Jump to content

Το Realme GT 2 Pro σημειώνει το υψηλότερο σκορ στο AnTuTu!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα, η Realme έχει ένα  μοντέλο ναυαρχίδα που ονομάζεται GT 2 Pro και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα smartphones δεν είναι τόσο οι προδιαγραφές του όση η αίσθηση της συσκευής. Το σώμα του τηλεφώνου αποτελείται από ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό βιο-πολυμερούς κατασκευασμένο από χαρτοπολτό.
Σύμφωνα με το engadget , η συσκευή έχει μια ικανοποιητική αίσθηση και η Realme έχει λάβει “Διεθνή Πιστοποίηση Αειφορίας και Άνθρακα (ISCC)” για να αποδείξει ότι το υλικό, που ονομάζεται “Paper Tech Master Design”, είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το Realme GT 2 Pro αναμένεται να παρουσιαστεί στις 4 Ιανουαρίου 2022.
Το τηλέφωνο έχει πιστοποιηθεί από την TENAA, η οποία είναι αντίστοιχη της ρυθμιστικής αρχής FCC. Υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα, το RMX3300 και το RMX3301, με το πρώτο να είναι το μοντέλο που εθεάθη από την TENAA. Η οθόνη διαθέτει οθόνη QHD+ 6,7 ιντσών (με ανάλυση 1440 x 3216) και τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 8 Gen 1. Υπάρχουν δύο επιλογές μνήμης (8GB/12GB RAM) με τρεις επιλογές αποθήκευσης (128GB/256GB/512GB).
Προηγούμενες δοκιμές αναφοράς αποκάλυψαν ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει Realme UI 3.0 μαζί με το Android 12. Οι δοκιμές μετρήσεων όπως εκείνες που έγιναν σε AnTuTu και Geekbench δείχνουν ότι θα υπάρχει μια παραλλαγή με 12 GB μνήμη RAM και 1 TB αποθηκευτικού χώρου. Στο πίσω μέρος, θα βρείτε ένα ζευγάρι καμερών 50MP + 2MP που πιθανόν να είναι αισθητήρας βάθους ή κάμερα macro για ακραία κοντινά πλάνα.
Όταν το μοντέλο RMX3300 πέρασε από το AnTuTu σημείωσε νέο σκορ ρεκόρ 1.025.215 πόντων. Ο προηγούμενος ηγέτης του AnTuTu ήταν το τηλέφωνο Black Shark 4S Pro της Xiaomi, το οποίο είχε μέσο όρο βαθμολογίας 875.382 πόντους, αλλά το Realme RMX3300 φαίνεται να είναι ο νέος πρωταθλητής.
Κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η Realme αναδιαμόρφωσε τη λίστα με τους έξι κορυφαίους κατασκευαστές smartphones παγκοσμίως, όταν απέστειλε 15 εκατομμύρια μονάδες κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου τριμήνου του 2021. Ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης ανήλθε στο 135,1%. Για να ανέβει άλλο ένα σκαλί στην γενική κατάταξη, η Realme μπορεί να χρειαστεί να διπλασιάσει τις αποστολές της, καθώς η Vivo ήταν μπροστά από την εταιρεία με αποστολές 32,5 εκατομμυρίων μονάδων για το τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αν το έχεις στο ψυγείο μέσα στους 5 βαθμούς για να βγάλει το σκορ στο αντουτου δώρον άδωρον. Το θέμα είναι για να δούμε την χρηστικότητα πόσο μπορεί να το κρατήσει αυτό το νούμερο μέσα σε μια ώρα gaming για παράδειγμα ginshen με full γραφικά... 

Χαρτοπολτός και Snapdragon 8 Gen 1? Θα πάρει φωτιά η καλαμαριά!

Εκτός και αν αλλάξει κάτι στον συγκεκριμένο επεξεργαστή που δεν το ξέρουμε. Κατά τα άλλα το κινητάκι πρέπει να είναι καλό όπως μας έχει μάθει η RealMe.

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.
Link to comment
Share on other sites

Χαρτοπολτός; 

Για εμένα λειτουργεί αποτρεπτικά η επιλογή αυτή. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...