Jump to content

6 πράγματα που θα αγαπήσετε στο HUAWEI MatePad 11!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μετά από αρκετά χρόνια στα… “trending”, τα tablets ωρίμασαν και πλέον απευθύνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών. Είτε για διασκέδαση, είτε για παραγωγικότητα και επαγγελματική χρήση, σίγουρα θα βρείτε ένα μοντέλο που θα σας καλύψει. Τα καλύτερα, όμως, είναι τα tablets που συνδυάζουν όλες αυτές τις δυνατότητες και μπορούν να σας συντροφεύουν 24/7, στο γραφείο, στο σπίτι, στις διακοπές, παντού, με προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Το HUAWEI MatePad 11 είναι ένα από αυτά και έχει τόσα, εντυπωσιακά specs που αποφασίσαμε να διαλέξουμε τις 6 δυνατότητες που ξεχωρίζουν!

Ποιότητα απεικόνισης

Το σημαντικότερο σε ένα tablet είναι φυσικά η οθόνη. Το MatePad 11 έρχεται με οθόνη 10,19” με ανάλυση 2560×1600 pixels, που μεταφράζεται σε 275 PPI. Αυτά είναι τα βασικά specs που δεν σας λένε και πολλά για τις δυνατότητές της. Όπως, για παράδειγμα, το refresh rate 120Hz που βρίσκουμε μόνο σε high-end mobiles της αγοράς και αλλάζει εντελώς την εμπειρία χρήσης και θέασης, ειδικά σε περιπτώσεις με γρήγορες εναλλαγές εικόνων και… «δράση». Έτσι, η προβολή videos, ταινιών αλλά και το gaming ανεβαίνουν «επίπεδο», ενώ ακόμα και το απλό browsing/scrolling είναι πολύ πιο ομαλό σε σχέση με άλλες οθόνες, δημιουργώντας μια αίσθηση… ευφορίας!

Επειδή σίγουρα, όμως το MatePad 11 θα καταλήξει και στα χέρια ενός επαγγελματία, πιθανότατα με ανάγκη για γραφιστικές εργασίες και επεξεργασία εικόνων ή οτιδήποτε αντίστοιχο, η χρωματική πιστότητα είναι πολύ σημαντική. Γι’αυτό το panel της συσκευής καλύπτει τη χρωματική παλέττα DCI-P3 κατά 100%, προσφέροντας υψηλή ακρίβεια στην χρωματική αναπαράσταση ώστε… what you see is what you get! Τέλος, για να μην κουράζετε τα μάτια σας κατά την πολύωρη χρήση, το MatePad 11 έχει διπλή πιστοποίηση από την TUV Rheinland, με μειωμένη εκπομπή μπλε φωτός και ορισμένα “tricks” για να μην καταπονείτε τα πολύτιμα οπτικά σας αισθητήρια!

Αλληλεπίδραση, M-Pencil και Magnetic Keyboard

Η οθόνη αφής του MatePad 11 είναι εξαιρετική για «τυπική» χρήση με δάκτυλά σας, αλλά για υψηλή παραγωγικότητα χρειάζεται άλλες μέθοδοι. Το HUAWEI M-Pencil 2ης γενιάς είναι πιο ακριβές από ποτέ και ακολουθεί τις κινήσεις σας με απόκριση σχεδόν μηδενική (2ms). Εκφραστείτε ελεύθερα, δημιουργήσετε, κάντε drag και drop ή απλώς πλοηγηθείτε με το stylus αντί για το δάκτυλό σας και θα διαπιστώσετε πόσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνονται όλα! Για τους επαγγελματίες που πληκτρολογούν αρκετά μέσα στην ημέρα, το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο της HUAWEI μαζί με το ασύρματο mouse της εταιρείας μετατρέπουν το MatePad 11 σε φορητό υπολογιστή, ώστε να μην παίρνετε καν μαζί σας το laptop στις περισσότερες περιπτώσεις, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο και με πολύ μικρότερο βάρος!

Το HUAWEI MatePad 11 εφαρμόζεται με το ποντίκι και το έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο (Magnetic Keyboard) HUAWEI, το οποίο διαθέτει 1,3 mm travel για κομψή και άνετη πληκτρολόγηση.

Αν τα παραπάνω σας ακούγονται δελεαστικά, τότε είστε τυχεροί γιατί το tablet της HUAWEI διατίθεται με ΔΩΡΟ το Magnetic Keyboard μέχρις εξαντλήσεων των αποθεμάτων οπότε… βιαστείτε!

