DemetreKre Δημ. July 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2010 Κάτι άκουσα για προσθήκη χωρών του εξωτερικού στα unlimited προγράμματα. Μέσα και τα σταθερά της Αλβανίας (500 λεπτά). Καθόλου άσχημη κίνηση. Πρέπει να έγιναν 48 οι χώρες! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Κάτι άκουσα για προσθήκη χωρών του εξωτερικού στα unlimited προγράμματα. Μέσα και τα σταθερά της Αλβανίας (500 λεπτά). Καθόλου άσχημη κίνηση. Πρέπει να έγιναν 48 οι χώρες! παιδια και τον ουρανο με τα αστρα να σασ ταξουν μακρια απο τελλας γιατι ειναι σκετη τρελλας:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 το username και password της tellas λειτουργει σε γραμμη του οτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 απορια. ηρθε ο καιρος να τους παρατησω και να αλλαξω παροχο. εχω κλεισει εναν χρονο,για την ακριβεια ειμαι στα μισα του 3ου(αν δεν κανω λαθος) κανω απλα μια αιτηση στην αλλη εταιρεια?πληρωνω καποιο τελος που τους παραταω?θα μεινω καθολου χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο? μερσι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ακριβώς, δε χρειάζεται να ενημερώσεις για κάτι την Τελλάς. Έχε υπόψη σου βέβαια το ενδεχόμενο πως ίσως σε καλέσουν για να σε ρωτήσουν το λόγο φορητότητας και ίσως σου κάνουν κάποια αντίστοιχη οικονομική προσφορά με αυτήν της εταιρίας που πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 τους ειχα ζητησει να μην με παιρνουν τηλεφωνο για τις προσφορες τους και για λοιπες ανοησιες. ακομα και να παρουν πολυ απλα θα πω πως ειμαι απασχολημενη και θα το κλεισω ευγενικοτατα.αν επιμεινουν,ας κανουν καποια καλυτερη προσφορα απο αυτη που εχω και βλεπουμε. καποιο τελος "αποσυνδεσης" εχει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Δεν υπάρχει τέλος αποσύνδεσης μετά τον πρώτο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Ακριβώς, δε χρειάζεται να ενημερώσεις για κάτι την Τελλάς. Γνωστός μου είχε το εξής πρόβλημα. Έκανε αίτηση φορητότητας στον πάροχο Χ. Η φορητότητα υλοποιήθηκε και άρχισε να λαμβάνει λογαριασμούς από τον νέο πάροχο Χ. Λίγες μέρες μετά τον πρώτο λογαριασμό, κατέφθασε στην οικία του λογαριασμός από τον προηγούμενο πάροχο Υ. Σε επικοινωνία του με τον παλαιό πάροχο πληροφορήθηκε ότι το λογιστήριό του δεν είχε ενημερωθεί από τον νέο πάροχο για την μεταφορά του αριθμού και έτσι ορθώς τον χρέωναν με τα πάγια της γραμμής του. Ο παλαιός πάροχος υποστήριξε ότι ο συνδρομητής ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει και εκείνον, χωρίς ωστόσο να προκύπτει τέτοια υποχρέωση των συνδρομητών από το νόμο, αφού τα θέματα αυτά διεκπεραιώνονται «υπηρεσιακώς» μεταξύ των παρόχων. Το θέμα απ' όσο ξέρω έφθασε στην ΕΕΤΤ, καθώς ο παλαιός πάροχος αρνήθηκε να πιστώσει τα πάγια για το διάστημα που δεν είχε ενημερωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 τους ειχα ζητησει να μην με παιρνουν τηλεφωνο για τις προσφορες τους και για λοιπες ανοησιες. ακομα και να παρουν πολυ απλα θα πω πως ειμαι απασχολημενη και θα το κλεισω ευγενικοτατα.