Vasileios Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Όχι βέβεα . Δεν ισχύει διπλασιασμός σε κάρτες από περίπτερο. Πρέπει να περιμένεις μήνυμα διπλασιασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 και για να σου ερθει αυτο το μηνυμα δεν πρεπει να βλεπουν πολλες κινησεις στο καρτοκινητο σου... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μα δεν λέει αυτό το πράγμα που λέτε εσείς! Ρωτάει ότι αν πάρει ένα καινούργιο νούμερο τότε στη πρώτη ανανέωση θα του διπλασιαστεί το ποσό? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Μα δεν λέει αυτό το πράγμα που λέτε εσείς! Ρωτάει ότι αν πάρει ένα καινούργιο νούμερο τότε στη πρώτη ανανέωση θα του διπλασιαστεί το ποσό? Ακριβώς αυτό ρωτάω . Σε νέο νούμερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Ακριβώς αυτό ρωτάω . Σε νέο νούμερο;) Όχι.. Μόνο στα πακέτα που δίνουν δωρεάν με τις ανανεώσεις συμβολαίου ισχύει ο διπλασιασμός στην πρώτη κάρτα.. Στα αλλά πρέπει να έρθει μήνυμα διπλασιασμού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Όχι.. Μόνο στα πακέτα που δίνουν δωρεάν με τις ανανεώσεις συμβολαίου ισχύει ο διπλασιασμός στην πρώτη κάρτα.. Στα αλλά πρέπει να έρθει μήνυμα διπλασιασμού.. Ισχύει και στα συμβόλαια που μετατρέπονται σε καρτοκινητά... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στα πλαίσια της δέσμευσης τιμής στα καρτοκινητά δεν θα έπρεπε να ισχύει ο διπλασιασμός σε κάθε ανανέωση όπως είναι στη momad και όχι να περιμένεις μήνυμα διπλασιασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Λογική η ερώτηση σου , αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πάω στο αντίστοιχο του Mo-mad για διπλασιασμό .... και μετά πάω στο Q-card για τις καλύτερες χρεώσεις .... Δεν βλέπω λοιπόν να κάνουν τέτιο λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Ισχύει και στα συμβόλαια που μετατρέπονται σε καρτοκινητά... :cool: Mετατροπή από wind συμβόλαιο σε free2go ή και από άλλο δίκτυο με φορητότητα;; Επειδή έκανα αίτηση φορητότητας να μετατρέψω vodafone συμβόλαιο σε free2go όταν με το καλό ενεργοποιηθεί θα ισχύει ο διπλασιασμός; αν ειναι να βάλω κανά 50άρικο δηλαδή Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Mετατροπή από wind συμβόλαιο σε free2go ή και από άλλο δίκτυο με φορητότητα;; Επειδή έκανα αίτηση φορητότητας να μετατρέψω vodafone συμβόλαιο σε free2go όταν με το καλό ενεργοποιηθεί θα ισχύει ο διπλασιασμός; αν ειναι να βάλω κανά 50άρικο δηλαδή Εγώ μια φορά που έκανα φορητότητα έναν αριθμό προς Free 2 Go από Vodafone, είχα και εγώ την ίδια απορία. Χωρίς να έχω κάνει ποτέ χρήση του αριθμού , παρά μόνο ενεργοποιήση , σκεφτόμουν να βάλω κάρτα να δω τι θα γίνει. Και.... ανοίγοντας το κινητό είχα μήνυμα διπλασιασμού!!! (και έβαλα κάρτα εννοείται!) Σε αυτή τη φάση είμουνα τυχερός. Γενικά αυτό το πράγμα δεν γίνεται, διότι στο μεταξύ έκανα κι άλλες φορητότητες και δεν έγινε (οπότε είχα πραγματικά την τύχη του πρωτάρη!!) Η αλήθεια είναι ότι στο μεταξύ πρέπει να έχουν μειωθεί κατα πολύ τα μηνύματα διπλασιασμού , διότι έχω πολύ καιρό να λάβω.. Ανακεφαλαιώνοντας να πούμε τις 3 περιπτώσεις διπλασιασμού ( ο οποίος διπλασιασμός γίνεται για ποσά έως και 50 ευρώ - καθότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ποσόν για ανανέωση) : 1) Να σου έρθει μήνυμα διπλασιασμού στο κινητό 2) Να έχεις πάρει από κατάστημα νεο αριθμό Free 2 Go ο οποίος στο κάτω μέρος έχει ένδειξη που να λέει "Upgrade" ή "αναβάθμιση συσκευής" 3) Να κάνεις αλλαγή από συμβόλαιο Wind σε Free 2 Go . Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Σύμφωνα με την εξυπ. πελατών όταν κάνεις φορητότητα προς f2g η πρώτη κάρτα δεν διπλασιάζεται... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntoukos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να σου έρθει μήνυμα διπλασιασμού; Έχει σημασία η κατανάλωση που κάνεις, κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή είναι κάτι εντελώς τυχαίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 συνηθως ερχεται οταν εχεις καιρο να βαλεις καρτα και δεν βλεπουν κινησεις στον αριθμο σου... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Στέλνει ακόμα η wind μηνύματα διπλασιασμού ή όχι; Εμένα πάντως έχει πολύ καιρό να έρθει και ούτε σε κάποιον γνωστό μου έχει έρθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Σε φ2γ που χρησιμοποιώ κανονικά μου ήρθε +50% ως 30/06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Ισχυει για ολα τα ποσα που κανεις ανανεωση?Δηλαδη για ολες τις καρτες?? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Το μύνημα διπλασιασμού ή 50% ισχύει για την πρώτη κάρτα. Έτσι καλύτερα να βάλεις μεγάλη κάρτα . προσωπικά κάθε φορά που έρχετε βάζω 50 ευρώ από κατάστημα ( και πέρνω 107,5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 'Εχει έρθει σε κανέναν τελευταία? Από ότι έχω παρατηρήσει έχει να μου έρθει από πέρσυ τον Ιούνιο! Οι μόνοι διπλασιασμοί που έχω κάνει έκτοτε είναι σε αριθμούς που από συμβόλαια έγιναν F2G! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Σε 3 f2g δεν μου είχε έρθει κάτι από πέρυσι. Από τα χριστούγεννα και δώθε οι διπλασιασμοί είναι έτσι κι αλλιώς "εικονικοί" (με ξεχωριστό "ταμείο" για τα διπλά χρήματα) οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πλέον περίπτωση για αληθινό διπλασιασμό, δηλαδή να μπουν στο υπόλοιπο σου διπλά ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Οι μόνοι διπλασιασμοί που έχω κάνει έκτοτε είναι σε αριθμούς που από συμβόλαια έγιναν F2G! Έχω την εντύπωση ότι έχει καταργηθεί και αυτός ο διπλασιασμός. Αυτό που έχει καταργηθεί σίγουρα είναι ο διπλασιασμός των καρτών upgrade (τις έπαιρνες όταν έκανες αναβάθμιση συσκευής) στην πρώτη ανανέωση. Ένα κατάστημα που ξέρω έδινε ανοιγμένες και ενεργοποιημένες κάρτες που είχε γίνει πρώτη ανανέωση και δεν μπορούσε να επωφεληθεί ο πελάτης. Το είχαμε αναφέρει και στο CC και μας είπανε πάτε σε άλλο κατάστημα και ζητήστε μία κάρτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Αυτό γινότανε παλιά γιατί τα καταστήματα είχαν στόχο σε ενεργοποιήσεις καρτοκινητών , άσε και που έπερναν και ποσοστό επι των ανανεώσεων που γίνονταν σε αυτά (airtime) Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts