Jump to content

Έβαλε το χεράκι της η Hasselblad και στο Oppo Find X5 Pro


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν το γνωρίζετε, το Oppo Find X5 Pro είναι προ των πυλών και για ελάχιστα λεπτά υπήρξε μια ανάρτηση στο Weibo (τώρα έχει διαγραφεί) όπου ένας χρήστης αποκάλυψε το μπροστινό και το πίσω μέρος του τηλεφώνου – το Find X5 Pro θα κληρονομήσει το ίδιο σχήμα κάμερας του προκατόχου του, αλλά εδώ η όλη διάταξη του συγκεκριμένου πλαισίου θα είναι στενότερη.

Η εικόνα αποκαλύπτει επίσης το κείμενο “Powered by MariSilicon” γραμμένο ανάμεσα στον κύριο και τον υπερ-ευρυγώνιο φακό και το λογότυπο Hasselblad στην κάτω δεξιά γωνία της πλάτης.

Το MariSilicon X είναι το όνομα για την μονάδα NPU της Oppo, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα στο Oppo Inno Day. Στόχος του είναι να βελτιώσει ουσιαστικά την επεξεργασία εικόνας για την κάμερα.

Η συνεργασία της Hasselblad δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του γεγονότος ότι τόσο η OnePlus όσο και η Oppo αποτελούν μέρος του ίδιου ομίλου που ο σουηδικός κατασκευαστής φωτογραφικών μηχανών ήδη συνεργάζεται εδώ και έναν χρόνο με την πρώτη.

Ακόμη, όσον αφορά το Oppo Find X5 Pro θα υπάρξει μια επιλογή RAM 12 GB με αποθηκευτικό χώρο 256 GB και θα κυκλοφορήσει με το ColorOS 12.1.

Πότε θα δούμε την νέα συσκευή;

Δεν έχει προγραμματιστεί ούτε επιβεβαιωθεί η ημερομηνία άφιξης για τη σειρά Find X5, αλλά το περιμένουμε πιθανότατα να ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022. Ο προκάτοχος του, δηλ. το Find X3 Pro ανακοινώθηκε για όλες τις αγορές ταυτόχρονα, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί και με την τρέχουσα σειρά ναυαρχίδων.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...