Jump to content

Λόγω κάποιον καθυστηρήσεων, η παγκόσμια έκδοση του OnePlus 10 Pro θα τρέχει με το OxygenOS 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους έχει ανακοινωθεί από OnePlus αι Oppo ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα που θα αντικαταστήσει το υπάρχον προσαρμοσμένο OxygenOS στα τηλέφωνα της OnePlus. Το λειτουργικό σύστημα αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2022 και να είναι μέρος των ναυαρχίδων της σειράς OnePlus 10. Όντως, αυτό έγινε αφότου η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα συγχωνεύσει τη βάση κωδικών OxygenOS στο ColorOS για καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν και αυτό δεν πήγε καλά όσον αφορά την αποδοχή του από fans της OnePlus, υπήρχε ακόμα ελπίδα για το νέο ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα. Τώρα, η 91mobiles έμαθε αποκλειστικά από τον γνωστό χρήστη Yogesh Brar  ότι το ενοποιημένο λειτουργικό σύστημα έχει καθυστερήσει και ότι η παγκόσμια έκδοση του OnePlus 10 Pro θα τρέχει με το προσαρμοσμένο Oxygen OS 12.

Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο της Κίνας έρχεται με ColorOS. Η παγκόσμια παραλλαγή του OnePlus 10 Pro αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με μια αποκλειστική αναφορά της ιστοσελίδας 91mobiles.

Ποια τα καλούδια του OnePlus 10 Pro;

Έρχεται με μια οθόνη 6,7 ιντσών 2K Fluid AMOLED LTPO 2.0 με ρυθμό ανανέωσης 120z, Corning Gorilla Glass Victus και κάμερα με οπή. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 5G, Wi-Fi 6E, NFC, Bluetooth 5.2, VoLTE, GPS, VoWiFi και θύρα USB Type-C. Έχει διαστάσεις 163 × 73,9 × 8,55 χιλιοστά και εκκινεί με το Android 12 OS + Oxygen OS.

Υπάρχει επίσης αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για ασφάλεια, διπλό σύστημα OIS, γραμμικός κινητήρας άξονα Χ, Dolby Atmos, ήχος His-Res και ρυθμιστικό ειδοποίησης. Τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 σε συνδυασμό με έως και 12 GB LPDDR5 RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 που δεν μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω. Υπάρχει ένας αισθητήρας 32MP στο μπροστινό μέρος για selfies και συνομιλίες μέσω βίντεο. Το OnePlus 10 Pro διαθέτει τριπλές κάμερες στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα 48MP, δευτερεύοντα φακό 50MP και τρίτο φακό 8MP.

Σε θέμα μπαταρίας, επιλέχθηκε κυψέλη των 5.000 mAh με ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 80W SuperVOOC, ασύρματη φόρτιση AirVOOC 50W και υποστήριξη αντίστροφης φόρτισης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...