιατί δεν σκεφτομαι να κρατήσω το τηλεφωνο πάνω από 12-15 μήνες ακόμη, οποτε ας το "χαρώ" με καλύτερη αυτονομία...

Παντως με τον τροπο φορτισης που εκανα δεν περιμενα το 74%..Οπως και να εχει αλλο ενα χρονο σιγουρα με βγαζει η τρεχουσα αυτονομια. Τοτε θα παρω την αποφαση ειτε για αλλαγη μπαταριας ειτε για μεταβαση σε νεα συσκευη με τα S25 U η FΕ τους πιο πιθανους αντικαταστατες.

1 ώρα πριν, GMF80 said:

Παντως με τον τροπο φορτισης που εκανα δεν περιμενα το 74%..Οπως και να εχει αλλο ενα χρονο σιγουρα με βγαζει η τρεχουσα αυτονομια. Τοτε θα παρω την αποφαση ειτε για αλλαγη μπαταριας ειτε για μεταβαση σε νεα συσκευη με τα S25 U η FΕ τους πιο πιθανους αντικαταστατες.

Δεν το έχουν καταλάβει μάλλον.

Για αυτό λέω ότι το να βλέπεις το ποσοστο υγείας μόνο καλό δεν μας κάνει.

Εκτός ότι γίνεται το απόλυτο κριτήριο μεταπώλησης χωρίς να έχει κατα κανονα αντίκτυπο στην πραγματικότητα, στο τέλος υπηρετούμε την τεχνολογία αντι να υπηρετεί αυτή εμάς.

On 6/9/2025 at 9:01 ΜΜ, ddr2 said:

Έτσι. Είχα ένα λάπτοπ που με προσεκτικές φορτίσεις, η μπαταρία του μετά από 8 χρόνια ήταν στο 88%. Φόρτιση έως 80-85% , ποτέ κάτω από 10-15% και πάντα φόρτιση σβηστό.  Αυτά μετράνε.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Παίδες, θέλω τα φώτα σας αν έχει τύχει σ'άλλον. Αναφέρομαι ξανά σε 22 PLUS ,αλλά είναι νεκρό το θέμα εκεί οπότε ρωτάω εδώ.

Τις τελευταίες 3 μέρες μου κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κάνει το εξής: παγώνει, δείχνει το Samsung, κάνει δόνηση σα να ξανακάνει restart και μετά μου βγάζει το Samsung secured by Knox και ανοίγει ζητώντας PIN. 

Προχθές το έκανε την ώρα που ήμουν στο TIKTOK, απλά πάγωσε και το έκανε και τώρα πριν λίγο απλά το έβαλα στον υπολογιστή να φορτίζει όσο κάνω δουλειά. 

Εψαξα στο ίντερνετ και όλοι γράφουν για εφαρμογές κτλ κτλ, αλλά η μόνη αλλαγή που του έγινε είναι η ενημερώση που βγήκε πριν λίγες μέρες.

Έχετε ακούσει για bugs? Έχει τύχει σε κάποιον να έχω μια εικόνα για το τί μπορεί να φταίει;;

EDIT: πριν από κάνα 10λεπτο το άνοιξα για να μπω Viber και όπως έγραφα, μου πέταξε πάνω ψηλά, κάτω από την selfie κάμερα, μία αρκετά χοντρή οριζόντια ροζ γραμμή σαν καμμένα pixel (όπως όταν χτυπάνε κάποιοι τις οθόνες τους και σπάνε) και ξανα έκανε reboot.

Η γραμμή ήταν σαν αυτή ( https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/need-help-with-galaxy-s22-pink-line-issue/td-p/10241814 ) αλλά πιο χοντρή και εξαφανίστηκε μετά το reboot.

Edited by ParafronGR

Θα δοκίμαζα στη θέση σου ένα factory reset.