gthebest Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) Τελικά απ' ότι κατάλαβα για το μέγιστο αποτέλεσμα σε χρόνο φόρτισης χρειάζεται ο φορτιστής EP-T4510 με το καλώδιο το 5 A. Μπορεί κάποιος που έχει έναν τέτοιο φορτιστή να μας πει τους χρόνους φόρτισης ; Και αν ισχύει τελικά το 20 λεπτό για το 50 % της μπαταρίας ; Edited November 29, 2022 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Πρώτο λαγκ από όταν πήρα την συσκευή, στο viber... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas197 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 1 minute ago, bardull said: Πρώτο λαγκ από όταν πήρα την συσκευή, στο viber... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μου έχει κάνει και μένα 2 φορες στο viber 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Πρώτο λαγκ από όταν πήρα την συσκευή, στο viber... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚατι γινεται με το viber. 2 φορες μου εχει παγωσει η συσκευη για μερικα δευτερολεπτα. Το εσβησα και το ξαναπερασα. Για να δουμε....Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catalyst_ Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Είχα θέματα και εγώ με το viber, 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα. Freezαρε εντελώς το κινητό. Έκανε μόνο του reboot και έστρωσε. Την τελευταία βδομάδα λειτουργεί απρόσκοπτα το wifi calling (cosmote). Φτου μη το ματιάσουμε. Για το bug στο samsung keyboard, που κάνει μικρό το πρώτο γράμμα σε κάθε πρόταση και δεν έχει ακόμα διορθωθεί ξέρετε που μπορούμε να κάνουμε report; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 13 ώρες πριν, kostas197 said: Ποια χώρα έβαλες.; δουλεύει κανονικά η ηχογράφηση; έχει κάποια άλλη επίπτωση σε update κ.α ξαναγύρνα εύκολα; Την Ουκρανία. Ναι δουλεύει η ηχογράφηση. Δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση σε updates, νομίζω πως απλά πρέπει να περιμένεις πότε θα βγει το update στην χώρα που έχεις βάλει. Τα παιδιά μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν. Το μονο που δεν δουλεύει σύμφωνα με τις οδηγίες του video είναι το samsung pay αλλά δεν το δοκίμασα καν. Αλλάζει με τον ίδιο τρόπο υποθέτω. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 4 minutes ago, stelios_85_07 said: Την Ουκρανία. Ναι δουλεύει η ηχογράφηση. Δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση σε updates, νομίζω πως απλά πρέπει να περιμένεις πότε θα βγει το update στην χώρα που έχεις βάλει. Τα παιδιά μπορούν να μας το επιβεβαιώσουν. Το μονο που δεν δουλεύει σύμφωνα με τις οδηγίες του video είναι το samsung pay αλλά δεν το δοκίμασα καν. Αλλάζει με τον ίδιο τρόπο υποθέτω. δεν εχεις spam calls protection ομως Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galactob Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Στα επίσημα service και στο smart switch εχουν βγαλει καινουργια αναβάθμιση απο εχθες. Λογικα καποια στιγμη θα μας ερθει ota Παράθεση "ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Μόλις σύνδεσα το τηλέφωνο με Smart switch και μου έβγαλε αναβάθμιση 8gbΣτάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 1 hour ago, doganos said: δεν εχεις spam calls protection ομως Κάλιω ηχογράφηση παρά σπαμ κολς. Είναι ανεκτίμητη η αξία της ορισμένες στιγμές. Δεν ξέρω βέβαια αν λύνεται κι αυτό με κάποια εφαρμογή. 1 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) 59 minutes ago, geotrvs said: Μόλις σύνδεσα το τηλέφωνο με Smart switch και μου έβγαλε αναβάθμιση 8gb Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξέρουμε τι έχει η αναβάθμιση? Πολλά δεν τα 8GB? Edited November 29, 2022 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 πήρατε χαμπάρι ότι στο υδατογραφημα μπορείς πλέον να έχεις ημερομηνία/ώρα στις φώτο;!!! επιτέλους! τώρα το διάβασα από άλλο νήμα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Επέστρεψα στη Samsung ξανά μετά το Huawei P20pro. Όλα καλά με το ultra (12 ram 256 gb) οθονάρα , κάμερα σούπερ, εντάξει η μπαταρία μπορούσε να κρατάει και καλύτερα, αλλά πρέπει να φάει το θηρίο για να είναι δυνατό. Και ενα κουφό... είχα handsfree απο το s7 edge αλλα ειναι με καρφι 3,5 mm. Ειχα ενα ανταπτορακι απο το Huawei και λεω μια χαρα, έλα ομως που δεν το αναγνωριζει, αλλα τα handsfree απο το Huawei που ειναι με usb τα αναγνωριζει μια χαρα και δουλευουν. