thman Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Βοηθεια κλεφτες χαχαχαχαχ :) Μια χαρα ειναι. Αυτος που μας ρημαζει τωρα ειναι ο ΟΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ BANDWIDTH συνδεσης Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Θα συμφωνήσω με τον thman, ο ΟΤΕ είναι αυτός που μας ρημάζει με τα χαράτσια του. Και εγώ παραμένω Tellas γιατί Χίο είναι με διαφορά ταχύτερη από 4thnet & OTE. Λιγότερες διακυμάνσεις, περισσότερο uptime (έχουμε πάθει πλάκα εδώ με τις χασούρες που τρώμε λόγω των ISPs).΄ Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι εκτός από την τιμή παίζει ρόλο το bandwidth, το cc και οι λοιπές υπηρεσίες. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Frontier ( 6 Μάρ. 2004 , 16:31) Θα συμφωνήσω με τον thman, ο ΟΤΕ είναι αυτός που μας ρημάζει με τα χαράτσια του. Και εγώ παραμένω Tellas γιατί Χίο είναι με διαφορά ταχύτερη από 4thnet & OTE. Λιγότερες διακυμάνσεις, περισσότερο uptime (έχουμε πάθει πλάκα εδώ με τις χασούρες που τρώμε λόγω των ISPs).΄ Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι εκτός από την τιμή παίζει ρόλο το bandwidth, το cc και οι λοιπές υπηρεσίες. Egw nomiza oti oles oi etairies noikiazoune grammes tou ote.an einai etsi tote pws ginetai kapoia na einai pio grigori apo tin alli?kai eidikotera i tellas apo ti forthnet pou i teleutaia theoreitai i etairia pou efere to internet stin ellada.. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 6 Μάρ. 2004 , 16:33) Egw nomiza oti oles oi etairies noikiazoune grammes tou ote.an einai etsi tote pws ginetai kapoia na einai pio grigori apo tin alli?kai eidikotera i tellas apo ti forthnet pou i teleutaia theoreitai i etairia pou efere to internet stin ellada.. Μπορεί να νοικιάζουν γραμμές από τον ΟΤΕ, αλλά δεν έχουν/πληρώνουν όλοι τα ίδια κυκλώματα (backbone). Τι να το κάνεις αν η 4thnet έφερε το internet στην Ελλάδα, αλλά ο κόμβος της στη Χίο (που από τον ίδιο παίρνουν δεδομένα ADSL, PSTN, IDSN, Leased users) είναι μικρότερος από αυτόν της Tellas (που - κακά τα ψέμματα - σε PSTN/IDSN δεν παίζει καλά εδώ, αλλά σε ADSL πετάει!); Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Frontier ( 6 Μάρ. 2004 , 16:39) Μπορεί να νοικιάζουν γραμμές από τον ΟΤΕ, αλλά δεν έχουν/πληρώνουν όλοι τα ίδια κυκλώματα (backbone). Τι να το κάνεις αν η 4thnet έφερε το internet στην Ελλάδα, αλλά ο κόμβος της στη Χίο (που από τον ίδιο παίρνουν δεδομένα ADSL, PSTN, IDSN, Leased users) είναι μικρότερος από αυτόν της Tellas (που - κακά τα ψέμματα - σε PSTN/IDSN δεν παίζει καλά εδώ, αλλά σε ADSL πετάει!); eilikrina den gnorizw ti ginetai sti xio.Elpizw na min isxiei to idio kai gia tis megales poleis. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 pantos mou ti spaei pou lene oti theoritika i 384/128 dinei 48 kb/s kai egw blepw oti stin kaliteri periptosi katevazw me 32. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 6 Μάρ. 2004 , 16:45) pantos mou ti spaei pou lene oti theoritika i 384/128 dinei 48 kb/s kai egw blepw oti stin kaliteri periptosi katevazw me 32. Η σύνδεση ADSL είναι ασύγχρονη (σε αντίθεση με την ISDN που είναι συγχρονισμένη) και επηρρεάζεται από πολλούς παράγοντες, ο σημαντικότερος των οποίων είναι η απόστασή σου από το κέντρο του ΟΤΕ. Εμένα το σπίτι μου είναι στα 300 μέτρα ευθεία από το κέντρο του ΟΤΕ στην πόλη της Χίου, με αποτέλεσμα να έχω πάρα πολύ καλές επιδόσεις από τη γραμμή μου. Με την ίδια γραμμή (384/128) έχω δοκιμάσει (κατά σειρά) OTEnet, 4thnet, Tellas και κατέληξα στην Tellas. Κατά μέσο όρο κατεβάζω με 39-42kb/s με διακυμάνσεις (σπάνιες) που ενίοτε φθάνουν και τα 44-46kb/s, πάντα με download manager (LeechGet 2004), ώστε να έχω μια αρκετά πλήρη εικόνα τί παίζει. Δες και κάποια ping που έκανα εδώ. Χρησιμοποιώ το ZyXEL Prestige 650HW PSTN version. