Jump to content

Ασυναγώνιστη εμπειρία gaming με την οθόνη HUAWEI MateView 34’’!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Όσο κι αν πλέον χρησιμοποιούμε το laptop μας και το smartphone μας για τα περισσότερα tasks της ημέρας, εξακολουθούν να υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν καλύτερα από το αγαπημένο μας desktop PC και την μεγάλη, άνετη οθόνη μας. Οι 13, οι 15 και οι 17 ίντσες ίσως αρκούν για απλές εργασίες, αλλά μια μεγάλη επιφάνεια θέασης σίγουρα δε μπορεί να συγκριθεί μαζί τους και κατά βάθος πολύ θα θέλαμε μια τέτοια οθόνη παντού. Τουλάχιστον, όμως, μπορούμε να την απολαμβάνουμε στο σπίτι και ακόμα καλύτερα στο προσωπικό μας… “cave”, ασχέτως φύλο, όπου μπορούμε να στήσουμε το rig των ονείρων μας. Το gaming είναι ένα από τα πράγματα που απλά… δεν γίνονται χωρίς μια μεγάλη οθόνη και οι απαιτήσεις μας έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Το κλασικό 23άρι ή 27άρι FullHD monitor δεν αρκεί, όταν υπάρχουν εκεί έξω προτάσεις όπως το νέο HUAWEI MateView 34”!

Όπως καταλάβατε, πρόκειται για μια οθόνη με διαγώνιο 34” που σίγουρα δεν αφήνει περιθώριο για «παράπονα» από πλευράς εμβαδού. Ακόμα κι αν κάθεστε αρκετά μακριά από αυτήν, π.χ. χρησιμοποιώντας racing sim εξοπλισμό, οι 34 ίντσες είναι υπερ-αρκετές για να βλέπετε ξεκούραστα. Ωστόσο, η μεγάλη με το ultra-wide 21:9 aspect ratio θα δημιουργούσε τα κλασικά προβλήματα θέασης στις δυο άκρες της οθόνης. Έτσι, η HUAWEI έκανε κυρτό το MateView, για να είστε πάντα στο «επίκεντρο» της δράσης και να βλέπετε κάθε pixel όπως πραγματικά πρέπει να φαίνεται! Όσο για το πόσα είναι αυτά τα pixels, ανοίξτε το calculator, πολλαπλασιάστε το 3440 με το 1440 και θα καταλάβετε…

Ένα σύγχρονο gaming monitor δεν μπορεί να «αρκείται» σε χαμηλά refresh rates. Ακόμα και τα 120Hz που θεωρούνται αρκετά για τους περισσότερους, στα εκπαιδευμένα μάτια ενός gamer, είναι «λίγα». Έτσι, το MateView ανεβάζει τον πήχυ με 165Hz ρυθμό ανανέωσης, για μια εξαιρετικά ομαλή και «ρευστή» εμπειρία! Αν τα συνδυάσουμε με την φωτεινότητα έως 350 nits, την υποστήριξη HDR10 περιεχομένου και τον λόγο αντίθεσης 4000:1, αλλά και την κάλυψη της χρωματικής παλέττας DCI-P3 κατά 90% και της sRGB κατά 100%, το οπτικό αποτέλεσμα είναι με μια λέξη, εξαίσιο!

Φυσικά, η εικόνα είναι μόνο ο ένας από τους δύο παράγοντες που συνθέτουν μια οπτικοακουστική εμπειρία. Μπορεί να έχετε τα δικά σας ηχεία, αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν ισχύει (π.χ. λόγω έλλειψης χώρου), ή επειδή απλά πήρατε μαζί σας την οθόνη στο σπίτι ενός φίλου για να παίξετε εκεί, το MateView διαθέτει ενσωματωμένη soundbar ισχύος 5W και διπλά μικρόφωνα! Έτσι, μπορείτε να ακούτε αλλά ακόμα και να ακούγεστε από τους συμπαίκτες σας στο co-op multiplayer (από απόσταση έως και 4m) χωρίς ξεχωριστά ακουστικά και ηχεία, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και αρκετά μεγάλη ένταση!

Μην κρύβεστε, όμως, γιατί ξέρουμε ότι μερικές φορές… το παρακάνετε με τις ώρες μπροστά στην οθόνη. Το gaming σας απορροφά και το καταλαβαίνουμε απόλυτα…  we’ve all been there! Για το λόγο αυτό και για την προστασία των ματιών σας, το HUAWEI MateView διαθέτει τις τεχνολογίες Low Blue Light και Flicker Free, όπως πιστοποιούνται από την TÜV Rheinland. Στην πράξη αυτές μειώνουν τις συμπεριφορές ενός panel που κουράζουν τα οπτικά σας νεύρα και τα μάτια καθαυτά, ακόμα και όταν… ξεχαστείτε για λίγο μπροστά στο αγαπημένο σας game.

Τι άλλο κάνει το MateView ξεχωριστό για έναν gamer; Λειτουργίες όπως ο «Έλεγχος σκοτεινού πεδίου» που επιτρέπει να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σε σκηνές χαμηλού φωτισμού, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τον αντίπαλό σας πριν σας εντοπίσει αυτός! Και όταν το κάνετε, μπορείτε να φέρετε στο «σκόπευτρό» σας πολύ πιο εύκολα με τα ψηφιακά Crosshairs, ασχέτως του game που παίζετε και του interface σας. Κάποιος θα το έλεγε και ένα μικρό… cheat που όμως κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί! Εμεις δεν θα το πούμε σε κανέναν, άλλωστε…

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 8 διαφορετικών configs, ειδικά σχεδιασμένων για παιχνίδια RTS, MOBA, first person shooters και πολλά άλλα. Τέλος, η κλίση της οθόνης ρυθμίζεται εύκολα από 5 έως 20 μοίρες εμπρός και πίσω, μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο με με βάση VESA 100x100mm και η ιδιαίτερη σχεδίασή της με το “Silver Frost Ring” στο πίσω μέρος την κάνει ξεχωριστή και δίνει «πόντους» στη gaming γωνιά του σπιτιού σας. Όσο για τη συνδεσιμότητα, το μαγνητικό κάλυμμα στο πίσω μέρος κρύβει πίσω του μια Type-C USB θύρα για υποστήριξη έως 8K video αλλά και φόρτιση PD, μια HDMI, μια DisplayPort και ένα διπλό audio jack 3,5mm… τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Παρ’ότι το πρώτο gaming monitor της HUAWEI, το MateView είναι αυτό που επί χρόνια περιμέναμε καθώς συνδυάζει όλα τα επιθυμητά specs σε ένα ελκυστικό «πακέτο» και θα αποτελέσει το «στολίδι» κάθε gaming rig!

Περισσότερες πληροφορίες για το HUAWEI MateView 34” θα βρείτε στο: https://consumer.huawei.com/gr

Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα στο huaweistore.gr

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...