Jump to content

Αποκαλύφθηκαν οι κάμερες του Xiaomi 12 Ultra μαζί με το αλουμινένιο σασί του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμείς όλοι μπορεί ήδη να συζητάμε για τα νέα μέλη της σειράς Xiaomi 12 που κυκλοφόρησαν προσφάτως σε δύο διαφορετικά μεγέθη, αλλά δυστυχώς, το φημολογούμενο Xiaomi 12 Ultra δεν αποκαλύφθηκε. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα πως το Xiaomi 12 Ultra θα συγχωνευθεί στη σειρά Xiaomi Mix 5 που περιέχει το Mix 5 και το Mix 5 Pro.

Ακολουθώντας τον νέο ρυθμό κυκλοφορίας της Xiaomi, το μοντέλο Ultra αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μετά το “Εαρινό Φεστιβάλ”, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, εστιάζοντας στις κύριες πτυχές της εικόνας.

Σύμφωνα με τον tipster, Digital Chat Station που δημοσίευσε την σχετική είδηση, η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος θα αγγίξει τα 50MP, αλλά και η υπερευρυγώνια και υπερ-τηλεφακός και άλλα χαρακτηριστικά απεικόνισης υψηλών pixels θα αποτελέσουν όλα ένα ιδανικό σετ αισθητήρων.

Υπερ-πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών

Επί του παρόντος, στην πώληση, τα Xiaomi 12 και Xiaomi 12 Pro δεν είναι εξοπλισμένα με περισκοπικό τηλεφακό, ενώ η εικόνα στη στοίβα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή, επομένως μπορεί να θεωρηθεί ότι αφήνει χώρο για το mega cup.

Επιπλέον, η οθόνη υποστηρίζει ανάλυση 2K, καθώς και 120Hz, ενώ η τεχνολογία LTPO, αναμένεται να είναι ελάχιστα διαφορετική από εκείνη του Xiaomi 12 Pro, ενώ λέγεται ότι μπορεί να υπάρχει επίσης έκδοση κάμερας κάτω από την οθόνη.

Επιπλέον, πρόσφατα η ομάδα του Tentechreview ανέβασε φωτογραφίες από καλούπι αλουμινίου του Xiaomi 12 Ultra. Το τηλέφωνο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και το μπροστινό μέρος του μοντέλου έχει χαραγμένες τις λέξεις “Mi 12 Ultra 5G”.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, η μονάδα πίσω κάμερας του Xiaomi 12 Ultra αποτελείται από δύο επίπεδα. Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου διαθέτει μια κυρτή οθόνη.

Στο πλάι, το τηλέφωνο είναι σχετικά παχύ, με ένα στρογγυλεμένο εξόγκωμα της μονάδας κάμερας που είναι αισθητό και στο κάτω μέρος του τηλεφώνου υπάρχει θύρα Type-C, υποδοχή κάρτας SIM και σχισμές ηχείων και μικροφώνου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κι οπως εχω πει πριν 2-3 χρονια,φτασαμε στο σημειο που τα κινητα μας εγιναν φωτογραφικες μηχανες με καρτα sim.Ειλικρινα μ αφηνει αδιαφορο το τοσο μεγαλο κυνηγι για καλυτερες φωτο,οταν το 99% των χρηστων βλεπει τις φωτο του σε μια οθονιτσα 6".Φτιαξτε καλυτερες μπαταριες κι οθονες που ν αντεχουν σε πτωσεις γιατι αυτο με τις φωτο το χετε τερματισει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...