Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra


ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!
 

 

Recommended Posts

On 24/2/2022 at 11:03 ΠΜ, Catalyst_ said:

Μου το έκανε και εμένα μόλις έβαλα την πλήρη ανάλυση. Και το γύρισα σε FHD+ αμέσως. Το είχα από την αρχή έτσι σε Natural αλλά νόμιζα ότι η ανάλυση ήταν από το κουτί η πλήρης και δεν ασχολήθηκα πεταιτέρω, μέχρι που το ανέφερε χρήστης στο Reddit.

Αναμένουμε το πρώτο update.

Μετά το update δεν μου έκανε το bug. Δοκιμή σε WQHD+ τώρα για να έχω και εικόνα της μπαταρίας σε αυτήν την ανάλυση. Διαφορά σε σχέση με την FHD+ δεν έχω καταλάβει οπτικά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

5 ώρες πριν, MIB said:

Λέγοντας screen protector εννοείς μεμβράνη να φανταστω... Θα βάλεις μεμβράνη σε αυτήν την οθόνη!

 Δηλαδή εκτός της μείωσης ευκρίνιας που θα έχεις με την μεμβράνη, θα σακατεύοντας την ομορφότερη οθόνη κινητού του κόσμου, θα χαλάσεις και την αίσθηση του Spen. έχεις δουλέψει το Spen σε μεμβράνη; Δεν θες!

Στο s21u που έχει μεμβράνη από την μάνα του έχει τρομερή αίσθηση το spen 

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, TAZ_DEV said:

Από public θεσσαλονίκη παρέλαβε κάποιος?  Η έστω να έχει κάποια ενημέρωση. 

Εχω προπαραγγειλει απο 9/2 το phantom black 256gb  . Πηγα σημερα το μεσημέρι απο PUBLIC Cosmos  να ρωτησω τι παιζει γιατι εκει ειχα δηλωσει για παραλαβή αλλα μου ειπαν δεν εχουν παραλαβει τιποτα..Εαν λαβουν κατι θα λαβω κλασικα ειδιοποιηση με sms email να παω να παραλαβω... Η παραγγελια μου είναι "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" στην παρουσα φαση .... Κατα τα αλλα 25 Φεβρουαριου αγοραστε το τωρα διαθεσιμο και να μας σπαμαρουν στα newsletter ...Τελοσπαντων

Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έχω από Δευτέρα, 256GB. Μέχρι στιγμής τα κουλά που έχει κάνει: 2 φορές restart μόνο του (και τις 2 φορές αφού το είχα βάλει σε τσέπη, οπότε αφήνω και ένα ενδεχόμενο να πατήθηκε κάποιο κουμπί) και μια φορά η οθόνη ενώ σκρόλαρα στο facebook μαύρισε εντελώς και το κινητό δεν αποκρινόταν ενώ μετά από λίγη ώρα επανήλθε. Μόλις έκανα το update. Ελπίζω να στρώσει γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι έιναι ένα τηλέφωνο που δεν μπορώ να βασιστώ πάνω του - να περιμένεις πχ κλήση και αυτό να έχει κάνει restart και να παριμένει να βάλεις pin.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό με τα branded Cosmote, είναι ότι δεν έχουν για την ώρα αναβάθμιση.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, kax said:

.. και μια φορά η οθόνη ενώ σκρόλαρα στο facebook μαύρισε εντελώς και το κινητό δεν αποκρινόταν ενώ μετά από λίγη ώρα επανήλθε. Μόλις έκανα το update. 

Και εμένα μου το έκανε 2 φορες αυτό

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!
Link to comment
Share on other sites

Διαχρονικά τα branted(απο εποχής ΝΟΚΙΑ) κινητά ειχαν καθυστερήσεις στα updates.

Μου την σπάνε τα branted. 

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση, αλλά τα θέματα συνεχίζουν.