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2004 me pligoneis tora...egw spania blepw taxitites panta sto dc++ 40kb/s sinolo(giati katevazw panta perisotera apo ena arxia) sinithos opws sou eipa kai prin,katevazw to perissotero me 32kb/s pali sto sinolo. Vevea den eimai toso konta sto kentro,briskomai poli makria,nomizw omws oti den einai dikaiologia auto.kanonika tha eprepe na eixa taxitites sto ipsos twn 40kb/s.anyway..auti einai i pragmatikotita!episeis na sou pw oti den akouw kati kalitero apo 35 se kamia apo tis etairies oson afora to dc++ panta. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Λογικό, γιατί προγράμματα όπως το dc++,emule,kazaa κλπ "λιώνουν" τη γραμμή και δεν δίνουν υψηλές ταχύτητες download, μιας που ανοίγουν πολλές θύρες και περνούν μεγάλο όγκο δεδομένων, άσχετων με το αρχείο που κατεβάζεις. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 O syndyasmos kakwn prwtokollwn gia metafora me mia sxediash pou xaramizei eggenws bandwidth, einai h phgh tou kakou. Px. Antiparavallw 1 transfer me udp me 1 transfer me tcp. Kamia sxesh, ma kamia apolytws. Epipleon, programmata p2p pou syntonizoun mesw kentrikou directory (ontothtes typou "hub", "room" klp) spania se afhnoun na aposynde0eis kai na kerdiseis to xameno bw. Alla einai ligo jexeilwmeno na milame gia merika xamena kbps sthn periptwsh broadband syndeshs me always on. As katevei kai 3' pio arga den peirazei mwre! Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha ( 8 Μάρ. 2004 , 08:32) O syndyasmos kakwn prwtokollwn gia metafora me mia sxediash pou xaramizei eggenws bandwidth, einai h phgh tou kakou. Px. Antiparavallw 1 transfer me udp me 1 transfer me tcp. Kamia sxesh, ma kamia apolytws. Epipleon, programmata p2p pou syntonizoun mesw kentrikou directory (ontothtes typou "hub", "room" klp) spania se afhnoun na aposynde0eis kai na kerdiseis to xameno bw. Alla einai ligo jexeilwmeno na milame gia merika xamena kbps sthn periptwsh broadband syndeshs me always on. As katevei kai 3' pio arga den peirazei mwre! to kalitero tha itan enas sindiasmos. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (11 Μάρ. 2004 , 04:28) to kalitero tha itan enas sindiasmos. ??? Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος muhaha (11 Μάρ. 2004 , 06:44) ??? ennoousa oti to kalitero tha itan enas sindiasmos tou organomenou hub i room me ena kalo protokolo rithmisewn gia grigores taxitites.kai na min eimaste anagasmenoi na dialeksoume anamesa se dc++ epeidi exei ta panta alla einai ligo argotero apo ena site ston explorer to opoio exei 3 pragmata. kai oloi dialegoume dc++ . Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Frontier ( 6 Μάρ. 2004 , 16:31) Θα συμφωνήσω με τον thman, ο ΟΤΕ είναι αυτός που μας ρημάζει με τα χαράτσια του. Και εγώ παραμένω Tellas γιατί Χίο είναι με διαφορά ταχύτερη από 4thnet & OTE. Λιγότερες διακυμάνσεις, περισσότερο uptime (έχουμε πάθει πλάκα εδώ με τις χασούρες που τρώμε λόγω των ISPs).΄ Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι εκτός από την τιμή παίζει ρόλο το bandwidth, το cc και οι λοιπές υπηρεσίες. συμφωνώ κι εγώ με τη σειρά μου κι όχι μόνο αυτό: είμαι συνδρομητής στη σταθερή τηλεφωνία κι εχω δωρεάν υπεραστικές κλήσεις! αυτό γιατί δε το λέτε; μάλλον πρέπει να ενημερωνόμαστε καλύτερα σαν πελάτες... Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tfan (12 Μάρ. 2004 , 19:46) συμφωνώ κι εγώ με τη σειρά μου κι όχι μόνο αυτό: είμαι συνδρομητής στη σταθερή τηλεφωνία κι εχω δωρεάν υπεραστικές κλήσεις! αυτό γιατί δε το λέτε; μάλλον πρέπει να ενημερωνόμαστε καλύτερα σαν πελάτες... Τι εννοείς δωρεάν υπεραστικές; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2004 Παιδια σκεφτομαι και εγω να βαλω ADSL.Θελω να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησω το modem που εχω απο την broadband που ειχα στην Αγγλια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (13 Μάρ. 2004 , 17:06) Παιδια σκεφτομαι και εγω να βαλω ADSL.Θελω να ρωτησω αν γινεται να χρησιμοποιησω το modem που εχω απο την broadband που ειχα στην Αγγλια. gia auto den eimai sigouros .tha prepei na koitakseis ti marka einai to modem pou les kai na pareis tilefono ston ote gia na tous rotiseis an einai simvato.i kalitera na pas apo kei giati apo to tilefono einai ligo flou. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sornok Δημ. March 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2004 kserei kaneis ti prosferei h tellas me ta paketa tis an exeis statheri tellas ? Παράθεση the truly wise are only a few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sornok (20 Μάρ. 2004 , 16:50) kserei kaneis ti prosferei h tellas me ta paketa tis an exeis statheri tellas ? ΤΕLLAS Υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tfan Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Μάρ. 2004 , 00:46) Τι εννοείς δωρεάν υπεραστικές; Ενοώ οτι καθε διμηνο εχεις και μια ώρα δωρεάν υπεραστικές κλήσεις. Αυτο ισχύει αν εισαι συνδρομητης ADSL και σταθερης τηλεφωνίας ταυτόχρονα. Παράθεση --> Mostly Harmless <-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Λοιπόν,μου ήρθε σήμερα λογαριασμός Τελλάς και για την περίοδο 1/3-10/4 τα πάγια είναι 68ευρώ δηλαδή 34/μήνα και όχι 29.99 όπως θα έπρεπε!! :angry: Υποτίθεται ότι οι μειώσεις ίσχυαν από αρχές Μαρτίου. Κανείς άλλος που να του ήρθε λογαριασμός έτσι; Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas (26 Μάρ. 2004 , 19:50) Λοιπόν,μου ήρθε σήμερα λογαριασμός Τελλάς και για την περίοδο 1/3-10/4 τα πάγια είναι 68ευρώ δηλαδή 34/μήνα και όχι 29.99 όπως θα έπρεπε!! :angry: Υποτίθεται ότι οι μειώσεις ίσχυαν από αρχές Μαρτίου. Κανείς άλλος που να του ήρθε λογαριασμός έτσι; kanonika toso den eprepe na erthoune?pote ekanes ti sindromi sou?o protos sou logariasmos exei tis arxikes times.apo to deutero tha isxioun oi meioseis.etsi nomizw ginetai oxi mono stin Tellas alla se olles tis etairies. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Είμαι από το Νοέμβριο συνδρομητής και είναι ο τρίτος λογαριασμός,αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται αυτό. Τα πάγια από Μάρτιο και πέρα πρέπει να είναι στα καινούργια τιμολόγια. Πάντως είδα σε άλλο forum ότι είναι "λαθος" της Τελλάς και η διαφορά θα αφαιρεθεί από τον επόμενο λογαριασμό. Απορία:αυτά τα "λάθη" στα τιμολόγια γιατί τυχαίνει να είναι όλο εις βάρος μας; :confused: :wacko: Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas (28 Μάρ. 2004 , 19:26) Απορία:αυτά τα "λάθη" στα τιμολόγια γιατί τυχαίνει να είναι όλο εις βάρος μας; :confused: :wacko: Αν δεν καταλαβαίνεις σου εξηγώ, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται! :cool: :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Ακουστε τι έπαθα…είχα κάνει σύνδεση ADSL στην Tellas, μετά από κάποιους μήνες συγκεκριμένα αρχές Μαρτίου λόγο αλλαγής κατοικίας αναγκάστηκα να κάνω διακοπή κι έστειλα τα στοιχεία με το αίτημά μου σε κάποιο fax που μου έδωσαν από το help desk. (Σημείωση : ΚΑΝΕΙΣ δεν μου είπε πως το fax πρέπει να είναι ενυπόγραφο). Μέχρι τις 23 Απριλίου δεν είχα λάβει καμία επιστολή ή τηλέφωνο από την Tellas κι έτσι πήρα να μάθω τι γίνετε. Το αποτέλεσμα ήταν πως η σύνδεση έτρεχε ακόμα γιατί όπως μου είπαν δεν υπήρχε η υπογραφή μου στο fax. Κανένας όμως δεν με ειδοποίησε να το ξαναστείλω σωστά. Πάνω στο fax είχα τηλέφωνα σπιτιού, γραφείου και κινητό. Μιλώντας με κάποια υπεύθυνη, κυρία Μουσ****, είπε πως αναγκαστικά θα πληρώσω και πως δεν μπορεί ούτε καν να προωθήσει την διακοπή μου να γίνει πιο άμεσα. Όταν την ρώτησα γιατί δεν με ειδοποίησαν στο κινητό προχώρησε την συζήτηση λέγοντας ένα "τέλος πάντων". Ζητώντας φυσικά να μιλήσω με τον υπεύθυνο του τμήματος των διακοπών μου είπε πως είναι σε meeting (τι βολικό ε; ) Συμπέρασμα : Πληρώνω από τον Μάρτιο ADSL έχοντας μία απλή PSTN και θα εξακολουθώ να την πληρώνω για ακόμα ένα μήνα που θα πάρει στην Tellas να κάνει την διακοπή μου. (Μήπως ειναι λιγο κλέφτες;; ) Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε ;;;;;;;; Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts