Jump to content

Δίνει λύση το νέο WatchOS 8.4 σε ένα σφάλμα που εμπόδιζε τη φόρτιση ορισμένων ρολογιών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο ενημερώσεις διέθεσε στο ευρύ κοινό η Apple νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και επρόκειτο για τα iOS 15.3 και watchOS 8.4 που επικεντρώνονται σε ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και κρίσιμες διορθώσεις σφαλμάτων. Για παράδειγμα, η ενημέρωση του iOS διορθώνει ένα σφάλμα που επέτρεπε στους ιστότοπους να προβάλλουν τα ονόματα της βάσης δεδομένων άλλων τομέων. Το WatchOS 8.4, από την άλλη πλευρά, επιλύει ένα πρόβλημα που εμπόδιζε τη φόρτιση ορισμένων μοντέλων Apple Watch, επομένως εάν το ρολόι σας έχει ήδη αδειάσει από μπαταρία και δεν αναγνωρίζει φορτιστές, δεν υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσετε για να το ενημερώσετε χωρίς να επισκεφτείτε ένα Apple Store ή εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.

Ιστορικά και μόνο, φαίνεται κάπως αδιανόητο για την Apple να να κυκλοφορεί μια ενημέρωση λογισμικού στις μάζες με τόσο σοβαρά ζητήματα όπως το σφάλμα φόρτισης. Η εταιρεία δοκιμάζει τις ενημερώσεις λογισμικού της για εβδομάδες πριν τις δημοσιεύσει δημόσια και γι’ αυτό υπάρχουν οι επιμέρους beta versions. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το σφάλμα επιτέλους διορθώθηκε. Τα όχι και τόσο καλά νέα είναι ότι ορισμένοι χρήστες έχουν “νεκρά” ρολόγια και ορισμένοι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι υπηρεσιών της Apple αρνούνται να αναγνωρίσουν το πρόβλημα.

Δεν είναι σαφές εάν οι χρήστες με νεκρά ρολόγια που προκαλείται από το σφάλμα φόρτισης του watchOS 8.3 θα μπορούν να λάβουν δωρεάν αντικαταστάσεις ή όχι, αλλά θα επέμβει καταλλήλως τώρα η Apple που έχει αναγνωρίσει δημόσια την ύπαρξή του όλου ζητήματος.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...