Jump to content

Μια σημαντική ενημέρωση λαμβάνουν τώρα τα μοντέλα OnePlus 9 και 9 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτός Κίνας άρχισε να μοιράζεται η OnePlus με τους πελάτες της μια νέα ενημέρωση λογισμικού που αγορά τα OnePlus 9 και 9 Pro που κυκλοφόρησαν κατά το περσινό έτος. Το νέο λογισμικό φέρει την ετικέτα C.44 σε όλες τις παγκόσμιες αγορές και εισάγει μαζί το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του μήνα Ιανουαρίου 2022, το οποίο είναι ευπρόσδεκτο καθώς βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο. Είναι επίσης πιθανώς ότι πρόκειται για την ενημέρωση με τις περισσότερες αλλαγές αλλαγών που έχουμε δει ποτέ από την εταιρεία.

Στην ανάλογη ανάρτηση που έγινε για να ανακοινωθεί η νέα κυκλοφορία, η OnePlus λέει ότι “αυτή η νέα έκδοση επιλύει μερικά από τα εκκρεμή ζητήματα”, που σημαίνει ότι δεν λύνει τα πάντα, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εταιρεία σημειώνει επίσης ότι ορισμένα από τα στοιχεία του καταλόγου αλλαγών ισχύουν μόνο για μοντέλα στην περιοχή της ΕΕ, αλλά παρέλειψε να αναφέρει ποια ακριβώς είναι εκείνα τα μοντέλα.

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να περιμένετε βελτιώσεις στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, πιο ομαλή διαδικασία ξεκλειδώματος με το δακτυλικό αποτύπωμα, καλύτερη κινούμενη εικόνα φόρτισης, λιγότερη καθυστέρηση κύλισης στην περιοχή ειδοποιήσεων, προσθήκη τριών ρυθμιζόμενων επιπέδων για Dark mode και πολλά πράγματα που προστίθενται και διορθώνονται στο Shef. Η λειτουργία Work Life Balance είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες, με αυτόματη εναλλαγή λειτουργίας και προσαρμοσμένα προφίλ ειδοποιήσεων εφαρμογών. Λαμβάνετε επίσης βελτιώσεις στην κάμερα, τη συνδεσιμότητα 5G, τη λειτουργία Canvas AOD και την εφαρμογή Gallery.

Όπως πάντα, η over-the-air διάθεση της ενημέρωσης θα είναι σταδιακή, φτάνοντας σε ένα μικρό ποσοστό συσκευών σήμερα, με μια ευρύτερη διάθεση να προγραμματίζεται σε λίγες μέρες εφόσον δεν πάει τίποτα στραβά.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...