Multi-tasking

Μια τόσο μεγάλη οθόνη όπως αυτή του MatePad μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για να κάνετε αρκετά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς την διαρκή και ενοχλητική εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών στο παρασκήνιο. Έτσι, εκμεταλλευθείτε το «κλείδωμα παραθύρου» ώστε να έχετε δύο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου app να «τρέχουν» ταυτόχρονα (π.χ. δύο παράθυρα εγγράφων ή δύο social media accounts) αλλά και τη λειτουργία Multi-Window που σας επιτρέπει να εκτελείτε έως και 4 apps ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη, σε μικρά παράθυρα, για μέγιστο multi-tasking!

Οι δυνατότητες του MatePad 11 δεν σταματούν εκεί, όμως, αφού μπορείτε να το συνδέσετε και με τον φορητό υπολογιστή σας ως δευτερεύουσα οθόνη! Έτσι, σχεδόν διπλασιάζετε τη διαθέσιμη επιφάνεια προβολής όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεστε μεγάλη, desktop οθόνη, αρκεί να έχετε μαζί το laptop και το tablet σας!

Επιδόσεις

Όλα τα παραπάνω δεν είναι εφικτά χωρίς ένα ισχυρό hardware που μπορεί να «σηκώσει» τις απαιτήσεις σας. Γι’αυτό η HUAWEI εξόπλισε το MatePad 11 με ένα πανίσχυρο, 8πύρηνο Qualcomm Snapdragon 865 που συνδυάζει υψηλές επιδόσεις (μέσω ενός «μεγάλου» πυρήνα 2,84GHz και τριών «μεσαίων» των 2,4GHz) αλλά και χαμηλή κατανάλωση, όταν είναι εφικτό, με τέσσερις «μικρούς» πυρήνες 1,8GHz! Συνδυαζόμενοι με 6GB RAM και 128GB (επεκτάσιμου έως 1TB μέσω microSD) αποθηκευτικού χώρου, οι επιδόσεις του MatePad 11 είναι υπερ-αρκετές για να κάνετε τα πάντα με άνεση, χωρίς καθυστερήσεις, lag και «κολλήματα», με υψηλά framerates! Όλα αυτά χάρη και στο EMUI 10.1 interface, πιο εύχρηστο από ποτέ και σε ένα μικρό βάρος μόλις 485 gr, με μια πολύ premium κατασκευή και φινίρισμα!

Αυτονομία

Όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά, αρκεί να μην… μείνετε από μπαταρία! Ευτυχώς το MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη μπαταρία 7.250mAh που του προσφέρει έως και 12 ώρες αυτονομίας υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Έτσι, είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα «βγάλετε» μια δύσκολη ημέρα με το tablet ανα χείρας, αλλά ακόμα κι αν χρειαστεί μια μικρή «ανάσα» φόρτισης, ο φορτιστής των 22,5W προσφέρει αρκετή ώρα χρήσης με λίγα λεπτά στην πρίζα!

Multimedia

Η εξαιρετική οθόνη δεν αρκεί για μια πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία, καθώς στην εξίσωση μπαίνει και ο ήχος. Εδώ έρχεται η πασίγνωστη Harman Kardon να ρυθμίσει στην εντέλεια τα 4 (!) ηχεία που κρύβει στις πλευρές του το MatePad 11, προσφέροντας εξαιρετική ακουστική πιστότητα σε μεσαίες και υψηλές συχνότητες, αλλά με ένα σχετικά βαθύ μπάσο, εντυπωσιακό για το μέγεθος μιας τέτοιας συσκευής! Πάντα μπορείτε να συνδέσετε και τα ακουστικά σας, βέβαια, ασύρματα μέσω Bluetooth 5.1, αλλά άνετα μπορείτε να «γεμίσετε» το χώρο και να βυθιστείτε στην εμπειρία με τον δυνατό και καθαρό ήχο που προερχεται από τα τέσσερα ηχεία!

Το HUAWEI MatePad 11 είναι το tablet που ψάχνετε, αν έχετε υψηλές απαιτήσεις σε κάθε τομέα! Premium, διακριτικό αλλά και εντυπωσιακό, ισχυρό, με έμφαση στην παραγωγικότητα, την αλληλεπίδραση του χρήστη και το well-being του, ώστε να είναι ο ιδανικός σας «σύντροφος» 24/7!

Περισσότερες πληροφορίες για το HUAWEI Matepad 11 στο https://consumer.huawei.com/gr/

Αποκτήστε το εύκολα και γρήγορα από το huaweistore.gr

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...