Jump to content

Logitech H390 headset Review: «Οικονομία και αξιοπιστία στο maximum»!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

H πανδημία του COVID-19 δημιούργησε ως γνωστόν νέες συνθήκες στο επαγγελματικό τοπίο και στο εργασιακό περιβάλλον, αυξάνοντας κατακόρυφα τις ώρες που δουλεύουμε από το σπίτι. Παράλληλα,  από τη στιγμή που οι δια ζώσης επαφές σταμάτησαν ή περιορίστηκαν σημαντικά, πολλά επαγγελματικά meetings άρχισαν να πραγματοποιούνται με online τρόπο και από την «ασφάλεια» του δικού μας προσωπικού χώρου.  Από τη στιγμή που λέξεις όπως το Zoom και το Teams της Microsoft μπήκαν στο καθημερινό μας λεξιλόγιο, τότε αμέσως γεννήθηκε και η ανάγκη για την ύπαρξη ενός headset που να μπορεί να μας εξυπηρετήσει στα καθημερινά μας tasks. Η Logitech αντιλαμβανόμενη αυτή την ανάγκη των users δημιούργησε το H390, ένα headset  με μικρόφωνο που είναι συγχρόνως οικονομικό, αποδοτικό, αλλά και εξαιρετικά ποιοτικό.

Ένα USB (Type A) wired headset μπορεί να αποτελέσει μια καλή πρόταση, προσφέροντας σταθερότητα, αξιοπιστία και (το κυριότερο) χαμηλή τιμή. Το H390 αν μη τι άλλο ενσωματώνει τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά και προσφέρει πεντακάθαρο ήχο (είτε το χρησιμοποιείτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση), αλλά και εύχρηστα controls  πάνω στο καλώδιο για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Συγκεκριμένα, από τα control buttons που θα βρείτε πάνω στο καλώδιο μπορείτε να ελέγξετε την ένταση ή τη σίγαση, χωρίς να χρειάζεται να διακόπτετε τις κλήσεις σας. Οι δε οδηγοί του H390 έχουν ρυθμιστεί με laser,  έτσι ώστε να προσφέρουν ήχο υψηλού επιπέδου, ενώ η εγκατάσταση γίνεται εύκολα σε ένα οποιοδήποτε PC ή Mac, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη λογισμικού.

Παράλληλα, η Logitech τηρώντας την εξαιρετική παράδοση που έχει δημιουργήσει στον τομέα των ακουστικών κεφαλής, έχει επενδύσει στην ξεκούραστη και άνετη εμπειρία που αυτά θα πρέπει να προσφέρουν σε κάθε χρήστη. Για αυτό το λόγο το προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής, διαθέτει μαξιλαράκια για τα αυτιά από δερματίνη με περιστρεφόμενη βάση, για άνεση ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα ear cushions, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό συνθετικό leather, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία ακόμη και εάν κλείνετε… 8ώρο φορώντας τα στο κεφάλι σας.  Μάλιστα, η ευκολία και η ευελιξία που προσφέρει το εν λόγω headset αποτυπώνεται και στο μήκος του καλωδίου του, καθώς είναι περίπου 2 μέτρα και 33 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με ιδιαίτερη άνεση ακόμη κι εάν βρίσκεστε σε σχετικά μεγάλη απόσταση από το desktop PC σας.

Φυσικά, ένα από τα plus του Logitech Η390 δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα για noise cancelling του μικροφώνου του . Είτε βρίσκεστε σε κάποιο Zoom meeting, είτε απλώς θέλετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους συμπαίκτες σας στο αγαπημένο σας first-person shooter, το H390 διαθέτει  τεχνολογία εξάλειψης θορύβου, η οποία ουσιαστικά μπλοκάρει και περιορίζει σημαντικά τους ανεπιθύμητους ήχους του περιβάλλοντος.  Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε το μικρόφωνο, μπορείτε πολύ απλά να μετακινήσετε τον βραχίονα για ακόμη περισσότερη ευκολία.

Χωρίς αμφιβολία, εάν αναζητάτε ένα ακρως αποδοτικό USΒ wired headset που να προσφέρει εξαιρετική απόδοση στον ήχο, χαμηλό βάρος, άνεση και δυνατότητες για noise cancelling στο μικρόφωνο του, τότε το H390 είναι μια ιδανική πρόταση για εσάς. Σε όλα αυτά προσθέστε και την ασυναγώνιστη χαμηλή τιμή του (θα το βρείτε στην αγορά μόλις στα 39 ευρώ) και σίγουρα αποτελεί μια συμφέρουσα λύση, η οποία θα σας καλύψει (και με το παραπάνω) και το σημαντικότερο θα σας κοστίσει ελάχιστα. H Logitech για μια ακόμη φορά παίρνει άριστα στην ανάπτυξη ενός τρομερά value for money headset που είναι σχεδιασμένο για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη!

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...