Αρκετό lag, χαμένες κλήσεις, μικροπροβληματα με την οθόνη,  επαναφορτωση εφαρμογών κλπ

...αντε να δούμε πότε θα στρωσει

 

Edited by toxotis70
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω συσκευή Samsung, αλλά επειδή ενδιαφέρομαι και κάτι θυμάμαι από παλαιότερα ότι οι συσκευές της cosmote/γερμανού δεν παίρνουν τα update γρήγορα, θέλω να ρωτήσω τα εξής:
- Τα VOLTE/WIFI CALLING της cosmote παίζουν και σε branded και σε unbranded συσκευές;
- Στο branded έχει επιπλέον εφαρμογές μέσα;  ή απλά σου προτείνουν να εγκαταστήσεις και τις εφαρμογές τις cosmote, όπως αναφέρθηκε πιο πρίν; ή υπάρχει κάποια άλλη διαφορά στο λογισμικό;
- Μπορεί να γίνει unbranded χωρίς να χαθεί η εγγύηση;

 

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Πραγματικά η αίσθηση με το πενάκι  στο 21 με τη μεμβράνη ήταν άψογη!!!! Και ήταν η μαμά. Πόσο μάλλον με καλύτερες που κυκλοφορούν στο εμπόριο πως θα είναι. Μοιάζουν σαν να μην υπάρχουν και δεν χάνεις το οτιδήποτε από την οθόνη. Και φυσικά με το τζάμι είναι άδικο να χαραμίσεις το πάρα πολύ καλό δαχτυλικό ,που έχει πια, ακαριαίο στο 21 , το οποίο το χρησιμοποιείς καθημερινά. 

τι προτείνεις για ζελατίνα? σκέφτομαι για Spigen 

Link to comment
Share on other sites

7 ώρες πριν, Dark_Lord said:

Στο geekbench καμία διαφορά πάντως σε σχέση με πριν το update. Γύρω στα 1150 single και 3150-3300 multi

Δυστηχώς δεν είναι σταθερά τα score του geekbench γενικα όπως και του Antutu και αλλάζουν συνέχεια,άλλες φορές προς τα πάνω και άλλες προς τα κάτω. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις τα μηνιαία patch τι διαφορές φέρνουν στα benchmarks,υπάρχει κανάλι στο youtube που ασχολείται με αυτά με όνομα Android Addicts.

Οσο για τις διαφορές με πέρυσι,έχει αναφερθεί και παλιότερα ότι φέτος οι μεγάλες διαφορές έρχονται στο κομμάτι των γραφικών(GPU), γιαυτό και η κατανάλωση είναι λίγο μεγαλύτερη φέτος.

image.thumb.png.8ecad97dd5f3f6db40ed4f7d760bba11.png

image.thumb.png.c1a60adaf39b4b4938afd4b9ed3ed1a6.png

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή αυτή που λες. Δες και στο Amazon. de και τις tauri και imbzbk είναι και οι δύο πολύ καλές.

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιβεβαιωνω για την imbzbk την εβαλα πανευκολα εκατσε τελεια και η αισθηση ειναι εξαιρετικη....

Εδω και 2 ωρες στηνω το τηλεφωνο και η συμπεριφορα του ειναι υποδειγματικη πραγματικα ...
(Δεν μου εβγαλε την αναβαθμιση)

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, costsa41 said:

Πολύ καλή αυτή που λες. Δες και στο Amazon. de και τις tauri και imbzbk είναι και οι δύο πολύ καλές.

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

αυτήν εδώ λέω εγώ

https://www.amazon.com/Spigen-NeoFlex-Screen-Protector-Designed/dp/B09M5TTRQ9

και εσύ μου προτείνεις αυτή?

https://www.amazon.de/-/en/Samsung-Galaxy-S22-Ultra-Fingerprint/dp/B09NL5BTR8/ref=sr_1_1?keywords=imbzbk+s22+ultra&qid=1645825753&s=ce-de&sr=1-1-catcorr 

 

Edited by vagelispyro
Link to comment
Share on other sites

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος που να έχει παραλάβει από Γερμανό στο the mall athens; Πήρα σήμερα τηλ και δεν έχουν ιδέα πότε θα έχουν συσκευές....

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το σεταρα πανομοιοτυπα οπως εχω σεταρει το A52s κανενα προβλημα αψογοτατο πανγρηγορο  απο το μεσημερι μεχρι τωρα δεν εχω συναντησει ιχνος προβληματος πουθενα δεν ξερω τι ειναι αυτα που γραφετε εδω οσοι λετε οτι εχετε lag βαλτε το ζουμ οθονης τερμα αριστερα  εχουν καλυτερη ανταποκριση τα 120hz και δεν λαγκαρει καθολου.

Μια ενσταση για την ωρα που βεβαια εμενα μου την δινει λιγο αγρια ειναι οτι διπλα στο A52s εχω το μισο και λιγο παραπανω σημα στο σπιτι με wind  δεν θελω τετοια θα το δωσω νυχτα θα περιμενω 3-4 μερες ακομα να το εξετασω σε ολες τις διαδρομες που κινουμαι στην Αττικη ακου το Α52s  να εχει σχεδον το διπλασιο σημα....Με wind συμβολαιο και τα δυο .

Κατα την διαρκεια κλησης και τα δυο εχουν ιδιο σημα οταν τελιωνει η κληση μετα απο κανα λεπτο πεφτουν οι μπαρες εως και 3 παρακατω απο το Α52s .

 

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

Ναι αυτη φιλε μου ειναι super!!
Και θηκη για 3η συνεχομενη χρονια την επισης εξαιρετικη Protective Stand ....

bba83d55f1bc53da1a154d82a8826c7c.jpg

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, costsa41 said:

Πάντα απροβλημάτιστο να είναι!! Πιστεύω ότι δε θα πρέπει να σε απασχολούν οι γραμμές στο σήμα. Ακόμα και με μία στο 21 δεν είχα χάσει κλήση. Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα αλλά θα το παρακολουθήσεις κι εσύ αυτό. Wind συμβόλαιο έχω κι εγώ. 

Οχι επειδη δεν μπηκα σημερα καθολου λενε τα παιδια διαφορα εγω δεν εχω συναντησει τιποτα ολα δουλευουν ρολοι και εχει πεσει αρκετο λιωσιμο και ψαξιμο παντου δεν ξερω αμα τρολαρουν  Οκ.

Link to comment
Share on other sites

Καλες οι διαφανες αλλα δεν ειναι να τις ακουμπας πουθενα κολαει επανω οτι υπαρχει στην επιφανεια απο κατω και φαινονται σαν χαλικια χαχα

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως τα πρώτα προβλήματα που εμφανίστηκαν (κυρίως στον Dark_Lord που τον βλέπω μια χαρά ψύχραιμο χρήστη που δεν είναι έτοιμος να φέρει την καταστροφή) εμένα με έκαναν να κάνω λίγο πίσω ως προς την προπαραγγελία - και ήταν η πρώτη φορά που είχα αποφασίσει για προπαραγγελία. Θα μείνω λίγο ακόμα με το 10 Plus - όχι πολύ νομίζω γιατί το περίμενα πως και πως μετά το περσινό κενό στη σειρά.

Θα το περίμενα χωρίς αυτά τα θεματάκια day one. Όμως, σας διαβάζω και από τα γραφόμενα, καταλαβαίνω πως είναι πράγματα που θα στρώσουν με updates και θεωρώ πως θα στρώσουν γρήγορα αν κρίνω κι από την άμεση επίσημη τοποθέτηση της Samsung για το θέμα της οθόνης. Δεν τους συμφέρει να αφήσουν να δημιουργηθεί κλίμα. 

Όσον αφορά τα protectors, προσωπικά τα υγρά στις οθόνες συνεχίζω να τα αποφεύγω συστηματικά. Μια καλή μεμβράνη, δεν δημιουργεί θέμα. Όπως δεν δημιούργησε και στο Note 10+ που ήταν η πρώτη φορά που είχα την ησυχία μου. Πιστεύω σε λίγο θα κυκλοφορήσει και η original και θα είναι πολύ καλή περίπτωση.

Από θήκες, εγώ θα περιμένω την Pitaka. Αν δεν θέλετε τρομερή προστασία, στο Note την ευχαριστήθηκα πολύ. Είναι σαν να μην έχεις θήκη.

Να το χαρείτε όλοι και λίγη υπομονή. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι που προπαραγγέλνουν συστηματικά, έχουν στο μυαλό τους ότι πιθανόν να αντιμετωπίσουν κάποιες παιδικές ασθένειες.

ΥΓ: Off-topic, πήρα ένα iPhone 13 mini για 2η συσκευή για δοκιμή, μέχρι να αλλάξω την 1η.. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εξακολουθούν να έχουν τόσο τραγικό dialer και δεν είχα καν εντοπίσει αυτό που ανέφερε ο Νίκος για τις 100 κλήσεις... Και έλεγα για τη Sammy και τον dialer...!

