Jump to content

Το iOS 15.4 θα επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές να χρησιμοποιούν την οθόνη 120 Hz του iPhone 13


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κεντρικό θέμα συζητήσεων μεταξύ των πολλών fans της κοινότητας της Apple έγινε η νέα διαθέσιμη οθόνη τεχνολογίας ProMotion 120Hz στα μοντέλα iPhone 13 ανώτερης κατηγορίας της γνωστής εταιρείας. Ωστόσο, λόγω κάποιου περίεργου σφάλματος, τα κινούμενα σχέδια εφαρμογών τρίτων ήταν κλειδωμένα στα 60 Hz και δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν πλήρως τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, κάτι που είναι κρίμα καθώς ορισμένοι πελάτες ξόδεψαν προφανώς περισσότερα χρήματα για να αποκτήσουν τα μοντέλα Pro υψηλότερης ποιότητας .

Όταν αναφέρθηκε για πρώτη φορά αυτό το επίμαχο θέμα, η Apple ισχυρίστηκε ότι αυτό οφειλόταν σε ένα σφάλμα Core Animation που θα αντιμετωπιζόταν σε μελλοντική ενημέρωση. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται ότι το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί από τότε, σύμφωνα με τον προγραμματιστή Christian Selig που λέει ότι κάποιος στην Apple τους είπε ότι το πρόβλημα έχει πλέον εξαφανιστεί.

Εδώ μπορείτε να δείτε την έκδοση beta του iOS 15.4 όπου φαίνεται ότι τα κινούμενα σχέδια εφαρμογών τρίτων θα μπορούν πλέον να εκμεταλλεύονται πλήρως την οθόνη ProMotion του iPhone 13 Pro και του Pro Max 120 Hz. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που αυτή η ενημέρωση προωθηθεί στους χρήστες, τα κινούμενα σχέδια από εφαρμογές τρίτων δεν θα πρέπει να διαφέρουν από αυτά που βρίσκονται στις εφαρμογές πρώτου κατασκευαστή της ίδιας της Apple, δημιουργώντας έτσι μια πιο ενοποιημένη εμπειρία.

Δεν είμαστε σίγουροι τι χρειάστηκε η Apple τόσο πολύ για να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά θα πούμε… “κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το iOS 15.4 στο κοινό, αλλά καθώς είναι διαθέσιμο σε μορφή beta, είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην τελική του κυκλοφορία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...