αν επιμεινουν,ας κανουν καποια καλυτερη προσφορα απο αυτη που εχω και βλεπουμε. καποιο τελος "αποσυνδεσης" εχει? κοπελια μακρια απο τελλας ουτε να πουλανε καρπουζια στο ντατσουν δεν κανουν αν δεν θες προβληματα ΜΑΚΡΙΑ απο την wind -tellas εγω χτυπαω το:dash::dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 κοπελια μακρια απο τελλας ουτε να πουλανε καρπουζια στο ντατσουν δεν κανουν αν δεν θες προβληματα ΜΑΚΡΙΑ απο την wind -tellas εγω χτυπαω το:dash::dash: 'Ελα έλα mples xadres έτυχε σε εσένα ένα γεγονός. Αν θες ανέφερε το πρόβλημά σου και μην δημιουργείς εντυπώσεις, χωρίς τουλάχιστον να αιτιολογείς. Εγώ έχω και στο σπίτι και στο μαγαζί! Μάλιστα στο μαγαζί δουλεύω φαξ και πιστωτικές! Τα προβλήματα πολύ λίγα. Αξίζει! Μην αρχίσουμε να λέμε και οτι θέλουμε! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 κι εγω εχω τελλας καστελλα πειραια κανενα προβλημα!πλυ καλη εξυπηρετηση και γραμμη μεχρι τωρα μην το ματιασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) 'Ελα έλα mples xadres έτυχε σε εσένα ένα γεγονός. Αν θες ανέφερε το πρόβλημά σου και μην δημιουργείς εντυπώσεις, χωρίς τουλάχιστον να αιτιολογείς. Εγώ έχω και στο σπίτι και στο μαγαζί! Μάλιστα στο μαγαζί δουλεύω φαξ και πιστωτικές! Τα προβλήματα πολύ λίγα. Αξίζει! Μην αρχίσουμε να λέμε και οτι θέλουμε! ΟΠΟΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΣ ΜΠΕΙ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278721 Η ΣΤΟ ADSL.GR NA ΔΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :( ΕΙΜΑΙ 59 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΛΤΕ WIND ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Edited July 23, 2010 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ΟΠΟΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ADSL.GR NA ΔΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :( ΕΙΜΑΙ 49 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΝΕΚΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΒΑΛΤΕ WIND ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ τα ιδια κανουν ολες οι εταιριες βρε!αφου μπλεκεται και ο ποτε στις γραμμες γινεται μπαχαλο!σε ενα φιλο μου σε μεταφορα ο οτε συνδεσε σε αλλη πολυκατοικια τη γραμμη και ηρθε η τελλας και δεν εβρισκε τη γραμμη!δεν εφταιγε η τελλας αλλα αυτην εβριζε ο φιλος μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 τα ιδια κανουν ολες οι εταιριες βρε!αφου μπλεκεται και ο ποτε στις γραμμες γινεται μπαχαλο!σε ενα φιλο μου σε μεταφορα ο οτε συνδεσε σε αλλη πολυκατοικια τη γραμμη και ηρθε η τελλας και δεν εβρισκε τη γραμμη!δεν εφταιγε η τελλας αλλα αυτην εβριζε ο φιλος μου ! ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η WIND ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Ρε παιδιά έφυγα από Wind-Tellas και πήγα στην Hol εδώ και 2 μήνες...σήμερα μου ήρθε κανονικά λογαριασμός Wind-Tellas!!!:wacko::mad: Και το ερώτημα μου είναι η διακοπή δεν γίνεται αυτόματα από τι στιγμή που έφυγα η θα πρέπει να κάνω εγώ διακοπή;;:confused: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ρε παιδιά έφυγα από Wind-Tellas και πήγα στην Hol εδώ και 2 μήνες...σήμερα μου ήρθε κανονικά λογαριασμός Wind-Tellas!!!:wacko::mad: Και το ερώτημα μου είναι η διακοπή δεν γίνεται αυτόματα από τι στιγμή που έφυγα η θα πρέπει να κάνω εγώ διακοπή;;:confused: οχι αυτοματα γινετε αλλα εκει στην τελας ειναι τσιρκα γιαυτο παρτους ενα τηλ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST_EL Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Κακά τα ψέματα αλλά επειδή οι περισσότεροι μιλάμε ως πελάτες και θέλουμε άμεσα τις γραμμές και την εξυπηρέτηση, όμως το σίγουρο είναι ότι το 80% της όποιας καθυστέρησης ενεργοποίησης είτε για φορητότητα είτε για νέα ενεργοποίηση - αριθμοδότηση οφείλεται στον ΟΤΕ και τις εγκαταστάσεις της. Και όμως από τον ΟΤΕ εξαρτώνται σχεδόν όλα που μέχρι στιγμής έχει το μονοπώλιο. Ποια εταιρεία θα σκάψει όλη την Ελλάδα από την αρχή. Εάν μπει κάποιος στην διαδικασία να ενημερωθεί όχι από τεχνικό ειδικό αλλά και από site με μια αναζήτηση θα δει πως ολοκληρώνεται μια σύνδεση αλλά ελληνικά και από ποιες διαδικασίες και εμπόδια περνά. Αν αυτά τα έλεγαν από την αρχή στους συνδρομητές κανένας μα κανένας δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να αλλάξει όχι εταιρείες αλλά ακόμα και τον πεπαλαιωμένο ΟΤΕ. Αυτά. Παράθεση [SIGPIC][/SIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Κακά τα ψέματα αλλά επειδή οι περισσότεροι μιλάμε ως πελάτες και θέλουμε άμεσα τις γραμμές και την εξυπηρέτηση, όμως το σίγουρο είναι ότι το 80% της όποιας καθυστέρησης ενεργοποίησης είτε για φορητότητα είτε για νέα ενεργοποίηση - αριθμοδότηση οφείλεται στον ΟΤΕ και τις εγκαταστάσεις της. Και όμως από τον ΟΤΕ εξαρτώνται σχεδόν όλα που μέχρι στιγμής έχει το μονοπώλιο. Ποια εταιρεία θα σκάψει όλη την Ελλάδα από την αρχή. Εάν μπει κάποιος στην διαδικασία να ενημερωθεί όχι από τεχνικό ειδικό αλλά και από site με μια αναζήτηση θα δει πως ολοκληρώνεται μια σύνδεση αλλά ελληνικά και από ποιες διαδικασίες και εμπόδια περνά. Αν αυτά τα έλεγαν από την αρχή στους συνδρομητές κανένας μα κανένας δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να αλλάξει όχι εταιρείες αλλά ακόμα και τον πεπαλαιωμένο ΟΤΕ. Αυτά. ακριβως...στο 80% τα ακουνε οι ISPs για ******** του ΠΟΤΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ακριβως...στο 80% τα ακουνε οι ISPs για ******** του ΠΟΤΕ! Αυτό το πράγμα δουλεύει κι αλλιώς όμως. Παραλείψεις και λάθη τους οι εναλλακτικοί τα φορτώνουν πολλές φορές στον ΟΤΕ μιας και είναι η εύκολη λύση. Άσε που εγώ σαν τελικός καταναλωτής είμαι πελάτης της Wind για παράδειγμα. Ας κόψει το λαιμό της να μου κάνει τη δουλειά που θέλω. Δεν με ενδιαφέρει ο πόλεμός της με τον ΟΤΕ - ας τον αντιμετωπίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitakias24 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γεια σας !!! Λοιπον ,επειδη εχω βαρεθει να πληρωνω του π@#%η τα λεφτα στον οτε για adsl και απεριοριστη ομιλια , σκευτηκα να βαλω double