Jump to content

Πιθανότατα το Google Pixel 6A θα κυκλοφορήσει τον Μάιο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντός του 4ου τριμήνου του περασμένου πια έτους, η Google ανακοίνωσε τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro ως τα πρώτα της smartphone που τροφοδοτούνται από το δικό της chipset Tensor. Οι φήμες λένε ότι ο γίγαντας των μηχανών αναζήτησης θα ανακοινώσει κι άλλο ένα τηλέφωνο Pixel με Tensor τους επόμενους μήνες . Αυτή η συσκευή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά με το όνομα Pixel 6A και ο tipster Max Jambor ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του Pixel 6A.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες που συνέλεξε ο Jambor, αναφέρουν πως η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel 6A είναι ο μήνας Μάιος, αντιθέτως εμείς θυμόμαστε πως το Google Pixel 5a 5G ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2021. Ο προκάτοχός του Pixel 4a αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο του 2020. Το Pixel 3a επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Google I/O, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2019. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι η επερχόμενη εκδήλωση Google I/O τον Μάιο θα μπορούσε να κρύβει την έκπληξη κυκλοφορίας του Pixel 6A.

Πιθανές προδιαγραφές του Google Pixel 6A

Ήδη κάποια δημοσιεύματα θέλουν την νέα συσκευή να φέρει ρύθμιση πίσω κάμερας που θα περιλαμβάνει σύνολο φακών, αλλά σίγουρα θα δούμε έναν αισθητήρα Sony IMX363 12,2MP, ο οποίος πρωτο-κυκλοφόρησε στα τηλέφωνα Pixel το 2018. Η κύρια κάμερα θα συνδυαστεί με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό Sony IMX386 12MP. Μπροστά θα υπάρξει ο αισθητήρας Sony IMX355 για λήψεις selfies.

Εικάζεται ότι το chip Google Tensor GS101 που τροφοδοτούσε τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro θα τροφοδοτήσει επίσης το επερχόμενο Pixel 6A.

Οι απεικονίσεις CAD και οι εικονικές εικόνες της μονάδας του Pixel 6A αποκάλυψαν ότι θα είναι εξοπλισμένο με ένα πάνελ OLED με σχέδιο οπής και έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Η πίσω πλευρά του θα εφοδιαστεί με μια οριζόντια μονάδα κάμερας για τη μονάδα διπλής κάμερας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...