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Για να ξανα γυρίσεις,ιδια διαδικασία ειναι απλά βάζεις το παλιό csc!!η ηχογράφηση κλήσεων δεν δουλεύει μόνο αμα εχεις wifi calling , γι αυτό εγω έχω βάλει προτίμηση δίκτυα κινητής και μονο όταν χρειαστεί έχει το wifi calling μεσω wifi Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει CSC το οποίο να επιτρέπει ηχογράφηση, να έχει την αναγνώριση για scam/spam κλήσεις και δυνατότητα προσθήκης ελληνικών τραπεζών στο Google wallet;Sent from my SM-G996B using Tapatalk Παράθεση - Λάζαρος - - Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) - [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms - [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 35 minutes ago, steliosk said: Ξέρουμε τι έχει η αναβάθμιση? Πολλά δεν τα 8GB? Μέσο smart switch στην περνάει όλη από την αρχή γι αυτό και τόσο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, stelios_85_07 said: Κάλιω ηχογράφηση παρά σπαμ κολς. Είναι ανεκτίμητη η αξία της ορισμένες στιγμές. Δεν ξέρω βέβαια αν λύνεται κι αυτό με κάποια εφαρμογή. Τα updates έρχονται 3-4 μέρες αργότερα από τα ελληνικα. εφαρμογη για spam κατεβάζεις από playstore την hiya Edited November 29, 2022 by Strofigkas 1 Παράθεση Galaxy s22 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Κατέβασα την αναβάθμιση μέσω smart switch και τώρα δεν ολοκληρώνεται... Έβγαλε σφάλμα και μου γράφει να κάνω την ανάκτηση έκτακτης ανάγκης λογισμικού, το κατεβάζει και δυστυχώς η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται.... Τι κάνουμε τώρα;; Στάλθηκε από το SM-T976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 3 minutes ago, geotrvs said: Κατέβασα την αναβάθμιση μέσω smart switch και τώρα δεν ολοκληρώνεται... Έβγαλε σφάλμα και μου γράφει να κάνω την ανάκτηση έκτακτης ανάγκης λογισμικού, το κατεβάζει και δυστυχώς η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται.... Τι κάνουμε τώρα;; Στάλθηκε από το SM-T976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί κουνησες κανένα καλώδιο κ έχασε την επικοινωνία; λογικά αν κάνεις ένα hard reset θα επανέλθει στην 12 που είχες αλλά θα τα χάσεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Γιατί κουνησες κανένα καλώδιο κ έχασε την επικοινωνία; λογικά αν κάνεις ένα hard reset θα επανέλθει στην 12 που είχες αλλά θα τα χάσεις όλα. Δεν κούνησα το καλώδιο...Οπότε δεν γίνεται τίποτα ε;; Στάλθηκε από το SM-T976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 18 minutes ago, geotrvs said: Δεν κούνησα το καλώδιο... Οπότε δεν γίνεται τίποτα ε;; Στάλθηκε από το SM-T976B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναγκαστικά θα το στήσεις από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 5 ώρες πριν, ddr2 said: Κατι γινεται με το viber. 2 φορες μου εχει παγωσει η συσκευη για μερικα δευτερολεπτα. Το εσβησα και το ξαναπερασα. Για να δουμε.... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και μένα. προφανώς είναι θέμα της εφαρμογής αν το κάνει σε τόσους ανθρώπους Παράθεση nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 - iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - galaxy s22 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Αναγκαστικά θα το στήσεις από την αρχή Τελικά μετά απο 20 προσπάθειες προχώρησε και είναι οπως πριν. Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 (edited) Και για ποιο λογο να μπλεξεις σε ολο αυτο? Ολα τα update ερχονται μεσω ΟΤΑ. Αν ηταν το security update Δεκεμβριου κατεβασες 8gb για ενα update που θα ειναι 200 mb και θα ερθει σε λιγες μερες. Edited November 29, 2022 by GMF80 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 3 ώρες πριν, ilka71 said: πήρατε χαμπάρι ότι στο υδατογραφημα μπορείς πλέον να έχεις ημερομηνία/ώρα στις φώτο;!!! επιτέλους! τώρα το διάβασα από άλλο νήμα! Ακούγεται πολύ χρήσιμο. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Και για ποιο λογο να μπλεξεις σε ολο αυτο? Ολα τα update ερχονται μεσω ΟΤΑ. Αν ηταν το security update Δεκεμβριου κατεβασες 8gb για ενα update που θα ειναι 200 mb και θα ερθει σε λιγες μερες.Μια και τελευταία ήταν... Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts