Jump to content

Samsung Galaxy S22 Ultra


ccypruss000
 Κοινοποίηση

Message added by MyPhone Admin,

Poll time!
 

 

Recommended Posts

nnRainbow_Ultra_Preorder_Steps_1440x1000.thumb.jpg.4274bcdb2922a71612a29907e9ff8769.jpg

 

Quote

Με κάθε Preorder Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra ΔΩΡΟ Ένα ζευγάρι Galaxy Buds Pro μαύρα

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra Preorder - Προωθητική ενέργεια]

Η παρούσα προωθητική ενέργεια απευθύνεται σε κατόχους Samsung Account και Samsung Members (για να χρησιμοποιήσετε το Samsung Members πρέπει να διαθέτετε Samsung Account).

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «SAMSUNG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στη Λ. sΚηφισίας αρ. 24Α, ΤΚ 151 25, με αρ. ΓΕΜΗ 009349401000 και με τηλ. επικοινωνίας 213 0163800 (καλούμενη εφεξής «η Διοργανώτρια») διοργανώνει προωθητική ενέργεια με τίτλο «Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra Preorder - Προωθητική ενέργεια» (εφεξής «η Προωθητική Ενέργεια»), σύμφωνα με τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής (εφεξής «οι Όροι»), οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα
https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-s22-s22-plus-preorder/ για τα Galaxy S22 | S22+ και στην ιστοσελίδα https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-s22-ultra-preorder/ για το Galaxy S22 Ultra (εφεξής τα «Site»).

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν φυσικά πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δηλώνουν διεύθυνση παράδοσης των δώρων στην Ελλάδα καθώς και νομικά πρόσωπα με έδρα στην Ελλάδα. Σε περίπτωση που η συμμετοχή καταχωρήθηκε σε στοιχεία ή με συνοδευτικά έγγραφα νομικού προσώπου, με την υποβολή της αίτησής του στο Samsung Members ο αιτών δηλώνει και εγγυάται ότι νομιμοποιείται σχετικά ή ότι διαθέτει κάθε αναγκαία εξουσιοδότηση για την παραλαβή του Δώρου για λογαριασμό και εξ ονόματος του νομικού προσώπου, της Διοργανώτριας ουδεμίας ευθύνης φερούσης. Εξαιρούνται από την Προωθητική Ενέργεια τα ανίκανα προς δικαιοπραξία πρόσωπα.

2. Τρόπος Συμμετοχής / Μηχανισμός Προωθητικής Ενέργειας

Για να συμμετάσχει κάποιος στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει:

α) να έχει προπαραγγείλει ένα ή περισσότερα εκ των περιοριστικά αναφερομένων κατωτέρω Samsung Galaxy S22 | S22+ με κωδικούς: SM-S901BZKDEUE, SM-S901BZGDEUE, SM-S901BIDDEUE, SM-S901BZWDEUE, SM-S901BZKGEUE, SM-S901BZGGEUE, SM-S901BIDGEUE, SM-S901BZWGEUE, SM-S906BZKDEUE, SM-S906BZGDEUE, SM-S906BIDDEUE, SM-S906BZWDEUE, SM-S906BZKGEUE, SM-S906BZGGEUE, SM-S906BIDGEUE, SM-S906BZWGEUE ή να έχει προπαραγγείλει ένα ή περισσότερα εκ των περιοριστικά αναφερομένων κατωτέρω Samsung Galaxy S22 Ultra με κωδικούς: SM-S908BZKDEUE, SM-S908BDRDEUE, SM-S908BZGDEUE, SM-S908BZWDEUE, SM-S908BZKGEUE, SM-S908BDRGEUE, SM-S908BZGGEUE, SM-S908BZWGEUE, SM-S908BZKHEUE, SM-S908BDRHEUE, SM-S908BZGHEUE, SM-S908BZWHEUE (εφεξής το «Προϊόν») από τα συμμετέχοντα* φυσικά ή/και τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά τους καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, εντός του διαστήματος από 09/02/2022 και ώρα 17:00 μ.μ. έως και 10/03/2022 για τα Galaxy S22| S22+ ή 09/02/2022 και ώρα 17:00 μ.μ. έως και 24/02/2022 για το Galaxy S22 Ultra (εφεξής «Διάρκεια Προπαραγγελιών») βάσει παραστατικού προπαραγγελίας

β) να αγοράσει τα Galaxy S22 | S22+ εντός του διαστήματος από 11/03/2022 έως και 01/04/2022 ή το Galaxy S22 Ultra εντός του διαστήματος από 25/02/2022 έως και 01/04/2022(« Διάρκεια Αγορών») βάσει παραστατικού αγοράς

και

γ) να ολοκληρώσει τη διαδικασία συμμετοχής μέσω Samsung Members που περιγράφεται στον παρακάτω όρο 4 για τα Galaxy S22 | S22+ εντός του διαστήματος 11/03/2022 έως και 10/04/2022 ή για το Galaxy S22 Ultra εντός του διαστήματος 25/02/2022 έως και 10/04/2022 (εφεξής «Διάρκεια Συμμετοχής»).

Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία και οι επιμέρους όροι της αγοράς των Προϊόντων καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα. Οι συμμετέχοντες καλούνται να απευθύνονται σε αυτά για περισσότερες πληροφορίες.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών στην Προωθητική Ενέργεια, κατά πλήρη αντιστοιχία με τον αριθμό των Προϊόντων τα οποία αγοράσθηκαν από τον ίδιο κατά τη Διάρκεια Αγορών.

3. Δώρο

Με την παρούσα Προωθητική Ενέργεια όσοι αγοράσουν το Προϊόν (Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra) εντός της Διάρκειας Αγορών (εφεξής οι « Δικαιούχοι») και πληρούν τις προϋποθέσεις των παρόντων Όρων, μπορούν να αποκτήσουν εφόσον το επιθυμούν το εξής δώρο (εφεξής « το Δώρο») ακολουθώντας την κατωτέρω Διαδικασία Συμμετοχής (όρος 4):

  • Ένα ζευγάρι Galaxy Buds Pro μαύρα (SM-R190 NZKAEUG)

 

4 . Διαδικασία Συμμετοχής & Τρόπος Παραλαβής:

Για να αποκτήσει ο Δικαιούχος το Δώρο, θα πρέπει να επισκεφτεί την εφαρμογή Samsung Members μέσω της συσκευής που έχει αγοράσει και:

1. Να συνδεθεί στο Samsung Members μέσω του Samsung Account του ή να δημιουργήσει λογαριασμό εάν δεν έχει ήδη. Από το Samsung Account συμπληρώνονται αυτόματα στην Φόρμα Συμμετοχής τα εξής στοιχεία: Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης.

2. Να επιλέξει στο tab Πλεονεκτήματα (Benefits) την Προωθητική Ενέργεια,

3. Να καταχωρήσει στη Φόρμα Συμμετοχής τα παρακάτω στοιχεία: Αριθμό Τηλεφώνου, Διεύθυνση, Πόλη, Χώρα, Ταχυδρομικός Κωδικός, Όνομα Προϊόντος, IMEI (βλ. Ρυθμίσεις>Πληροφορίες για το τηλέφωνο), παραστατικό αγοράς (καλή ανάλυση φωτογραφίας του παραστατικού αγοράς του Προϊόντος ώστε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα), Ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος,

4. Κατόπιν συμπλήρωσης των παραπάνω στοιχείων, θα πρέπει να επιλέξει ‘’Επόμενο’’ και ‘’Περίληψη’’ για να λάβει επιβεβαίωση ότι έχει συμπληρώσει σωστά τα απαιτούμενα πεδία και κατόπιν αυτού, “Εγγραφή” για να καταχωρηθεί η συμμετοχή του.

Η συμμετοχή θα ελεγχθεί ως προς τη συμμόρφωση της με τους παρόντες Όρους και εφόσον πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις, ο συμμετέχων θα λάβει ένα email επιβεβαίωσης (εντός 7 εργάσιμων ημερών) με τις λεπτομέρειες παραλαβής του Δώρου. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον όγκο των συμμετοχών ή εξαιτίας γεγονότων και παραγόντων εκτός του ελέγχου της Διοργανώτριας.

Τo Δώρo αποστέλλεται με ταχυμεταφορέα στην διεύθυνση που δήλωσε ο Δικαιούχος, προϋπόθεση δε παραλαβής αποτελεί η επίδειξη από τον τελευταίο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητάς του ή αντιγράφου αυτής ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητά του και η ηλικία του. Η παράδοση του Δώρου πραγματοποιείται εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών από τη λήψη του email επιβεβαίωσης. Το διάστημα αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον όγκο των παραδόσεων ή εξαιτίας γεγονότων και παραγόντων εκτός του ελέγχου της Διοργανώτριας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Προωθητική Ενέργεια, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνεί με το τηλεφωνικό κέντρο της Samsung στο 80111 7267864 για Ελλάδα ή στο 210-6897691 (από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του παρόχου σας). Για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε το πρόγραμμα της τηλεφωνικής σας σύνδεσης και τον τιμοκατάλογο του παρόχου σας.

5. Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων τους. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων δεν ολοκληρώσει την ανωτέρω διαδικασία ή δεν καταχωρήσει τα απαιτούμενα στοιχεία εγκαίρως, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται και δεν θα καταχωρείται. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν υποβάλει για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένης και της ανωτέρας βίας) τα απαιτούμενα σύμφωνα με τoν Όρο 4 στοιχεία έως τη λήξη της Διάρκειας Συμμετοχής ή καταστεί αδύνατη η επικοινωνία μαζί του για λόγους που ανάγονται στο πρόσωπό του, χάνει οριστικά οποιοδήποτε δικαίωμά του όσον αφορά την Προωθητική Ενέργεια. Τυχόν εκπρόθεσμη παραλαβή των σχετικών συνοδευτικών εγγράφων που αναφέρονται ανωτέρω θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη και ουδέν επάγει αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύει τη Διοργανώτρια. Σε περίπτωση συνδρομής λόγου ανωτέρας βίας εκτός της σφαίρας επιρροής της Διοργανώτριας, η τελευταία δικαιούται να μην προσφέρει στο συμμετέχοντα ούτε εναλλακτική παροχή, οποιασδήποτε μορφής και αξίας και θα απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της Προωθητικής Ενέργειας και την απόδοση των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται και η Διοργανώτρια δεν θα υπέχει ούτε αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Δικαιούχων.

6. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της 10/04/2022 καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσμεύει τη Διοργανώτρια ως προς το εμπρόθεσμο της συμμετοχής. Τυχόν εκπρόθεσμη υποβολή των σχετικών συνοδευτικών εγγράφων που αναφέρονται ανωτέρω θεωρείται αυτοδικαίως άκυρη και ουδέν επάγει αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύει τη Διοργανώτρια.

7. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Δικαιούχος υπαναχωρήσει από την πώληση / επιστρέψει το Προϊόν κατόπιν συμμετοχής του στην παρούσα Προωθητική Ενέργεια, η συμμετοχή του ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να ενημερώσει σχετικά στο τηλεφωνικό κέντρο της Samsung και να επιστρέψει το Δώρο, σε περίπτωση που του έχει ήδη παραδοθεί. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 80111 7267864 για Ελλάδα ή στο 210-6897691 (από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο του παρόχου σας). Για την αποφυγή πρόσθετων χρεώσεων, σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε το πρόγραμμα της τηλεφωνικής σας σύνδεσης και τον τιμοκατάλογο του παρόχου σας.

8. Το Δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ή μεταβιβάζεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.

9. Η Διοργανώτρια δύναται - αλλά δεν υποχρεούται - να αποκλείσει από την Προωθητική Ενέργεια σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, συμμετοχές που παρουσιάζουν ασάφειες ή/και τεχνικά σφάλματα ή/και οποιονδήποτε συμμετέχοντα που κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχει χρησιμοποιήσει (ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί (ή έχει αποπειραθεί να παραβιάσει) κάποιον από τους παρόντες Όρους.

10. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή παρατείνει τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας, να αλλάξει τις προσφερόμενες παροχές, καθώς και να μεταβάλλει τους Όρους, με ανακοίνωση στο Site

11. Η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη εάν για λόγους αναγόμενους σε γεγονός ανωτέρας βίας (ενδεικτικά πόλεμος, εξέγερση, εισβολή, πράξη ξένων εχθρών, εχθροπραξίες (ανεξάρτητα αν έχει κηρυχθεί πόλεμος), τρομοκρατικές ενέργειες ή δολιοφθορά, εμφύλιος πόλεμος, επανάσταση, σεισμός, πλημμύρα, πυρκαγιά, έκρηξη, επιδημία ή έξαρση ιού ή άλλη φυσική καταστροφή ή αντίξοες καιρικές συνθήκες, κυβερνητικοί ή νομοθετικοί περιορισμοί συμπεριλαμβανομένης στη λειτουργία των καταστημάτων λιανικής ή άλλα παρόμοια γεγονότα που βρίσκονται πέραν του εύλογου ελέγχου της Διοργανώτριας, κατ' εύλογη και αντικειμενική κρίση), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την παρούσα Προωθητική Ενέργεια.

12. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του ομίλου της Διοργανώτριας.

13. Τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη απαιτούνται για την παραλαβή και χρήση των Δώρων επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες.

14. Προσωπικά Δεδομένα

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που καταχωρούν στη Φόρμα Συμμετοχής από τη Διοργανώτρια για τους σκοπούς της Προωθητικής Ενέργειας, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Διοργανώτριας που είναι διαθέσιμη στη Φόρμα Συμμετοχής του Samsung Members. Πολιτική Απορρήτου Samsung Account: https://account.samsung.com/membership/pp και Samsung Members εντός της εφαρμογής.

15 . Η συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων.

16. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με την Προωθητική Ενέργεια και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχήν φιλικά. Σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικής επίλυσης της διαφοράς αρμόδια ορίζονται κατ’ αποκλειστικότητα τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.

 

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

6 ώρες πριν, petpapoy said:

@freco Υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία για το ultra. Μια για S22 & S22+ και μια για S22Ultra. 

Ωστόσο, πριν λίγο μου ήρθε ξανά email για προπαραγγελία με τον εκπτωτικό κωδικό του κουπονιού των -100€. Λέω κάτσε να παίξω λιγάκι να δω και όντως βαζοντας προϊόντα σε παραγγελία μαζί με το τηλ τον δέχεται κανονικά.

Με αυτό το σκεπτικό κάποιος που έχει ήδη ενεργό κωδικό θα μπορούσε να προπαραγγείλει για καποιον άλλον ακόμα και αν έχει εξαργυρώσει τοκουπόνι.

και εμένα μου ήρθε, πρόσεξα όμως ότι στους όρους έχει αστερίσκο και εξαιρεί τα προϊόντα της κατηγορίας του S22 

Οποιοδήποτε άλλο ή άλλα προϊόντα των προϊοντικών κατηγοριών Smartphones* / Tablets / Galaxy Buds / Wearables / Αξεσουάρ Κινητής (Φόρτιση, Προστασία, Ήχος, GadgetExtras) συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των εκατό (100€) ευρώ. *Από την κατηγορία Smartphones εξαιρούνται τα S22 Series (S22 , S22+, S22 Ultra) 

δηλ στα 100 € παίρνω προϊόντα που δεν αφορούν το S22? ας πούμε την θήκη του δεν μπορώ να την πάρω?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο κ media mark κ μου είπαν δεν ισχύει σε μας 100 ευρώ έκπτωση δώρο κ όποιος το κάνει δεν θα πάρει δώρο τα ακουστικά. Κ το κακό μου είπαν κ οι δύο το ίδιο ...... Wtf... Δεν μπορώ να καταλάβω μόνο ο Γερμανός το κάνει; 🤔

