doganos Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Ναι αλλα δεν πρεπει να κλειδωσεις και τον bootloader? ή κλειδώνει μονο του; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 9 ώρες πριν, doganos said: Ναι αλλα δεν πρεπει να κλειδωσεις και τον bootloader? ή κλειδώνει μονο του; Όχι δεν παίζει ρόλο... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Iδια είναι ναι. Αν ξέρεις 2 πράγματα γίνεται πανευκολα..Δεν χρειάζεται να γυρίσεις πίσω. Δεν υπάρχει λόγος. Αν δεν θες να είσαι ρούτερ ξαναφλασαρεις από πάνω όπως είσαι την τελευταία τον που φοράς ήδη και γίνεται πάλι μαμά....Έκανες και αναβάθμιση σε νεώτερη ρομ ενώ ήσουν ροοτ;Για αυτό έχω μια επιφύλαξη μην χάσω το ροοτ κατά τη διαδικασία.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Εννοείται βρε.. μια και δυο ... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fan7omas Δημ. August 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2022 Εχω την NE2210 και θελω να αλλαξω ρομ σε ευρωπαικη στοκ. Εχει κανει καποιος φλασαρισμα σχετικο? φοβαμαι μην μπρικαρει η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2022 Εννοείται βρε.. μια και δυο ...Θες να πεις λίγο τα βήματα;Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Google play system update, απο χτες, σε July 1, 2022 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 On 9/8/2022 at 9:51 ΠΜ, junglist said: Θες να πεις λίγο τα βήματα; Sent from my LE2123 using Tapatalk Δες εδω https://www.youtube.com/watch?v=qkWPShuGDCE&t=217s&ab_channel=SOFT4GSM Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 Όταν κάνω minimize μια κλήση και την δείχνει φούσκα μετά όταν κλείνω το τηλέφωνο η φούσκα μένει και σαν να μιλάω ακόμα είναι. Το κανει και σε εσάς αυτό το bug? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 5 ώρες πριν, doganos said: Όταν κάνω minimize μια κλήση και την δείχνει φούσκα μετά όταν κλείνω το τηλέφωνο η φούσκα μένει και σαν να μιλάω ακόμα είναι. Το κανει και σε εσάς αυτό το bug? Ναι και νομιζω ο,τι στο ξαφνικο ξεκινησε να το κανει. Βεβαια μολις κλεινω την κληση εγω, πιανω την φουσκα και την πηγαινω κατω δεξια που λεει τελος κλησης για να φυγει. Δεν ξερω αν υπαρχει επιλογη καπου να μην εμφανιζεται η φουσκα. Παντως απενεργοποιημενες τις εχω απο τις ρυθμισεις, 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2022 (edited) το κάνει και σε μένα , μόνο στις κλήσεις με ΒΤ στο αυτοκίνητο....παρκάρω βγαίνω έξω και ενώ είχα κλήσει την γραμμή, βλέπω στην οθόνη ακόμα την φούσκα ....την τερματίζω με force stop του dialer λογικά είναι bug του google dialer και θα φτιάξει σε επόμενο update Edited August 16, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 9 ώρες πριν, Nikos_s3 said: το κάνει και σε μένα , μόνο στις κλήσεις με ΒΤ στο αυτοκίνητο....παρκάρω βγαίνω έξω και ενώ είχα κλήσει την γραμμή, βλέπω στην οθόνη ακόμα την φούσκα ....την τερματίζω με force stop του dialer λογικά είναι bug του google dialer και θα φτιάξει σε επόμενο update Εγώ φοράω τον στοκ τις OnePlus.. δεν έχω τέτοια θεματα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 και εγω στοκ φοραω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 (edited) Αν λέγοντας στοκ, εννοείτε αυτόν που έρχεται με την συσκευή, τότε είναι ο google dialer. Αν βάλατε ξεχωριστά με apk τον oneplus dialer, παώ πάσο... Edited August 17, 2022 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2022 1 hour ago, Nikos_s3 said: Αν λέγοντας στοκ, εννοείτε αυτόν που έρχεται με την συσκευή, τότε είναι ο google dialer. Αν βάλατε ξεχωριστά με apk τον oneplus dialer, παώ πάσο... Εγώ αναφέρω συγκεκριμένα τον παλιό καλό στοκ τις OnePlus... Όχι τις google... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Α16 firmware is live Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 1 ώρα πριν, doganos said: Α16 firmware is live Εγώ το κατέβασα . Το κάνει εξαγωγή. Κ όταν πλησιάζει στο 99% μου λέει η εγκατάσταση απέτυχε...το δοκίμασα 10 φορές. Το έκλεισα το άνοιξα..τπτ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Μια χαρά πέρασε εμενα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 3 minutes ago, STATYSS said: Εγώ το κατέβασα . Το κάνει εξαγωγή. Κ όταν πλησιάζει στο 99% μου λέει η εγκατάσταση απέτυχε...το δοκίμασα 10 φορές. Το έκλεισα το άνοιξα..τπτ Εμένα εγκατασταθηκε μια χαρά πάντως. Πήρε πολλή ώρα η αποσυμπίεση του πακέτου πάντως αν και ήταν μόλις 200MB. Το άφησα να τρέχει στο background. Μήπως έχεις θέμα χώρου στο τηλέφωνο? Λέω γω τώρα ως σενάριο. Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 2 minutes ago, roland_88 said: Εμένα εγκατασταθηκε μια χαρά πάντως. Πήρε πολλή ώρα η αποσυμπίεση του πακέτου πάντως αν και ήταν μόλις 200MB. Το άφησα να τρέχει στο background. Μήπως έχεις θέμα χώρου στο τηλέφωνο? Λέω γω τώρα ως σενάριο. 2 ώρες πριν, doganos said: Α16 firmware is live Όχι όχι δεν έχω θεμα χωρητικότητας.. θα το κοιτάξω...κάπου στραβωνει Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 16 minutes ago, STATYSS said: Όχι όχι δεν έχω θεμα χωρητικότητας.. θα το κοιτάξω...κάπου στραβωνει Εσύ δεν έχεις OnePlus dialer? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roland_88 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 13 minutes ago, doganos said: Εσύ δεν έχεις OnePlus dialer? Εγώ έχω και τους 2 dialer εγκατεστημένους.. Δεν νομίζω να φταίει αυτό Παράθεση OnePlus 10Pro & 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 27 minutes ago, doganos said: Εσύ δεν έχεις OnePlus dialer? Δεν έχει σχέση ο dialer..όχι. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Με oxygen την περασατε την Α16; Γιατι με vpn που δοκιμασα σε διαφορες EU χωρες δεν μου εβγαλε κατι, ενω το oxygen την βγαζει κανονικα αλλα δεν θελω να την περασω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2022 Ο google dialer έκανε update σήμερα...θα το τσεκάρω με κλήση στο ΒΤ του αυτοκινήτου και θα ενημερώσω αν έφτιαξε η "φούσκα"... το update σας ήρθε σαν ΟΤΑ? γιατί στο about phone δεν μου βγαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts