Jump to content

Δείτε εικόνες από την σχεδίαση ενός αναδιπλούμενου Google Pixel


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαζί με την δεύτερη έκδοση Beta του Android 12L πριν λίγες ώρες, είδαν το φως της δημοσιότητας και ορισμένα οπτικά στοιχεία και νέα κινούμενα σχέδια που περιέχονται στο build και αποκαλύπτουν την ακυκλοφόρητη αναδιπλούμενη συσκευή Google Pixel.

Όταν βρίσκεστε στη σελίδα ρύθμισης SIM του Pixel, μια κινούμενη εικόνα συνήθως δείχνει πώς να ανοίξετε τη θήκη SIM για να τοποθετήσετε μια κάρτα SIM. Ένα από τα κινούμενα σχέδια που περιέχονται απεικονίζει το αναδιπλούμενο μοντέλο με την κωδική ονομασία “Pipit”.

Υπάρχουν δύο κινούμενα σχέδια: ένα με το αναδιπλούμενο κλειστό τηλέφωνο και ένα άλλο όταν είναι ανοιχτό. Μπορούμε να δούμε ότι το αναδιπλούμενο που εμφανίζεται δεν είναι τόσο ψηλό και στενό όπως το Galaxy Z Fold3, αλλά λίγο πιο φαρδύ όπως το Oppo Find N που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Ο διακόπτης έντασης φαίνεται επίσης στην εικόνα και εφόσον δεν είναι ορατό κουμπί λειτουργίας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μπορεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με το πλαίσιο και να περιέχει έναν ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Χάρη σε ορισμένους οπτικούς υπολογισμούς που πραγματοποιήθηκαν από το 9to5Google , το αναδιπλούμενο θα μπορούσε να διαθέτει λόγο διαστάσεων 7:8 για την εσωτερική του οθόνη. Αυτή η οθόνη είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι είχε μέγεθος 7,6 ίντσες.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το αναδιπλούμενο Pixel μπορεί να είναι ακόμα υπό-ανάπτυξη. Τον Νοέμβριο, μια αναφορά έλεγε ότι η Google ακύρωσε παραγγελίες ανταλλακτικών με προμηθευτές για το εν λόγω πτυσσόμενο smartphones. Το DSCC (Digital Supply Chain Consultants) ανέφερε ότι ένα Pixel Foldable δεν θα ήταν εφικτό να κυκλοφορήσει τουλάχιστον μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...