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, vagelispyro said:

και εμένα μου ήρθε, πρόσεξα όμως ότι στους όρους έχει αστερίσκο και εξαιρεί τα προϊόντα της κατηγορίας του S22 

Οποιοδήποτε άλλο ή άλλα προϊόντα των προϊοντικών κατηγοριών Smartphones* / Tablets / Galaxy Buds / Wearables / Αξεσουάρ Κινητής (Φόρτιση, Προστασία, Ήχος, GadgetExtras) συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των εκατό (100€) ευρώ. *Από την κατηγορία Smartphones εξαιρούνται τα S22 Series (S22 , S22+, S22 Ultra) 

δηλ στα 100 € παίρνω προϊόντα που δεν αφορούν το S22? ας πούμε την θήκη του δεν μπορώ να την πάρω?

οχι λεει οτι δεν ισχύει για τα 3 αυτα κινητα. ολα τα αλλα ανετα!

IMG_20240222_110506.jpg

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, challenge143 said:

Εγώ σήμερα πέρασα από Κωτσόβολο κ media mark κ μου είπαν δεν ισχύει σε μας 100 ευρώ έκπτωση δώρο κ όποιος το κάνει δεν θα πάρει δώρο τα ακουστικά. Κ το κακό μου είπαν κ οι δύο το ίδιο ...... Wtf... Δεν μπορώ να καταλάβω μόνο ο Γερμανός το κάνει; 🤔

δεν νομίζω να ισχύει κατι τέτοιο μιας κ τα ακουστικα ειναι προωθητικη ενεργεια της Samsung κ οχι των καταστηματων. 

IMG_20240222_110506.jpg

Link to comment
Share on other sites

https://m.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s22_ultra_screen_flicker_update_incoming_soon-news-53279.php

 

Θέμα software και επίσημα, αναμένετε bug fix σύντομα

Στο άρθρο αναφέρει ότι το κανει σε όσους έχουν την οθόνη σε WQHD και λειτουργία χρωμάτων natural

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)
Link to comment
Share on other sites

Μια ερώτηση,εχω δει παλιότερα note να επεξεργάζεται έγγραφο και να βάζει υπογραφή με το spen και να το αποθηκεύει, ξέρουμε πως γίνεται αυτό; Υπάρχει κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods pro 2

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Giorikans said:

οχι λεει οτι δεν ισχύει για τα 3 αυτα κινητα. ολα τα αλλα ανετα!

 

1 ώρα πριν, vagelispyro said:

και εμένα μου ήρθε, πρόσεξα όμως ότι στους όρους έχει αστερίσκο και εξαιρεί τα προϊόντα της κατηγορίας του S22 

Οποιοδήποτε άλλο ή άλλα προϊόντα των προϊοντικών κατηγοριών Smartphones* / Tablets / Galaxy Buds / Wearables / Αξεσουάρ Κινητής (Φόρτιση, Προστασία, Ήχος, GadgetExtras) συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των εκατό (100€) ευρώ. *Από την κατηγορία Smartphones εξαιρούνται τα S22 Series (S22 , S22+, S22 Ultra) 

δηλ στα 100 € παίρνω προϊόντα που δεν αφορούν το S22? ας πούμε την θήκη του δεν μπορώ να την πάρω?

Δεν σου κάνει έκπτωση στις συσκευές! Μόνο ότι αγοράσεις έξτρα! 

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Σημερα παραλαμβάνω.

Μου ήρθε μηνυμα.

Είχα κάνει την παραγγελία απο την SAMSUNG (Globalsat) 9/2/2022

Αυτή τη στιγμή έχω S20+

 

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:m3ZfmE-jBmcJ:https://www.digitalcameraworld.com/reviews/samsung-galaxy-s22-ultra-review+&cd=16&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b-d

Το digital camera world δίνει 5 αστέρια (4,5 είχε πάρει το Iphone 13 pro max) και το θεωρεί "most complete camera phone experience up to date". τώρα στο dxo mark τι γυαλιά φοράνε δεν ξέρω

nokia 3330 - motorola V560 -  sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra

samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro

Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled

Link to comment
Share on other sites

11 ώρες πριν, suspect21 said:

https://m.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s22_ultra_screen_flicker_update_incoming_soon-news-53279.php

 

Θέμα software και επίσημα, αναμένετε bug fix σύντομα

Στο άρθρο αναφέρει ότι το κανει σε όσους έχουν την οθόνη σε WQHD και λειτουργία χρωμάτων natural

Μου το έκανε και εμένα μόλις έβαλα την πλήρη ανάλυση. Και το γύρισα σε FHD+ αμέσως. Το είχα από την αρχή έτσι σε Natural αλλά νόμιζα ότι η ανάλυση ήταν από το κουτί η πλήρης και δεν ασχολήθηκα πεταιτέρω, μέχρι που το ανέφερε χρήστης στο Reddit.

Αναμένουμε το πρώτο update.

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, Catalyst_ said:

Μου το έκανε και εμένα μόλις έβαλα την πλήρη ανάλυση. Και το γύρισα σε FHD+ αμέσως. Το είχα από την αρχή έτσι σε Natural αλλά νόμιζα ότι η ανάλυση ήταν από το κουτί η πλήρης και δεν ασχολήθηκα πεταιτέρω, μέχρι που το ανέφερε χρήστης στο Reddit.

Αναμένουμε το πρώτο update.

Παιδιά, γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν (ή έστω αν θα υπάρξουν από αύριο) καθόλου αποθέματα στα καταστήματα (στους επίσημους μεταπωλητές), για εμάς που δεν κάναμε προπαραγγελία, ή μόνο όποιος πρόλαβε?

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, costsa41 said:

Θα δούμε από Δευτέρα πόσα θα παραλάβουν. Μέχρι σήμερα δεν έχω, τουλάχιστον εγώ, καμία ειδοποίηση από πλαίσιο αν και προαναγγελία .

Στάλθηκε από το SM-A605FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Όχι από Δευτέρα, από αύριο. Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου είναι το επίσημο λανσάρισμα από τη Samsung.

Link to comment
Share on other sites

Σε Γερμανο Μολ μολις τωρα για προπαραγγελια, με ενημερωσαν πως συσκευες θα υπαρξουν διαθεσιμες για παραλαβη μετα τις 13/3!
Οτι να ναι!

Link to comment
Share on other sites

Η λογική της προπαραγγελίας είναι να το έχεις στα χέρια σου την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος.

Στην Ελλάδα όμως τα καταστήματα σε έχουν κανονικά γραμμένο μην πω που και στο παραδίδουν όποτε αυτά γουστάρουν ασχέτως αν εσύ τους έχεις δώσει τα λεφτουδάκια σου. Πήγα σήμερα το πρωί στο Γερμανό Σαλαμίνας μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο (έχω προπαραγγείλει δύο συσκευές) και η απάντηση ήταν ότι νέες αφίξεις προϊόντων θα έρθουν στο κατάστημα την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου εκτός και η samsung βρεί τρόπο να τα στείλει αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ας όψεται το -100€ προσφορά του Γερμανού δηλαδή.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Anlibafojo said:

Η λογική της προπαραγγελίας είναι να το έχεις στα χέρια σου την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος.

Στην Ελλάδα όμως τα καταστήματα σε έχουν κανονικά γραμμένο μην πω που και στο παραδίδουν όποτε αυτά γουστάρουν ασχέτως αν εσύ τους έχεις δώσει τα λεφτουδάκια σου. Πήγα σήμερα το πρωί στο Γερμανό Σαλαμίνας μήπως υπάρχει κάτι νεώτερο (έχω προπαραγγείλει δύο συσκευές) και η απάντηση ήταν ότι νέες αφίξεις προϊόντων θα έρθουν στο κατάστημα την επόμενη Τετάρτη 2 Μαρτίου εκτός και η samsung βρεί τρόπο να τα στείλει αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ας όψεται το -100€ προσφορά του Γερμανού δηλαδή.

H αληθεια ειναι πως εμενα με καιει καθως εχω προπαραγγειλει και φευγω ξανα για εξωτερικο Αγγλια στις 6/3.
Τωρα τι θα γινει, ο θεος και η ψυχη τους, δε ξερω αν εχουμε δικαιωμα ακυρωσης της παραγγελιας και επιστροφης χρηματων αν χρειαστει, γνωριζει κανεις;

Link to comment
Share on other sites

Απο Γερμανο στη Ναυπακτο σημερα μου εστειλαν μνμ οτι αυριο παραλαμβανω...

12/256 Μαυρο

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, merkon said:

H αληθεια ειναι πως εμενα με καιει καθως εχω προπαραγγειλει και φευγω ξανα για εξωτερικο Αγγλια στις 6/3.
Τωρα τι θα γινει, ο θεος και η ψυχη τους, δε ξερω αν εχουμε δικαιωμα ακυρωσης της παραγγελιας και επιστροφης χρηματων αν χρειαστει, γνωριζει κανεις;

Εαν θα μείνεις Αγγλια, θα σου προτεινα να το παρεις απο UK. Υπαρχουν τρελες προσφορες μεχρι και σημερα.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, geovass said:

Εαν θα μείνεις Αγγλια, θα σου προτεινα να το παρεις απο UK. Υπαρχουν τρελες προσφορες μεχρι και σημερα.

Αγγλια μενω μονιμα, αλλα υπο τις συγκεκριμενες συνθηκες τα εβαλα κατω και ειδα πως με συνεφερε να το παρω απο Ελλαδα τελικα.
Αν βαλεις στην εξισωση και την ισοτιμια λιρας - ευρω, δεν υπαρχει αμφιβολια.

Link to comment
Share on other sites

ετσι οπως ειναι η κατασταση με την εφοδιαστικη αλυσιδα και τις ελλείψεις παγκοσμίως λογικό είναι να αργήσουν να παραδώσουν...ενας απο τους λόγους που έκανα πρώτη μέρα προ-παραγγελία ήταν και αυτός...εδώ καθυστερούν κοντεινερ 4 και 5 μήνες να φτάσουν ,τα κινητά δεν θα αργήσουν;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods pro 2

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα η τελευταια μου ενημερωση ητανε πως θα με καλουσαν σημερα απο την primetel οπου εγινε η προπαραγγελεια της συσκευης την περασμενη τεταρτη 16/2/2022 ομως σημερα που μιλησα με ενα στο τηλεφωνο μου ειπε πως δεν θα γινει σημερα η παραδοση των συσκευων και πως θα πρεπει να περιμενω τηλεφωνημα απο το καταστημα που επελεξα για το ποτε θα την παραλαβω. Καποια αλλη κυρια στο τσατ που μιλησα μου ειπε πως κανονικα θα επρεπε να ηταν η συσκευη στο καταστημα αφου ηδη μεταφερθηκε ο αριθμος σας κοντα μας απο την epic. Οτι να ναι παιδια η κατασταση και εδω ο ενας τα ριχνει στον αλλον και οταν τους τριμοξεις σου λενε δεν ειναι κατι που μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο. Θα σας καλεσουν απο το καταστημα. Τι να πεις ; Και εδω τα ιδια και χειροτερα. Αλλα ευχομαι να την παραλαβω συντομα ως την Δευτερα Τριτη το λιγοτερο για να μην τους παρει και νατους σηκωσει. Αγορασα και την θηκη την κοκκινη απο την Cyta

274702534_4873154939472890_6120370489542229436_n.thumb.jpg.5e01a2a828e8f4207da2aca42cfae76a.jpg

274593171_4873155019472882_164201448266456212_n.thumb.jpg.b3d34ed28fea2513d5815cbf62433dfe.jpg

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Quote

 

Link to comment
Share on other sites

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Galaxy S22 Ultra
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...