Jump to content

Από τον Φεβρουάριο και μετά η κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τέλη Δεκεμβρίου του 2021 η Xiaomi πρόλαβε να κυκλοφορήσει την δικιά της σειράς τηλεφώνων Xiaomi 12 και αποκάλυψε τρία νέα μοντέλα αυτής της σειράς: το vanilla 12, το 12 Pro και την προσιτή έκδοση, δηλ. το 12X. Η εταιρεία παρουσίασε τα premium smartphone της στην Κίνα και από τότε δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi 12 στην Ινδία και σε άλλες παγκόσμιες αγορές. Ενώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, το MySmartPrice έχει μάθει αποκλειστικές πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της σειράς Xiaomi 12 από τον tipster Mukul Sharma. 

Αυτός ο tipster μας λέει ότι τα premium smartphones της Xiaomi θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου. Επιπλέον, η Xiaomi θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει τα κορυφαία smartphones της στην Ινδία αμέσως μετά την παγκόσμια κυκλοφορία, αν όχι την ίδια περίοδο. Δεν υπάρχουν ακόμα ακριβείς πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο η Xiaomi λανσάρει τα premium smartphone της στην Ινδία, δεν θα ήταν έκπληξη εάν η σειρά Xiaomi 12 κάνει το ντεμπούτο της αργότερα φέτος.

Σε σχετικές ειδήσεις, πληροφορούμαστε πως το Xiaomi 12 Ultra φημολογείται θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022 και παρόλο που η εταιρεία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του, αναμένεται να κυκλοφορήσει το εξαιρετικά premium μοντέλο τους μετά το
“Chinese Spring festival”. Σύμφωνα με το tipster Digital Chat Station, το μοντέλο Ultra θα διαθέτει υπερ-τηλεφακό κάμερα περισκοπίου. Η συσκευή είχε προηγουμένως φημολογηθεί ότι έρχεται με ρύθμιση τετραπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50MP και άλλους τρεις κάμερες  48MP για υπερευρυγώνιο, ζουμ τηλεφακού 3x και ζουμ 10Χ, αντίστοιχα.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...