Jump to content

Δόθηκαν στην δημοσιότητα νέα renders και πληροφορίες για το Samsung Galaxy S22+


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενόψει των αποκαλυπτηρίων του, εμφανίστηκαν στο web νέα επίσημα renders για το Samsung Galaxy S22+ και η τελευταία σειρά της νοτιοκορεατικής εταιρείας τεχνολογίας φέρεται να περιλαμβάνει τρεις συσκευές. Η νέα λίστα περιέχει τις εξής εκδόσεις: vanilla Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ και το κορυφαίας Samsung Galaxy S22 Ultra.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά Galaxy S22 έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλαπλές διαρροές και εικασίες τελευταία. Τώρα, η ομάδα του ιστότοπου 91mobiles αποκάλυψε ορισμένες ζωτικής σημασίας πληροφορίες για το Samsung Galaxy S22+ σε συνεργασία με έναν αξιόπιστο χρήστη. Εκτός από αυτό, η νέα ανάρτηση συνοδεύεται και από επίσημα renders, προδιαγραφές και άλλες βασικές λεπτομέρειες του Galaxy S22+.

Ο γνωστός χρήστης Ishan Agarwal, μοιράστηκε renders του Samsung Galaxy S22+, δίνοντάς μας μια γεύση από το πώς μοιάζει το πιο πρόσφατο flagship τηλέφωνο της Samsung.

Γνώριμος σχεδιασμός

Μπροστά, το τηλέφωνο διαθέτει μια ενιαία εγκοπή με οπή στο κέντρο για την κάμερα selfie. Επιπλέον, η οθόνη περιβάλλεται από ομοιόμορφα στενά πλαίσια και στα δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, φιλοξενούνται τα κουμπιά αύξησης/μείωσης της έντασης ήχου και το κουμπί on/off. Το πλευρικό άκρο διαθέτει επίσης εμφανέστατες τις γραμμές κεραίας που το κάνουν να μοιάζει σαν το τηλέφωνο να έχει μεταλλικό πλαίσιο.

Επιπλέον, οι προδιαγραφές του smartphone Samsung Galaxy S22+ που διέρρευσαν υπονοούν μια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η δεξιά πλευρά αυτής της κάθετης τοποθέτησης κάμερας στο πίσω μέρος θα διαθέτει επίσης LED φλας. Το κάτω μέρος του πίσω πάνελ του τηλεφώνου έχει ένα λογότυπο της Samsung. Εκτός από αυτό, ο Ishan ισχυρίζεται ότι η βρετανική έκδοση του Samsung Galaxy S22+ θα συσκευάσει τον επεξεργαστή Exynos 2200. Σύμφωνα με προηγούμενη αναφορά του NotebookCheck, το Galaxy S22 Ultra θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 1 σε όλες τις περιοχές, αντί του Exynos 2200.

Ελάχιστες περιοχές θα υποδεχτούν την έκδοση με επεξεργαστή Exynos

Η βαθμολογία του Samsung Galaxy S22+ στο GeekBench 5 εμφανίστηκε στο διαδίκτυο τον περασμένο Νοέμβριο. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Snapdragon 898. Όσον αφορά τα οπτικά μέρη, το Samsung Galaxy S22+ θα φιλοξενεί μια ευρυγώνια κάμερα 50 MP. Ομοίως, η απλή έκδοση θα υιοθετήσει την τεχνολογία Adaptive Pixel που τραβάει φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα 12MP (nonabinning) και 108MP (remosiac mode) στα 12-bit.

Επιπλέον, η οθόνη του Samsung Galaxy S22+ θα προσφέρει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.750 nits και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης. Το Samsung Galaxy S22 θα ζυγίζει 167 γραμμάρια, ενώ το Samsung Galaxy S22+ θα είναι ελαφρώς βαρύτερο, με βάρος 195 γραμμάρια. Το βαρύτερο μοντέλο Galaxy S22 Ultra ζυγίζει 228 γραμμάρια. Μια μπαταρία 4.500 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45 W και θα τροφοδοτήσει το Samsung Galaxy S22+. Τέλος, το τηλέφωνο διαθέτει θύρα φόρτισης USB Type-C.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...