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, costsa41 said:

Μα κι εσύ  σε όλα τα βρώμικα μέρη θα το ακουμπάς; χαχαχα. Πλάκα πλάκα η κόρη κληρονόμησε το s10 plus με τέτοια θήκη και ακόμα ζει και δεν έχει κιτρινίσει ούτε μοιάζει με πετρούλα.....μέχρι που την άλλαξε γι' αυτές που βάζουν οι νέοι....μακριά από εμάς. 

Την διαφανη της spigen πηρε?

Λοιπον εγω πηρα την παρακατω ειναι ψαρωτικη αλλα το πορτακι της καμερας ειναι σπαστικο θελει λιγο πιεση στο τραβηγμα πιστευω θα μαλακωσει με τον καιρο .

spacer.png

spacer.png

 

 

Edited by s_wind
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κανονικα σημερα δεν θα επρεπε να το παραλαμβαναμε ; Η κατασταση και εδω στην Κυπρο ειναι χειροτερη μα τον θεο. Εκει που μου ειπανε οτι θα το ειχα χθες 25/2/2022 που ανοιγαν οι πωλησεις και θα ηταν διαθεσιμο παγκοσμιος στην αγορα τωρα μου ειπαν πως θα ερθει στα μεσα του Μαρτιου. Εκτος βεβαια και αν τα φερανε στην Κυπρο και τα κρατανε για τους δικους τους ; Αλλα δεν παιξει αυτο το σεναριο και ομως εχει ατομα που το κανουνε αυτο. Ποια εταιρια στην Ελλαδα εκτος απο την primetel στην Κυπρο σας ελεγε πως θα καθυστερισουν τοσο πολυ ; Στα μεσα Μαρτιου ερχεται το S22 ULTRA και στα τελη Μαρτιου τα υπολοιπα. Τι να πει κανεις ; Σαν να μην το τραβα πλεον η ορεξη μου αλλα αφου το παραγγειλα θα περιμενω σαν τον μαλακα μεχρι να το παρω. Και αντε να βγαλεις ακρη οταν ακους πως αλλες εταιριες το δωσανε ηδη απο χθες στους πελατες τους οπως Stephanis CytaMobile Vodafone και σε λιγες μερες θα το εχουν και σε αποθεμα. Εχω φορτιστη τρεις θηκες και το κινητο αγνοειται η τυχη του.

Edited by ccypruss000

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

Το έχω προπαραγγείλει εδώ και καμμιά δεκαριά μέρες. 

Από την πρώτη μέρα η ενημέρωση του website της Samsung ήταν ότι θα είναι διαθέσιμο στις 15 Μαρτίου. 

Μένω στο Ντουμπάι υπόψιν. 

Θα κάνω υπομονή λοιπόν, μπορώ να ζήσω τη ζωή μου λίγες μέρες ακόμα χωρίς το S22 Ultra. 

Τουλάχιστον παραλαμβάνω την έκδοση με τον Snap. 

 

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, nikoleon said:

Το έχω προπαραγγείλει εδώ και καμμιά δεκαριά μέρες. 

Από την πρώτη μέρα η ενημέρωση του website της Samsung ήταν ότι θα είναι διαθέσιμο στις 15 Μαρτίου. 

Μένω στο Ντουμπάι υπόψιν. 

Θα κάνω υπομονή λοιπόν, μπορώ να ζήσω τη ζωή μου λίγες μέρες ακόμα χωρίς το S22 Ultra. 

Τουλάχιστον παραλαμβάνω την έκδοση με τον Snap. 

 

Άρα μια χαρά δεν θα έχεις και τα θέματα που αναφέρονται προς το παρόν.  Με snap στην Ελλάδα νομίζω δεν συμβαδίζουν οι μπάντες της κεραίας. 

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με όσους έχουν προβλήματα κολημάτων, παγωμάτων κλπ. συστήνω να κάνετε ένα καθάρισμα της cache μνήμης του τηλεφώνου. Εγώ το κάνω μετά από κάθε ενημέρωση και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Για δοκιμάστε το...

Edited by stsalkit
Σωτήρης
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S22 Ultra
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...