Jump to content

Το ακυκλοφόρητο Galaxy S21 FE 5G της Samsung εμφανίστηκε σε νέο βίντεο unboxing


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε και αυτό, μετά από αμέτρητες διαρροές, ήρθε επιτέλους η ώρα να δούμε το Galaxy S21 Fan Edition σε δράση για σχεδόν επτά λεπτά, καθώς οι άνθρωποι στο HDblog της Ιταλίας κάνουν μια γρήγορη περιήγηση βίντεο στις πιο σημαντικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά της καθυστερημένης, χρονικά, high-end συσκευής της Samsung.

Προφανώς, αυτή είναι μια πλήρως λειτουργική και καλο-γυαλισμένη μονάδα και μαθαίνουμε τα πάντα λίγο πριν κυκλοφορήσει εμπορικά σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ιταλία, σε λίγες εβδομάδες.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι λίγο νωρίς για το Galaxy S21 FE 5G να ελεγχθεί σωστά και διεξοδικά στην κάμερα, αλλά το πρόωρο unboxing βίντεο με τις πρώτες εντυπώσεις που ενσωματώνονται παρακάτω είναι αρκετό για να αποκαλύψει ένα σωρό πράγματα..

Μην συγκλονιστείτε όταν ακούσετε ότι αυτή η φιλική προς την τσέπη πολλών ναυαρχίδα Android που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 θα φέρει Snapdragon 888!

 

Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε λοιπόν ότι η Samsung σχεδιάζει να φορτώσει το Galaxy S21 FE με δυνατότητα 5G και Android 12 από την πλευρά του λογισμικού. Η άλλη ευχάριστη έκπληξη φαίνεται να είναι μια διάταξη τριπλής πίσω κάμερας που περιλαμβάνει όχι δύο αλλά τρεις αισθητήρες 12MP, αν και με δεδομένο μερικές αξιόπιστες πηγές αναφέρουν μια ρύθμιση 12 + 8 + 12 MP.
Οι υπόλοιπες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι οι ίδιες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης Dynamic AMOLED 2X 6,4 ιντσών με ανάλυση FHD+ και υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz, μια ενιαία μπροστινή κάμερα 32 MP, μια μεγάλη μπαταρία 4.500 mAh με δυνατότητα φόρτισης 25 W και 6GB RAM σε συνδυασμό με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 128 GB για την βασική διαμόρφωση.

Στο νέο αυτό unboxing θα προσέξετε επίσης την έλλειψη υποδοχής ακουστικών 3,5 mm, την υποδοχής κάρτας microSD και φορτιστή στο πακέτο, ενώ επιβεβαιώνει τις διαστάσεις 155,7 x 74,5 x 7,9 mm και το βάρος 177 γραμμαρίων του επικείμενου τηλεφώνου.

Οι φήμες για τις τιμές είναι πολυάριθμες, όμως η πιο προσιτή έκδοση Galaxy S21 FE είναι πιθανό να κοστίζει 699 $ στις ΗΠΑ, με 50 ή 70 επιπλέον δολάρια για όσους αγοράζουν το μοντέλο 8 GB μνήμης και 256GB αποθηκευτικό χώρο.  
Πολλές αξιόπιστες πηγές, λένε πως η εταιρεία έχει προγραμματίσει την άφιξη της συσκευής από τις 11 Ιανουαρίου 2022 , τουλάχιστον σε ορισμένες αγορές σε όλο τον κόσμο, μετά από επίσημη ανακοίνωση που θα προηγηθεί στις 4 Ιανουαρίου.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

25w "ταχυφορτιση" σε συνδυασμο με σχετικα μικρη μπαταρια, καμερες μετριες, πλαστικη πλατη, 6gb ram κι ολα αυτα σε τιμη τουλαχιστον 750 ευρω στη χωρα μας....ε δεν παει πουθενα.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω να μην έρθει με τον 888 στην Ελλάδα, με αυτήν την μπαταρία και με 888 θα είναι για κλάματα η αυτονομία. Μεγάλο μείον η απουσία sd , jack.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...