Jump to content

Άλλο πράγμα ο νέος σχεδιασμός οθόνης του iPhone 14 Pro, ούτε που το φανταζόμασταν!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Διχασμός υπάρχει ανάμεσα σε tipsters και διάφορα blogs για τις σχεδιαστικές προτιμήσεις που έχει η Apple όσον αφορά τα επόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro και ουσιαστικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι αλλαγές θα γίνουν ως προς την εγκοπή που θα δούμε στο επόμενο smartphone της εταιρείας. Άλλοι λένε πως η γνωστή εταιρεία θα διαλέξει μια οπή στην οθόνη για την selfie κάμερα και κρύβοντας άλλα στοιχεία Face ID κάτω από την οθόνη, όπως αυτό που έκανε η Samsung με την κάμερα του Z Fold 3 στην κύρια οθόνη.

Η τελευταία φορά που ακούσαμε αυτή τη φήμη που επιβεβαιώθηκε κι από άλλη πηγή ήταν μόλις πριν από λίγες ημέρες, αλλά τώρα ένας leakster δημοσίευσε ξανά ένα υποτιθέμενο πάνελ του iPhone 14 Pro Max και αποκαλύπτει ποιες μπορεί να είναι οι πραγματικές προθέσεις της Apple για έναν σχεδιασμό τηλεφώνου χωρίς την συνηθισμένη εγκοπή. Τελευταία ακούσαμε ότι η Apple έπρεπε να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη οπή διάτρησης σε σχήμα χαπιού όπου υποθέσαμε ότι θα στεγάζονταν τα στοιχεία Face ID, όπως η κάμερα υπερύθρων και το flood illuminator. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει τόσο το σχήμα του χαπιού και μια κυκλική εγκοπή στην οθόνη για να φιλοξενήσει όλα όσα βρίσκονται τώρα στην εγκοπή του iPhone.

Mάλλον η Apple όντως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μια μικρή οπή διάτρησης και φιλοξενήσει την κάμερα selfie, ενώ μια ειδική κυκλική οπή στην δεξιά πλευρά θα είναι για ένα στοιχείο Face ID.
Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι η στρογγυλή οπή, όπως στο Z Fold 3, και φιλοξενεί το τμήμα προβολέα κουκίδων του κιτ Face ID κάτω από την οθόνη, έτσι το μόνο πράγμα που θα βλέπετε όταν κοιτάζετε ευθεία στις οθόνες iPhone 14 Pro/Max, θα είναι η μικρή αυτή οπή.
Στην πραγματικότητα, η πηγή ισχυρίζεται ότι μπορεί να υπάρχει μια νέα selfie κάμερα σε όλα τα μοντέλα iPhone 14, όπως τόσο αυτή στην ελλειπτική τρύπα της σειράς Pro όσο και στην “εξευγενισμένη” εγκοπή του iPhone 14. Το 14 Max, λέγεται ότι είναι μεγαλύτερο από ότι στη σειρά iPhone 13 και μοιάζει με φακούς που φέρουν υπερ-ευρυγώνιους φακούς.
Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες του iPhone 14 θα μπορούν να χωρέσουν πολύ περισσότερα άτομα στο κάδρο όταν βγάζουν selfie και η ακρίβεια του Face ID μπορεί επίσης να βελτιωθεί περαιτέρω.
Σε κάθε περίπτωση, τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max πιθανότατα θα αλλάξουν το notch-y σχεδιασμό της Apple για πρώτη φορά από τότε που παρουσιάστηκε το iPhone X.
[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Το λες και κατόρθωμα να καταφέρουν να ξεπεράσουν σε ασχήμια το notch. Όχι δηλαδή συγχαρητήρια.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Link to comment
Share on other sites

άντε ρε.. ανακάληπτει το 2022 την "οπή" αντί για notch? Ινοβέσιο! μπράβο! Αυτή το ανακάληψε!  laugh

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Η γραμμή pixels πάνω από το χαπάκι-κάμερα είναι περιττή.
Γιατί δεν ανεβάζουν το χαπάκι-κάμερα ώστε τα περιττά pixels να πάνε κάτω από την κάμερα και να γίνουν χρηστικά?

Edited by EllinikoNisi
Link to comment
Share on other sites

On 15/1/2022 at 9:00 ΠΜ, keysmith said:

άντε ρε.. ανακάληπτει το 2022 την "οπή" αντί για notch? Ινοβέσιο! μπράβο! Αυτή το ανακάληψε!  laugh

Τα έχουμε πει πόσες φορές. Μηδέν innovation,πάει για κλείσιμο

https://www.gsmarena.com/canalys_apple_was_back_on_top_of_the_global_smartphone_market_in_q4-news-52736.php

Apple is back on top, having shipped the most smartphones out of any maker in Q4 last year.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...