play της wind ... Με 34 ευρω εχεις δωρεαν απεριοριστες αστικες-υπεραστικες , και απεριοριστο ιντερνετ εως 24mbps (που σιγα μην πιασω τοσο !!! :X) Γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να γινει η συνδεση , και κατα ποσο καλη ειναι η γενικοτερη τους εξυπηρετης σε βλαβες και τετοια ? ( Ο ΟΤΕ μπορει να ηταν ακριβως , αλλα τουλαχιστον σε αυτα ήταν μια χαρα!!!) Επισης , εχετε αντιμετοπισει καποιο προβληματο με αυτο το προιον ??? Παράθεση Πωλειται lg gt505...Pm me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_zalmas Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Γεια σας !!! Λοιπον ,επειδη εχω βαρεθει να πληρωνω του π@#%η τα λεφτα στον οτε για adsl και απεριοριστη ομιλια , σκευτηκα να βαλω double play της wind ... Με 34 ευρω εχεις δωρεαν απεριοριστες αστικες-υπεραστικες , και απεριοριστο ιντερνετ εως 24mbps (που σιγα μην πιασω τοσο !!! :X) Γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να γινει η συνδεση , και κατα ποσο καλη ειναι η γενικοτερη τους εξυπηρετης σε βλαβες και τετοια ? ( Ο ΟΤΕ μπορει να ηταν ακριβως , αλλα τουλαχιστον σε αυτα ήταν μια χαρα!!!) Επισης , εχετε αντιμετοπισει καποιο προβληματο με αυτο το προιον ??? αν ο λογαριασμό του οτε γραφει πάνω το αφμ τότε η φορητότητα θα ολοκληρωθεί σε 16 εργάσιμες ίσος και noritera.h ταχύτητα θα είναι η βέλτιστη που μπορεί να σου παρέχεται εικοστή τέταρτη per day.είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. για εμενα 1 οτε 2 wind 3 χολ 4 forthnet:ninja::ninja::ninja: ps. από εδώ μπορείς να κανεις την αίτηση και να πάρεις 3 μήνες δώρο και να εξαλείψεις και την πιθανότητα λάθους στην αίτηση ... αφού θα την συμπληρώσεις μονο σου :D Edited July 29, 2010 by v_zalmas Παράθεση http://www.wind.com.gr/images/wint_images/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgiorgos Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλή σας ημέρα, με λένε Γιώργο και μόλις γράφτηκα στο φορουμ. Ο λόγος που γράφτηκα είναι γιατί θέλω την άποψη σας (εφόσον γνωρίζεται) για την προσφορά της wind στο ιντερνετ από σταθερή τηλεφωνία. Χτες με ενημέρωσαν σε ένα κατάστημα ότι αν φύγω απ τον οτε και πάω στη wind, θα έχω απεριόριστο ιντερνετ με 15,40 ευρώ το μήνα (περίπου 30 ευρώ το δίμηνο), με δωρεάν το κόστος μεταφοράς (περίπου 63 ευρω) από οτε σε wind και αυτό ισχύει μέχρι τις 6/8/10 και επιπλέον θα έχω έκπτωση 10 ευρώ στο πάγιο του κινητού μου για πάντα. Εγώ προσωπικά επειδή δεν κάνω κλήσεις απ το σταθερό, πληρώνω 60 ευρώ το δίμηνο πάγιο ΟΤΕ. Οπότε, εκ πρώτης όψεως η προσφορά αυτή με συμφέρει. Αλλά τίθεται τώρα το θέμα αξιοπιστίας της WIND απέναντι στις παροχές του Ιντερνετ. Επίσης ακούγετε ότι η WIND δεν πάει και πολυ καλά και ότι πρόκειται να κλείσει. Ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα. Παρακαλώ θα ήθελα την άποψης πάνω στο θέμα. Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Επίσης ακούγετε ότι η WIND δεν πάει και πολυ καλά και ότι πρόκειται να κλείσει. Ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα. Παρακαλώ θα ήθελα την άποψης πάνω στο θέμα. Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Πάει για πούλημα, για να κλείσει δεν νομίζω...έτσι έχει γραφτεί εδώ άλλωστε. ;) και συμφωνώ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Καλή σας ημέρα, με λένε Γιώργο και μόλις γράφτηκα στο φορουμ. Ο λόγος που γράφτηκα είναι γιατί θέλω την άποψη σας (εφόσον γνωρίζεται) για την προσφορά της wind στο ιντερνετ από σταθερή τηλεφωνία. Χτες με ενημέρωσαν σε ένα κατάστημα ότι αν φύγω απ τον οτε και πάω στη wind, θα έχω απεριόριστο ιντερνετ με 15,40 ευρώ το μήνα (περίπου 30 ευρώ το δίμηνο), με δωρεάν το κόστος μεταφοράς (περίπου 63 ευρω) από οτε σε wind και αυτό ισχύει μέχρι τις 6/8/10 και επιπλέον θα έχω έκπτωση 10 ευρώ στο πάγιο του κινητού μου για πάντα. Εγώ προσωπικά επειδή δεν κάνω κλήσεις απ το σταθερό, πληρώνω 60 ευρώ το δίμηνο πάγιο ΟΤΕ. Οπότε, εκ πρώτης όψεως η προσφορά αυτή με συμφέρει. Αλλά τίθεται τώρα το θέμα αξιοπιστίας της WIND απέναντι στις παροχές του Ιντερνετ. Επίσης ακούγετε ότι η WIND δεν πάει και πολυ καλά και ότι πρόκειται να κλείσει. Ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα. Παρακαλώ θα ήθελα την άποψης πάνω στο θέμα. Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Το συγκεκριμένο πακέτο δίνει σταθερή γραμμή και αποεριόριστο adsl στα 15,40 ευρώ για ένα χρόνο! Μετά η τιμή πάει στα 23,67 ευρώ (αλλά αφού λήγει το συμβόλαιο μπορείς και πάλι να κάνεις φορητότητα). Η έκπτωση των 10 ευρώ το μήνα ισχύει μόνο αν υπάρχει στο ίδιο όνομα (ίδιο ΑΦΜ για την ακρίβεια) σύνδεση με συμβόλαιο στη wind με μηνιαίο πάγιο πάνω από 20 ευρώ. Επίσης, μέχρι 6 Αυγούστου ισχύει η προσφορά των δύο παγίων δώρο. Τα τέλη φορητότητας είναι δωρεάν μέχρι 31 Αυγούστου (36 ευρώ είναι κανονικά). Τώρα σχετικά με την αξιοπιστία, έχω κάνει αυτό το πακέτο εδώ και λίγο και καιρό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε αντίθεση με τη cyta που είχα πριν και με είχε ταράξει στις αποσυνδέσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Αλλά τίθεται τώρα το θέμα αξιοπιστίας της WIND απέναντι στις παροχές του Ιντερνετ. Επίσης ακούγετε ότι η WIND δεν πάει και πολυ καλά και ότι πρόκειται να κλείσει. Ισχύει ή ειναι ράδιο αρβύλα. H wind έχοντας πολύ υψηλό δανεισμό, αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η εταιρεία έχει προχωρήσει, σε συνεννόηση με τους πιστωτές της, σε μερική στάση πληρωμών. Ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά της πάνω από 20 φορείς, μεταξύ των οποίων επενδυτικά σχήματα και παράγοντες των τηλεπικοινωνιών. Ωστόσο, η οικονομική δυσπραγία της εταιρείας, όπως είναι αναμενόμενο, έχει αντίκτυπο στο επίπεδο της εξυπηρέτησης και στην οικονομική της πολιτική. Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν εκτεταμένες αυξήσεις χρεώσεων στα πακέτα της σταθερής τηλεφωνίας, και ήδη εφαρμόζονται αυξήσεις στην κινητή. Θεωρείται, τέλος, πως το προσωπικό εξυπηρέτησης καθώς και το τεχνικό προσωπικό δεν επαρκούν, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts