Jump to content

Η Apple λέει ότι τα μοντέλα iPhone 13 δεν υποστηρίζουν τη δυνατότητα ακύρωσης θορύβου


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Παράπονο εξέφρασαν πριν λίγες μόνο εβδομάδες πολλοί χρήστες του iPhone 13 σχετικά με την έλλειψη δυνατότητας ακύρωσης θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω των ρυθμίσεων προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμες σε όλα τα προηγούμενα iPhone, αλλά όχι στα νεότερα.

Ένας από τους αναγνώστες της σελίδας 9to5mac.com, ανέφερε πως επιδίωξε και επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξη της Apple στο Twitter και σύμφωνα με τον ίδιο του είπαν ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα. Στην συνέχεια, έλαβε νέα απάντηση πως η ακύρωση θορύβου δεν είναι διαθέσιμη στα μοντέλα iPhone 13, γι’ αυτό δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή στις Ρυθμίσεις.

Αφού ζήτησε διευκρίνιση, εάν η σειρά iPhone 13 δεν θα υποστηρίζει ακύρωση θορύβου για τηλεφωνικές κλήσεις, η ομάδα υποστήριξης της Apple απάντησε:

Αυτό είναι σωστό. Δεν υποστηρίζεται. Εάν θέλετε να αφήσετε σχόλια σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ενότητα:apple . com /Feedback.

Τώρα, επιτέλους, γνωρίζουμε ότι η Apple δεν σκοπεύει να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, καθώς η εταιρεία δεν πιστεύει ότι η κατάργηση αυτής της δυνατότητας είναι τελικά πρόβλημα. Δεν είναι σαφές γιατί η εταιρεία αποφάσισε να καταργήσει αυτήν τη λειτουργία και γιατί δεν σκοπεύει να την προσθέσει ξανά.

Προς το παρόν, η μόνη διαθέσιμη λύση θα ήταν η ενεργοποίηση της δυνατότητας φωνητικής απομόνωσης σε μια κλήση στο “Κέντρο Ελέγχου”.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Αν μιλάμε για το γνωστό noise cancelation, την δυνατότητα αυτή την έχουν smartphones των 100-120€.  Είναι δυνατόν να μην έχουν τα καινούργια iPhone; Η δεν έχω καταλάβει κάτι, ή μας τρολάρει η Apple ή ήρθε νωρίς η Πρωταπριλιά. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...