Jump to content

Samsung Odyssey Neo G8: Η πρώτη οθόνη 4K των 240 Hz!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολοκληρωμένα και επίσημα αποκαλύφθηκαν τρία νέα μοντέλα οθονών της Samsung για το 2022 και εν συνεχεία, αυτά θα τα δούμε και κατά τη διάρκεια της CES 2022 από τις 5 έως τις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Η πρώτη από αυτές τις νέες οθόνες είναι η Samsung Odyssey Neo G8 που ουσιαστικά επρόκειτο για ένα πάνελ μεγέθους 32 ιντσών με ευκρίνεια 4K στα 240 Hz και αποτελεί παγκόσμια πρωτιά με τέτοια σύνθεση χαρακτηριστικών! Διαθέτει επίσης καμπυλότητα 1000R και οπίσθιο φωτισμό LED Quantum Mini.

Το σύστημα οπίσθιου φωτισμού mini LED χρησιμοποιεί μονάδες που έχουν το 1/40 του μεγέθους των συμβατικών μονάδων LED. Με τις τεχνολογίες Quantum Matrix και Quantum HDR 2000 της Samsung, η οθόνη μπορεί να επιτύχει έως και 2000 nits μέγιστης φωτεινότητας σε περιεχόμενο HDR με ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού 4096 βημάτων.

Στα υπέρ αυτής της οθόνης είναι η χρήση δύο θυρών HDMI 2.1 και μία μόνο σύνδεση DisplayPort 1.4. Η λειτουργία Auto Source Switch+ θα αλλάξει αυτόματα τις πηγές όταν ενεργοποιηθεί μια συνδεδεμένη συσκευή, ενώ η λειτουργία CoreSync προσαρμόζει τον φωτισμό RGB στο πίσω μέρος της οθόνης ώστε να ταιριάζει με τα περιεχόμενα της οθόνης.

Η δεύτερη ενδιαφέρουσα νέα οθόνη έχει διαστάσεις 32 ιντσών με ανάλυση UHD, συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο και είναι ένα monitor με web κάμερα, υποστήριξη της εφαρμογής Google Duo και υπάρχουν επίσης πολλές εφαρμογές για streaming περιεχόμενο. Εμπορικά θα αποκαλείται ως Smart Monitor M8.

Τέλος, υπάρχει το Samsung S8, το οποίο είναι σχεδιασμένο για δημιουργία περιεχομένου σε διαθεσιμότητα των 32 ιντσών και 27 ιντσών με ανάλυση UHD και είναι η πρώτη οθόνη στον κόσμο που έχει πιστοποιηθεί από την Underwriters Laboratories.

Το S8 διαθέτει κάλυψη 98% του χρωματικού χώρου DCI-P3, πιστοποίηση VESA DisplayHDR 600 (μόνο 32 ιντσών) και υποστήριξη ενσύρματου LAN. Διαθέτει συνδεσιμότητα USB-C και μπορεί να συνδεθεί σε υποστηριζόμενους φορητούς υπολογιστές για αποστολή σήματος βίντεο και ήχου στην οθόνη και δεδομένα Ethernet και ισχύ 90 W από την οθόνη στο φορητό υπολογιστή.

Οι οθόνες πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...