Jump to content

Το Realme GT 2 γίνεται επίσημο με πλάτη σαν χαρτί, ενώ το μοντέλο Pro διαθέτει το SoC SD 8 Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα λόγια είναι πλέον περιττά, η Realme αποκάλυψε επίσημα την πολυαναμενόμενη σειρά GT 2 και υπάρχουν δύο προτάσεις: ένα μοντέλο vanilla GT 2 και το πιο premium μοντέλο GT 2 Pro που φέρνει το chipset Snapdragon 8 Gen 1. Υπάρχουν αρκετές αξιοσημείωτες εξελίξεις εδώ και θα ξεκινήσουμε με το σχεδιασμό.

Δύο από τα χρώματα των μοντέλων GT 2 συνοδεύονται από ένα ειδικά ανεπτυγμένο πολυμερές υλικό πλάτης βιολογικής βάσης που μιμείται την αίσθηση του χαρτιού. Ο Naoto Fukusawa και το στούντιο σχεδίασης της Realme ανέλαβαν την ανάπτυξη του νέου υλικού και η Realme ισχυρίζεται ότι προσφέρει την ίδια δομική ακεραιότητα με άλλα υλικά.

Εκείνο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας επάνω στο νέο Realme GT 2 Pro είναι η επίπεδη οθόνη του, ένα πάνελ LTPO 2.0 AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+, προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 1-120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 1.000 Hz. Το πάνελ θεωρείται ότι προσφέρει βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με έως και 50% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από ότι παλαιότερες οθόνες AMOLED και υποστηρίζει στιγμιαίες εναλλαγές ρυθμού ανανέωσης μεταξύ 30Hz και 120Hz. Ακόμη, έχουμε χρώματα 10 bit και πιστοποίηση HDR10+ καθώς και προστασία Corning Gorilla Glass Victus.

Ελαφρώς μικρότερη είναι η οθόνη στην παραλλαγή vanilla Realme GT 2 με πάνελ AMOLED 6,62 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση FHD+. Προχωρώντας στα chipsets, το GT 2 αρκείται στον τελευταίας γενιάς Snapdragon 888, ενώ το GT 2 Pro φέρνει το τελευταίο Snapdragon 8 Gen 1 ναυαρχίδα SoC. Έχετε έως και 12 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου στο μοντέλο Pro.

Και τα δύο τηλέφωνα GT 2 έχουν τον ίδιο κύριο αισθητήρα Sony IMX766 50MP με OIS και pixel 1,0μm. Το Pro διαθέτει επίσης ένα δευτερεύον αισθητήρα Samsung JN1 50MP με οπτικό πεδίο 150 και φακό μικροσκοπίου που μπορεί να κάνει κοντινές λήψεις με ζουμ έως 40x παρόμοια με το Find X3 Pro της Oppo. Το Realme GT 2 έχει επίσης ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα, ενώ ο τρίτος φακός είναι λιγότερο εντυπωσιακός, ουσιαστικά είναι μια macro κάμερα.

Ενεργειακά, αυτά τα δύο τηλέφωνα GT 2 διαθέτουν μπαταρίες 5.000 mAh και φόρτιση 65 W και εκκινούν με το Android 12 + Realme UI 3.0.
Κάπως ανεβασμένες οι τιμές ή όχι;

Η σειρά Realme GT 2 διατίθεται σε χρώματα Paper White, Paper Green, Steel Black και Titanium Blue. Το Realme GT 2 ξεκινά από 2.699 CNY (425 $) στην έκδοση 8/128 GB και φτάνει στα 3.199 CNY (503 $) για την παραλλαγή 12/256 GB.

Επίσης, το Realme GT 2 Pro ξεκινά από 3.899 CNY (613 $) για την αρχική έκδοση 8/128 GB και φτάνει μέχρι τα 4.999 CNY CNY (787 $) για το μοντέλο 12/512 GB. Και τα δύο τηλέφωνα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στην Κίνα από τις 8 Ιανουαρίου. Η Realme θα προγραμματίσει επίσης μια διεθνή κυκλοφορία αργότερα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...