Jump to content

Περιέργως το Oppo Find N άντεξε τα βασανιστήρια δοκιμών του JerryRigEverything


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι όταν έπιασαν στα χέρια τους το Oppo Find N και έκαναν τα πρώτα reviews, μας έδωσαν την εντύπωση πως πραγματικά έπιαναν στα χέρια τους ένα άνετο στο μέγεθος smartphone και με έναν σχεδιασμό αναδιπλούμενης οθόνης χωρίς κενά. Η συσκευή όπως πολύ σωστά έχει λεχθεί, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στην αναδιπλούμενη οθόνη από τη Samsung με τον μεντεσέ “Flexion” με σχήμα σταγόνας νερού που επιτρέπει στην οθόνη να διπλώνει περαιτέρω στον μεντεσέ.

Στην Ελληνική αγορά το συγκεκριμένο αναδιπλούμενο τηλέφωνο ίσως να μην το δούμε και ποτέ, όμως σίγουρα όπως όλοι εκεί έξω αναρωτιόμαστε για την αντοχή του μεντεσέ και το κατά πόσο προστατεύει από τη σκόνη. Χάρη στο νέο βίντεο δοκιμής αντοχής του JerryRigEverything, έχουμε τώρα μια ιδέα πώς το Oppo Find N αντέχει στις δοκιμές βασανιστηρίων του περίφημου YouTuber.

Εξωτερικά και επάνω στην επιφάνεια της οθόνης, έχει προστεθεί ειδικό προστατευτικό οθόνης και το γυαλί από κάτω είναι κατασκευασμένο από Gorilla Glass Victus “το οποίο σε γρατσουνιές φτάνει στο επίπεδο έξι με βαθύτερες αυλακώσεις στο επίπεδο 7”. Η εσωτερική οθόνη είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι πτυσσόμενες οθόνες είναι πιο μαλακές από μια κανονική οθόνη, επομένως η σκληρότητα επιπέδου 2 μπορεί να δημιουργήσει μόνιμα σημάδια στην οθόνη και αυτό θα ήταν τόσο εύκολο όσο η χρήση ενός νυχιού.

Προστατευτικά γυαλιά παντού

Το πλαίσιο του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, μαζί με τα κουμπιά έντασης ήχου. Το πλήκτρο on/off περιέχει έναν ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος μπορεί να γρατσουνιστεί αλλά είναι σε εσοχή. Γύρω από το πίσω μέρος, το γυάλινο κάλυμμα είναι χαραγμένο με μια υφή και το γυαλί γέμισε με σημάδια όταν ήρθε σε επαφή με τη λεπίδα του ξυραφιού. Όλα τα εξαρτήματα του συμπλέγματος κάμερας προστατεύονται από γυαλί, οπότε δεν υπάρχουν προβλήματα.

Αφού επέζησε των ελαφρύτερων δοκιμών χωρίς σημαντικά προβλήματα, το Find N τα πήγε πολύ καλά ενάντια στη δοκιμή σκόνης. Αφού έριξε μια χούφτα χαλίκι στην εσωτερική οθόνη και το έκλεισε μερικές φορές ο γνωστός youtube, η ζημιά ήταν μικρότερη από την αναμενόμενη και η άρθρωση δεν επέτρεπε να εισέλθουν μέσα ξένα υλικά.

Αντοχή και στα λυγίσματα!

Τέλος, το τηλέφωνο επιβιώνει από τη δοκιμή κάμψης και μάλιστα το τηλέφωνο δεν μπορούσε να λυγίσει ούτε όταν ήταν στην κλειστή του θέση, ούτε όταν ήταν διπλωμένο.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...